از نفر بعدیت بپرس,شده تا حالا...؟؟

mj1919

New member
اوووه نه اصلا

شده اولین روز استادت و با دانشجو اشتباه بگیری؟:whistle:

اشتباه نگرفتم، ولی روز اول دانشگاه، دیر رفتم !!!!! البته صبحش دوتا داشتم پیچوندم (در واقع اولین و دومین رو پیچوندم، سومین رو هم دیر رفتم!)

شده تا حالا بگی کاش یکجور بهتر می شد... چی بوده؟

mohana

Well-known member
بلی
تازه متلک هم پرانیده و اذیتش هم کردم!:whistle:

حدیث:riz481:

اشتباه نگرفتم، ولی روز اول دانشگاه، دیر رفتم !!!!! البته صبحش دوتا داشتم پیچوندم (در واقع اولین و دومین رو پیچوندم، سومین رو هم دیر رفتم!)

بهتون نمیاد:25r30wi:
روز اول ما خیلی خنده دار بود:riz481:

am-ml

New member

شده تا حالا بگی کاش یکجور بهتر می شد... چی بوده؟

بله ،تقریبا بعد تمام کنکور ها یی که دادم ولی نهایتا راضی بودم.

شذه تا حالا با خودت رو راست نباشی... تو جمع نه ها تو خلوت خودت؟

ba ba barghi

Well-known member
بله ،تقریبا بعد تمام کنکور ها یی که دادم ولی نهایتا راضی بودم.

شذه تا حالا با خودت رو راست نباشی... تو جمع نه ها تو خلوت خودت؟

نه قربونت ......نشده ! !!تازه نیستی ببینی با خودم چقد جورم !!!! بعضی وقتا سیلی هم به خودم میزنم ،ناراحتم نمیشم !!یعنی تا اینقد جوریم باهم !!!:bunnyearsmiley:

تا حالا شده یه کار احمقانه انجام بدی و خودتم قشنگ بدونی کارت احمقانه است ها ولی بازم انجامش بدی !چو بوده ؟؟!!با ذکر منبع و رسم شکل (4 نمره ) :smiliess (11):

am-ml

New member
نه قربونت ......نشده ! !!تازه نیستی ببینی با خودم چقد جورم !!!! بعضی وقتا سیلی هم به خودم میزنم ،ناراحتم نمیشم !!یعنی تا اینقد جوریم باهم !!!:bunnyearsmiley:

تا حالا شده یه کار احمقانه انجام بدی و خودتم قشنگ بدونی کارت احمقانه است ها ولی بازم انجامش بدی !چو بوده ؟؟!!با ذکر منبع و رسم شکل (4 نمره ) :smiliess (11):

بله ،بعضی وفتا (منظورم بعضی ساعتاست)احمقانه است که اینجا باشم ،خودمم می دونم ولی هستم .
تا حالا شده دست خدا رو بالای سرت حس کنی (از نوع نوازش گرش البته) اگه دوست داری بگو چی بوده؟

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
بله ،بعضی وفتا احمقانه است که اینجا باشم ،خودمم می دونم ولی هستم .
تا حالا شده دست خدا رو بالای سرت حس کنی (از نوع نوازش گرش البته) اگه دوست داری بگو چی بوده؟

بلی
خودتونم که در جریانید
شده از چپ و راست مشکل رسیده عالم و آدم مقابلم وایسادن، درها دونه به دونه بسته شده ولی حس کنم دستای خدا مثل چتر روی سرم قرار گرفته و حمایتم میکنه.
نمونه ها: پایان نامه کار و...
شده تا حالا یه جوجه گنجشک توی حیاتتون باشه که نتونه پرواز کنه و گنجشکای دیگه هم بهش غذا ندن؟

STRUCTURE 66

New member
آره شده خودم گرفتمش. . پرش دادم.
شده تا حالا تو تاکسی بشینی نصف مسیر رو رفته باشی ودست کنی جیبت ببینی کیف پولت رو نیاوردی؟؟

mohana

Well-known member
بله ،بعضی وفتا احمقانه است که اینجا باشم ،خودمم می دونم ولی هستم .
لیلا:dadad4:

شده تا حالا یه جوجه گنجشک توی حیاتتون باشه که نتونه پرواز کنه و گنجشکای دیگه هم بهش غذا ندن؟

اوهوم...شده...:dadad4:

شده تا حالا ب خاطر تایپیک، پست یا کسی تو این انجمن گریه کرده باشی؟؟؟

am-ml

New member
بلی
خودتونم که در جریانید
شده از چپ و راست مشکل رسیده عالم و آدم مقابلم وایسن، درها دونه به دونه بسته شده ولی حس کنم دستای خدا مثل چتر روی سرم قرار گرفته و حمایتم میکنه.
نمونه ها: پایان نامه کار و...

باورت میشه ارتمیس ،هر وقت یکیشون جا میمونه ،تا نبرنش نمیرن .
گاهی فکر می کنم : بابت گفتن لفظ حیوون به بعضی آذمای پست ،باید جوابگوی خدا باشم.

تا حالا شده بچه داری کنی ... به قول بابا با ذکر مثال و درج شکل بوگو؟

آخرین ویرایش:

am-ml

New member

بله ،اون تاپیکت که در مورد بچه های فقیره .تاپیکای دیگه ای هم بوده .
واسه کسی هم بوده .... ببین چه جویباری جاری کردم :whistle:

شده تا حالا بخاطر تیپ ظاهری ات با بی انصافی قضاوت بشی ؟ چیکار میکنی؟اصلا اهمیت میدی؟

STRUCTURE 66

New member
اره بارهااااا اما معمولا ناپلئونی بخیر گذشته

شده تا حالا از خودت بدت بیاد ؟

بلی . هر وقت دیدم دل کسی رو شکوندم .
شده تا حالا به استادت تیکه بندازی بعدش مث ... پشیمون بشی که چرا استاد رو ضایع کردی؟؟

Leyenda

Well-known member
شده تا حالا تو تاکسی بشینی نصف مسیر رو رفته باشی ودست کنی جیبت ببینی کیف پولت رو نیاوردی؟؟

نه نشده..ولی شده گاهی شک کردم کیف پولم همرامه یا نه و زود چک کردم!!

نه!!اصولا بچه ای دست من نمیسپرن..:25r30wi:

شده تا حالا بخاطر تیپ ظاهری ات با بی انصافی قضاوت بشی ؟ چیکار میکنی؟اصلا اهمیت میدی؟
اره!به خصوص کسایی که اولین برخوردا رو باهام دارن...و اغلب حراست دانشگاه!!!!کاملا بی تفاوت!

بلی . هر وقت دیدم دل کسی رو شکوندم .
شده تا حالا به استادت تیکه بندازی بعدش مث ... پشیمون بشی که چرا استاد رو ضایع کردی؟؟

آره...یه استاد داشتیم بنده خدا تیکه خورش ملس بود!!این حرف میزد ضایع میشد!!همون موقع ها پشیمن نمیشدم ولی بعدا دیدم کلا خیلی هوامو داره ...پشیمون شدم که چقدر اذیتش کردم بیچاره رو!!

شده تا حالا دچار علاقه ی یه طرفه بشی؟؟چ اونوری چ اینوری!!!:smilies:

STRUCTURE 66

New member
تا حالا شده دانشگات دیر شده باشه وسط راه که داری میری بفهمی که با دمپایی اومدی؟! نه راه پس داری نه راه پیش؟:25r30wi::25r30wi:

نه نشده . ولی یه بار. امتحان ریاضی 1 رو با 1 ساعت تاخیر رسیدم . چون خواب مونده بودم. تازه ماشینمون وسط راه خراب شد!!! خیلی خاطریه عجیبیه برای خودم.

Artmis.a

New member
بلی
گفتم آقا برگرد مبداء تا پول بردارم و یا به یکی تلفن زدم که بیاد حساب کنه

پست هایی بوده که متحولم کرده
حالا شما واسه کدوم پست گریه کردی؟

بلی
ولی اصلا دوست ندارم خصوصا بچه های این زمونه که انقدر پررو لوس و پرتوقع و نازک نارنجین نمیتونی از گل نازکتر بگی بهشون

شده تا حالا به جوجه گنجشکه با دست خودت غذا بدی؟

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

بله
چیزی نگفتم حتی اعتراض هم نکردم ولی اون شخص بعدا که رفتار و اعمالم رو دید خودش عذر خواهی کرد.
نه نشده..ولی شده گاهی شک کردم کیف پولم همرامه یا نه و زود چک کردم!!

نه!!اصولا بچه ای دست من نمیسپرن..:25r30wi:

اره!به خصوص کسایی که اولین برخوردا رو باهام دارن...و اغلب حراست دانشگاه!!!!کاملا بی تفاوت!

آره...یه استاد داشتیم بنده خدا تیکه خورش ملس بود!!این حرف میزد ضایع میشد!!همون موقع ها پشیمن نمیشدم ولی بعدا دیدم کلا خیلی هوامو داره ...پشیمون شدم که چقدر اذیتش کردم بیچاره رو!!

شده تا حالا دچار علاقه ی یه طرفه بشی؟؟چ اونوری چ اینوری!!!:smilies:

بله دچار هر دو نوعش شدم
هم فکر میکردم شخصی به من خیلی علاقمنده و هم فکر میکردم که من خیلی به شخصی علاقمندم که بعد متوجه شدم اشتباه بوده و حقیقت نداشته.
خب هرکسی گاهی اشتباه میکنه دیگه اگه اشتباه نمیکرد که میشد معصوم! ما که معصوم نیستسم ولی اینم دلیل نمیشه که اشتباهاتمونو تکرار کنیم! آدم عاقل از اشتباهش درس میگیره و اشتباهش رو دوبار تکرار نمیکنه!
تا حالا شده منتظر باشی؟

مهدیس

New member
بله زیاد
همین الانم منتظرم حس عجیبیه این انتظار
شده تا حالا بدجوری دلت بگیره؟ اگه آره چه جوری آروم شدی؟

k-b

New member
بله
چیزی نگفتم حتی اعتراض هم نکردم ولی اون شخص بعدا که رفتار و اعمالم رو دید خودش عذر خواهی کرد.

بله دچار هر دو نوعش شدم
هم فکر میکردم شخصی به من خیلی علاقمنده و هم فکر میکردم که من خیلی به شخصی علاقمندم که بعد متوجه شدم اشتباه بوده و حقیقت نداشته.
خب هرکسی گاهی اشتباه میکنه دیگه اگه اشتباه نمیکرد که میشد معصوم! ما که معصوم نیستسم ولی اینم دلیل نمیشه که اشتباهاتمونو تکرار کنیم! آدم عاقل از اشتباهش درس میگیره و اشتباهش رو دوبار تکرار نمیکنه!
تا حالا شده منتظر باشی؟
آره عزیزم فراوووون
تا حالا شده دم غروب که هوا گرگ و میشه از خواب بلند شی فکر کنی دم صبحه و دیرت شده بعد با عجله لباس بپوشی که بری مدرسه یا دانشگاه؟!!:black_eyed:

k-b

New member
بله زیاد
همین الانم منتظرم حس عجیبیه این انتظار
شده تا حالا بدجوری دلت بگیره؟ اگه آره چه جوری آروم شدی؟

آره شده ، در موارد شدیدش گریه میکنم و دعا میکنم وآروم میشم.
تا حالا شده کسی که چشم دیدنشو نداری دوستت داشته باشه و کلا بهت گیر بده و ندونی چیکارش کنی؟!!

بالا