ایستگاه رفع خستگی(اگه درساتو خوندی بیا تو یکم روحیت عوض شه) ورود درس نخون ها ممنوع!!!

Artmis.a

New member
watermark.php

Artmis.a

New member
غضنفر به تاكسی میگه آقا چند میگیری منو برسونی به راه آهن؟ راننده میگه 1000 تومن غضنفر میپرسه واسه چمدونام چند میگیری؟راننده میگه هیچی. غضنفر میگه پس چمدونام رو ببر من هم اومدم.
:smiliess (8):

پنج تا داداش پولاشونو رو هم میذارند تاکسی می خرند بعد از چند وقت ورشکست می شند اگه گفتی چرا ؟ آخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی.
:whistle:

ساحل

New member
شیوه ی مخ زدن در کشورهای مختلف(طنز) ♥‿♥ فرانسه: پسر: بن ژور مادام! حقیقتش رو بخواید من از شما خوشم آمده و میخواهم اگر افتخار بدید با هم آشنا شیم! دختر: با کمال میل موسیو! ایتالیا: پسر: خانوم من واقعا شمارو از صمیم قلب دوست دارم و بسیار مایلم که بیشتر با شما آشنا شم! دختر: من هم از شما خوشم اومده و پیشنهاد شمارو با کمال میل می پذیرم! انگلیس: پسر: با عرض سلام خدمت شما خانوم محترم! خانوم من چند وقت هست که از شما خوشم اومده می میخوام اگه مایل باشید باهم باشیم! دختر: چرا که نه؟ میتونیم در کنار هم باشیم! ایران: پسر: پیـــــــــــــ ـــــس ... پیس پیس ... پــــــــــــــ ـــــــــیـــــ ـــــــــــس ... پییییییییییییی ـــــــــــــــ ــــــس ... پــــــــِـخخخخ خخخخخ ... چِــخــــــــــ ـــــه ... هووووووی با تواما! بیا شماره مو بگیر بزنگ! دختر: خفه شو! ... ....! مگه خودتخوار و مادر نداری راه افتادی دنبالِ ناموس مردم،بی ...، شماره تو میگیرم فقط واسه اینکه شرتو زود کم کنی! ساعت 10 زنگ میزنم!!!

Artmis.a

New member
شیوه ی مخ زدن در کشورهای مختلف(طنز) ♥‿♥ فرانسه: پسر: بن ژور مادام! حقیقتش رو بخواید من از شما خوشم آمده و میخواهم اگر افتخار بدید با هم آشنا شیم! دختر: با کمال میل موسیو! ایتالیا: پسر: خانوم من واقعا شمارو از صمیم قلب دوست دارم و بسیار مایلم که بیشتر با شما آشنا شم! دختر: من هم از شما خوشم اومده و پیشنهاد شمارو با کمال میل می پذیرم! انگلیس: پسر: با عرض سلام خدمت شما خانوم محترم! خانوم من چند وقت هست که از شما خوشم اومده می میخوام اگه مایل باشید باهم باشیم! دختر: چرا که نه؟ میتونیم در کنار هم باشیم! ایران: پسر: پیـــــــــــــ ـــــس ... پیس پیس ... پــــــــــــــ ـــــــــیـــــ ـــــــــــس ... پییییییییییییی ـــــــــــــــ ــــــس ... پــــــــِـخخخخ خخخخخ ... چِــخــــــــــ ـــــه ... هووووووی با تواما! بیا شماره مو بگیر بزنگ! دختر: خفه شو! ... ....! مگه خودتخوار و مادر نداری راه افتادی دنبالِ ناموس مردم،بی ...، شماره تو میگیرم فقط واسه اینکه شرتو زود کم کنی! ساعت 10 زنگ میزنم!!!

ایرانیه:j58r36j3gcr4suxymup

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

Artmis.a

New member
بچه که بودم شناسنامه داداشم گم شد
الان دوازده سال میگذره ... . ولی هیچکس نمیدونه که شناسنامش رو گرو گذاشتم تو
کلوپ سر کوچه و یه سگا گرفتم:whistle:

يک وقتايی بود وقتی خودتو ميزدی به کوچه علی چپ , تنها بودی الان که ميری
ميبينی .. همه جمعن..!
:smiliess (8)::motat:

Artmis.a

New member

آدمیزاد بی غذا ، دو ماه دوام می آورد / بی آب ، دو هفته / بی هوا ، چند دققه
/ بی"وجـــدان"، خـیلی ................. متاسفانه خیلی ...:shocked:

بعضی وقتا که میبینم هیچ غلطی نمیتونم بکنم یاد این میفتم که آمریکا هم از
همین جا شروع کرد دلم یه کم آروم میشه....!
:4d564ad6:

Artmis.a

New member

مــا مــردمــانـــی هستــیــم کــه بــه راحتــی به هم دروغ میــگـیــم ولــی
بـــزرگــتــریـ ـن معــیــارمــون بــرای شــروع دوستی صداقــتـه و عمرا از
اين شرط سرپيچي نمي كنيم...!!!:5:

انواع عقیده در تولید
امریکایی : هم خوب کار کنه هم با دوام باشه
انگلیسی : جنسش خوب باشی و مشتری راضی باشه
ایرانی : تا وقتی مشتری میخره سالم باشه بعد که خرید مهم نیست
چینی : فقط ایرانی بخره
:ad54ad:

Artmis.a

New member
گاهی آنقدر غرق آرزوهات هستی که فراموش میکنی یکی پشت در دستشویی منتظره داره
ميتركه از فشار...:25r30wi:

شانس فقط یک بار در خانه ادم را میزند بدشانسی هیچوقت دستش را از روی زنگ بر
نمیدارد بدبختی هم که کلید داره:wacsmiley::smiliess (8):

نمیدونم جدیدن چه صیغه اییه که تا کتاب رو باز میکنم درس بخونم، مخچه ام به
مخ ام میگه "استاد خسته نباشی"
:25r30wi:

Artmis.a

New member
آسیب شناسی فک و فامـــــیل ...!

1- خاله
معنای لغوی: خواهر مادر:65d6a5d6s:
معنای استعاره ای: هر زنی كه با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد.
نقش سمبلیك: یك خانم مهربان و دوست داشتنی كه خیلی شبیه مادر است و همیشه برای شما آبنبات و لباس می خرد.
غذای مورد علاقه: آش كشك.
زیر شاخه ها: شوهر خاله: یك مرد مهربان كه پیژامه می پوشد و به ادبیات و شكار علاقه مند است. دختر خاله،پسر خاله:
همبازی دوران كودكی كه یا در بزرگسالی عاشقش می شوید اما با یكی دیگه ازدواج می كنید یا باهاش ازدواج می كنید اما عاشق یكی دیگه هستید.
مشاغل كاذب: خاله زنك بازی، خاله خانباجی.
چهره های معروف: خاله خرسه، خاله سوسكه.
داشتن یك خاله ی مجرد در كودكی از جمله نعمات خداوندی است.

2 - عمه
معنای لغوی: خواهر پدر:p7977cujr38iyymsu8:
معنای استعاره ای: هر زنی كه با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر زنی كه مادر چشم دیدنش را نداشته باشد.
نقش سمبلیك: به عهده گرفتن مسئولیت در موارد ذیل: ۱- جواب همه ی فحش هایی كه می دهید. مثال: عمته... ۲- جواب همه ی محبت هایی كه می كنید. مثال: به درد عمه ات می خوره... ۳- توجیه كلیه ی بیقوارگی ها،رفتارهای نامتناسب شما (تنها برای دخترخانم ها). مثال: به عمه ات رفتی. ۴- خیلی چیزهای بدِ دیگه. از ذكر مثال معذوریم...
غذای مورد علاقه: شله زرد، سمنو.
زیر شاخه ها: شوهر عمه: یك مرد پولدار كه سیبیل قیطانی دارد و چندش آور است. پسرعمه/دخترعمه: همبازی دوران كودكی كه در بزرگسالی حالتان را به هم می زنند!!
مشاغل كاذب Match-Making (arranging marriages for others, bringing two people together).
چهره های معروف: عمه لیلا.
داشتن یك عمه كه در توصیفات فوق صدق نكند جزو خوش شانسی های زندگی است.

3 - دایی
معنای لغوی: برادر مادر:thumbsupsmileyanim:
معنای استعاره ای: هر مردی كه با مادر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد،هر مردی كه پتانسیل كتك خوردن توسط پدر را داشته باشد.
نقش سمبلیك: یكی از معدود مردانی كه هر چند به سیاست علاقه مند است اما حس گرمی به شما می دهد، همیشه حرفهایتان را می فهمد و می شود پیشش گریه كرد.
غذای مورد علاقه: فسنجون.
زیر شاخه ها: زن دایی: یك زن چاق و شاد كه خیلی كدبانو است و جلوی مادر قپی می آید. پسردایی،دختردایی: همبازی دوران كودكی كه در بزرگسالی مثل یك همرزم ساپورتتان می كنند.
چهره های معروف: علی دایی، دایی جان ناپلئون.
سعی كنید حتمن حداقل یك دایی داشته باشید.

4 - عمو
معنای لغوی: برادر پدر:(50):
معنای استعاره ای: هر مردی كه با پدر رابطه ی گرم و صمیمی داشته باشد.
نقش سمبلیك: یكی از مردانی كه شما همیشه باید بهش بوس بدهید و بعد بروید كارتون ببینید تا او با پدر حرفهای جدی بزند. یكی از مردانی كه مادر به مناسبت آمدنش قرمه سبزی می پزد و همیشه وقتی می رود پدر ساكت شده، به فكر فرو می رود.
غذای مورد علاقه: قرمه سبزی، آبگوشت.
زیر شاخه ها: زن عمو: یك زن خوشگل كه زیاد به شما توجه نمی كند و خودش را برای مادر می گیرد، دخترعمو،پسرعمو: همبازی دوران كودكی كه اگر تا هجده-بیست سالگی دوام آورده باهاش ازدواج نكنید خطر را از سر گذرانده اید.
مشاغل كاذب: بازی در قصه های ایرانی-اسلامی.
چهره های معروف: عمو زنجیرباف، عمو یادگار، عمو پورنگ.
داشتن یك عمو ی پولدار خیلی خوب است

آخرین ویرایش:
بالا