چیدن یا بستن؟ (با آرزوی قبولی تمام کنکوری های انجمن)

am-ml

New member
ممکن است به آرامی راه بروم اما هیچگاه به عقب راه نخواهم رفت
مگر زمانی که خود را آماده پرش طول ببینم.

شايدم داري آماده پرش طول ميشي ، دلسرد نشو.

mw.ashel

New member
سلام دوست خوبم am-ml جان.از شما و تمام دوستانی که برای همه ما کنکوریا دعاگو هستن به نوبه خودم تشکر و آرزوی موفقیت میکنم.

تا درودی دیگر بدرود

:riz304::riz304::riz304::riz304:

asal 92

New member
م:rose:منون ازمطالب مفیدتون
امیدوارم خبر قبولی خودم وتک تک بچه ها راشاهد باشم
فعلا خدانگهدار

شوکا88

New member
010120072206_20110412_1476642772.jpg
اقا من یبار اینکارو کردم در طول تمام زندگیم
... ولی دقیقا بعد نوشتن همشون دیدم همرو کامل حفظ شدم

DNA

New member
[FONT=&]از صبح به باغ میوه ای رفته ایم تا سیب بچینیم و عصر ،بار کامیون ها کنیم تا به سردخانه ببرند. تا عصر سخت کار کرده ایم و هر یک به فراخور حال خویش مقداری سیب چیده ایم .[/FONT]
[FONT=&]حال اطلاع می دهند کامیون ها آمده اند و فقط دو ساعت وقت داریم سیبها را بار کنیم . [/FONT][FONT=&]کدام راه،عاقلانه تر است؟[/FONT][FONT=&] هنوز به چیدن مقدار بیشتری سیب ادامه دهیم یا آنچه را چیده ایم در جعبه بچینیم و بار کامیونها کنیم؟ اگر به چیدن ادامه دهیم مسلم است که مقدار بیشتری سیب خواهیم داشت ؛ اما وقتی سرگرم این کار هستیم، کامیون ها می روند و سیب ها بر زمین می مانند و خواهند گندید.[/FONT]

[FONT=&]یعنی همه حاصل کارمان یا بخش مهمی از آن از بین خواهد رفت. در حالی که اگر بتوانیم در فرصت باقی مانده تمام سیب ها را جمع آوری و بار کامیون ها کنیم ،تمام حاصل خود را از آن خویش کرده ایم ....[/FONT]

[FONT=&] اکنون نیز باید همه آنچه را خوانده ایم ؛ از آن خویش کنیم . یعنی بر آن مسلط شویم. [/FONT][FONT=&]وسوسه مطالعه مطالب جدید در این دوران ،منجر به از دست دادن تسلط بر بخش مهمی از آموخته ها خواهد شد و نتیجه مطلوب را در کنکور نخواهید گرفت .

[/FONT]

ایول, دم هرچی رفیق گرم ,که این روزا با دادن این پیام ها, دل طوفانی مارو آروم کرد

برات از خدام قشنگترین چیزرو آرزو می کنم

بازم دمت گرم (مرسی)

setareh58

New member
ممکن است به آرامی راه بروم اما هیچگاه به عقب راه نخواهم رفت
مگر زمانی که خود را آماده پرش طول ببینم.

شايدم داري آماده پرش طول ميشي ، دلسرد نشو.
سلام دوست عزیز
صمیمانه ازتون تشکر میکنم انشالله بزودی شاهد قبولی دوستان خوبم میشم و همه باهم جشن میگیریم
:smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess (8)::smiliess (8):

ps2020

New member
من هم همین جا میگم:
با آرزوی موفقیت واسه همه کنکوریا....
منم 2 سال دیگه کنکور دارم ان شاءالله

مهم اینه که تلاشتو کردی...همین....خدا بهترین هارو واسه بندش میخواد مطمئن باش...همه چیزو به خودش بسپار رفیق...:a2d3:

mohana

Well-known member
سلام...
ان شاءالله همه موفق بشین مثل پارسال اینجا جشن بگیریم:thanks:
مطمئن باشین نتیجه تلاشتون و میبینین...:a2d3:

Nike313

New member
من هم همین جا میگم:
با آرزوی موفقیت واسه همه کنکوریا....
منم 2 سال دیگه کنکور دارم ان شاءالله

مهم اینه که تلاشتو کردی...همین....خدا بهترین هارو واسه بندش میخواد مطمئن باش...همه چیزو به خودش بسپار رفیق...:a2d3:

کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟
شما!!!!!!!

:33::21::smiliess (15):

بالا