ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AWWA

New member
جمعه 13 رجب ولادت حضرت علی(ع) هست دو هفته بعدش 27 رجب مبعث پیامبر اکرم(ص)هست. تو عرض این دو هفته یک ختم خواهیم داشت ان شاءالله. بین داوطلبا جزء ها رو تقسیم میکنیم .(3تا 17 خرداد)

بعدش 3 شعبان ولادت امام حسین(ع) هست و دوباره تقریبا دو هفته بعدش(15 شعبان) ولادت امام زمان (عج) هست.به مناسبت این ایام واقعا مبارکم یه ختم دیگه میذاریم. بعدا تعداد وعدد جزء ها رو که هرنفر باید بخونه اعلام میکنیم.(22خردادتا3تیر)
اونایی که موافقن لایک کنن

چه حیف تموم شد؟ من تازه اومده بودم... ماه رمضون که هنوز نیومده چه زود شروعیدید :)

سلام خانم پرستار مهربون:28::ad54ad:خوش اومدی. نه اون ختممون که قراره ایشالله تا ماه رمضون تموم شه رو موقتا قطع کردیم تا بعد نیمه شعبان دوباره ادامش بدیم. تو این فاصله دو تا ختم ویژه داریم که برات نقل قولش کردم. اگه مایلی به جمععون اضافه بشی اعلام کن تا یه سهمی هم به شما بدیم. کتاب سبز خواسته اگه عضو جدیدی اومد از سهم اون بدیم بهش. اگه خواستی اطلاع بده لطفا..... خوشحال میشیم شمام باهامون باشی.

varia

Well-known member
manham jozi ke Abji Mahsa lotf karde bud behem dade bud tamam kardam+2jozi ke yeki dige az bacheha lotf karde bud. az har2shun mamnunam ke manam bi nasib nakardan.

ishala Khoda az hamamun gabul koneh.

AWWA

New member
ممنون علی آقا قبول حق باشه.دوستمونs861276 هم سهمشونو خوندن

leyla-h

New member
آفرین بچه ها چه زود خوندین!!! من یه جوری برنامه ریختم که طی روزای تعیین شده بخونم.....

سلام خانم پرستار مهربون:28::ad54ad:خوش اومدی. نه اون ختممون که قراره ایشالله تا ماه رمضون تموم شه رو موقتا قطع کردیم تا بعد نیمه شعبان دوباره ادامش بدیم. تو این فاصله دو تا ختم ویژه داریم که برات نقل قولش کردم. اگه مایلی به جمععون اضافه بشی اعلام کن تا یه سهمی هم به شما بدیم. کتاب سبز خواسته اگه عضو جدیدی اومد از سهم اون بدیم بهش. اگه خواستی اطلاع بده لطفا..... خوشحال میشیم شمام باهامون باشی.

سلام ممنون بله من استقبال می کنم :)

ba ba barghi

Well-known member
فتقبل الله اعمالكم جميعا..........
من خوندم
بلي...
با تشكر از باعث و باني محترم,

parnia

New member
آوا جون منم خوندما.....بعدیاشم بهم بگو....:rolleyessmileyanim:...ممنونم:riz304:

ghazal26

New member
سلام دوستاي گلم از همگي قبول باشه ان شاء الله..
من سهمي كه ليلا جون داده بود رو خوندم..ختم جديد كي شروع ميشه آوا جان ؟ خبرم كنيد بي زحمت

AWWA

New member
فتقبل الله اعمالكم جميعا..........
من خوندم
بلي...
با تشكر از باعث و باني محترم,

آوا جون منم خوندما.....بعدیاشم بهم بگو....:rolleyessmileyanim:...ممنونم:riz304:

سلام دوستاي گلم از همگي قبول باشه ان شاء الله..
من سهمي كه ليلا جون داده بود رو خوندم..ختم جديد كي شروع ميشه آوا جان ؟ خبرم كنيد بي زحمت

سلام به همگی

منم سهم خودم رو خوندم

قبول حق باشه دوستای خوبم.:rose::rose: من ایشالله برای ختم بعدی هم خبرتون میکنم.
همه اونایی رو که تو ختم اولمون هستن رو تو ختم دومم تو لیست قرار میدم اگه کسی نظرش عوض شد لطفا بهم اطلاع بده.

شادیا

New member
آفرین بچه ها چه زود خوندین!!! من یه جوری برنامه ریختم که طی روزای تعیین شده بخونم.....

منم همینطور. طوری تنظیم کردم که همون روزای آخر تموم میکنم ان شاءالله

موفق باشید عزیزان
من فک کردم هرچه زودتو باید بخونیمش.....مخصوصا اینکه گفته شد از یه زمان خاص شرو کنیم...
در هر حال التماس دعا از همه
:riz304::riz304::riz304:

AWWA

New member
سلام میشه لطف کنید برای من هم تعیین کنید؟

سلاااااام عزیییزم:ad54ad::28:. میخواستم به توام اطلاع بدم ولی امکانش نبود. میشه صبر کنی تا از یکی از بچه ها بخوام تا یه قسمت از سهمشو بهت بده؟اگه کسی نبود من خودم اینکارو میکم

AWWA

New member
موفق باشید عزیزان
من فک کردم هرچه زودتو باید بخونیمش.....مخصوصا اینکه گفته شد از یه زمان خاص شرو کنیم...
در هر حال التماس دعا از همه
:riz304::riz304::riz304:

شروع همزمانو برای خاطره شدنش تعیین کردیم.:heart:

TUMS

Well-known member
سلام
مثل اینکه من خیلی تنبلم:tsimuzpzwoap1t9y3o7
منم تا امشب تموم میکنم. . . ..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا