ختم قرآن انجمنی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marava

New member
با سلام خدمت دوستان خوبم وآرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همه
من توی ختم قرآن توی سایت دیگه تجربه دارم:
1-بهتره ختم قرآن رو توی یک زمان بندی خاص مثلا دو هفته ای قرار بدید.
2-بهتره تعیین کنید ختم قرآن رو بصورت جزء به جزء یا حزبی یا آیه ای میخوایید قرائت کنید .
3-بهتره یه ترتیب برای سوره و جزء ها داشته باشید مثل این ترتیب :
درختم جزء به جزء از اول شروع 30 جزء رو مرتب و پشت سرهم بنویسید هرکسی هر جزء رو قبول کرد جلوی اون جزء اسم اون فرد رو بنویسید.
برای ختم حزبی به این ترتیب عمل کنید:حزب 1-120 رو مرتب بنویسید و هرکسی هر حزبی رو قبول کرد جلوی اسم اون فرد بنویسید.
فکر کنم هر جزیی نهایت 20 صفحه باشه با فرض اینکه ختم شما دو هفته ای باشه ، توی این دو هفته همه میتونن (البته اگه هر30 جزء پر بشه ) سهم خودشون رو با روزی 2 صفحه قرائت تموم کنن.

4-توی این زمان باید تمام اعضاء سهم خودشون رو قرائت کنند تا ختم قرآن بدرستی انجام بشه.

برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

AWWA

New member
ممنون آواجون بابته قرعه کشی ات و روح پدرتم شاد و یادش گرامی:rose:

من چندآیه ی اولش رو خوندم و به این آیه رسیدم:!

" اَمّن یُجِیبُ المُضْطَرَّ إذا دَعاهُ و یَکشِفُ السُّوءَ... "

این آیه یکی از قشنگترین آیه های قرآنه. من خیلی دوسش دارم.
سوره : النمل آیه : 62
متن عربی آیه : أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَتَذَكَّرُونَ
يا(کیست) كسى كه دعاى مضطر را اجابت مى‏كند و گرفتارى را برطرف مى‏سازد، و شما را خلفاى زمين قرار مى‏دهد، آيا معبودى با خداست؟ كمتر متذكر مى‏شويد!

marava

New member
اولین ختم قرآن به مناسبت ولادت حضرت علی هدیه به حضرت علی (ع) و سلامتی همه بیماران و اجابت خواسته های خوبمون:
1-جزء 1
2-جزء2
3-جزء3
4-جزء4
5-جزء5
6-جزء6
7-جزء7
8-جزء8
9-جزء9
10-جزء10
11-جزء11
12-جزء12
13-جزء13
14-جزء14
15-جزء15
16-جزء16
17-جزء17
18-جزء18
19-جزء19
20-جزء20
21-جزء21
22-جزء22
23-جزء23
24-جزء24
25-جزء25
26-جزء26
27-جزء27
28-جزء28
29-جزء29
30جزء30

AWWA

New member
با سلام خدمت دوستان خوبم وآرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همه
من توی ختم قرآن توی سایت دیگه تجربه دارم:
1-بهتره ختم قرآن رو توی یک زمان بندی خاص مثلا دو هفته ای قرار بدید.
2-بهتره تعیین کنید ختم قرآن رو بصورت جزء به جزء یا حزبی یا آیه ای میخوایید قرائت کنید .
3-بهتره یه ترتیب برای سوره و جزء ها داشته باشید مثل این ترتیب :
درختم جزء به جزء از اول شروع 30 جزء رو مرتب و پشت سرهم بنویسید هرکسی هر جزء رو قبول کرد جلوی اون جزء اسم اون فرد رو بنویسید.
برای ختم حزبی به این ترتیب عمل کنید:حزب 1-120 رو مرتب بنویسید و هرکسی هر حزبی رو قبول کرد جلوی اسم اون فرد بنویسید.
فکر کنم هر جزیی نهایت 20 صفحه باشه با فرض اینکه ختم شما دو هفته ای باشه ، توی این دو هفته همه میتونن (البته اگه هر30 جزء پر بشه ) سهم خودشون رو با روزی 2 صفحه قرائت تموم کنن.

4-توی این زمان باید تمام اعضاء سهم خودشون رو قرائت کنند تا ختم قرآن بدرستی انجام بشه.

برای همتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

سلام مراوا جان...ممنون به خاطر اینکه تجربیاتتو به ما هم منتقل کردی. تقریبا ختم ما همین شرایطو داشت. با این تفاوت که سهم هرکس رو قرعه کشیدم...چون ممکنه سوره ای باشه که چند نفر داوطلب خوندنش باشن و به یکی که رسید باعث ناراحتی یکی دیگه بشه. ولی تو قرعه عدالت رعایت میشه.

marava

New member

سلام مراوا جان...ممنون به خاطر اینکه تجربیاتتو به ما هم منتقل کردی. تقریبا ختم ما همین شرایطو داشت. با این تفاوت که سهم هرکس رو قرعه کشیدم...چون ممکنه سوره ای باشه که چند نفر داوطلب خوندنش باشن و به یکی که رسید باعث ناراحتی یکی دیگه بشه. ولی تو قرعه عدالت رعایت میشه.

خواهش میکنم خدا رو شکر انشالله همه تون حاجت روا بشید گلم.

AWWA

New member
و اینکه مراوا جان تعداد نفراتمون 43 نفر شد براهمین به یه تعداد کمتر از بقیه رسید.

AWWA

New member

خواهش میکنم خدا رو شکر انشالله همه تون حاجت روا بشید گلم.

خیلی ممنون عزیزم...شما هم همینطور
یکی از ختمامون از امروز شروع میشه تا مبعث پیامبر اکرم ص و دومی از ولادت امام حسین ع تا ولادت امام زمان عج .....اگه مایل بودی اطلاع بده تا برا شما هم سهمی در نظر بگیریم خوشحال میشیم

marava

New member
و اینکه مراوا جان تعداد نفراتمون 43 نفر شد براهمین به یه تعداد کمتر از بقیه رسید.

43 نفر که خوب بوده چون تعداد صفحات هم کمتر میشه.سهم هر فرد رو یه پستی مثل پست بالایی بذارید مشخص میشه. از دفعه های بعد بجای بدون قرعه کشی برای کسایی که تو این ختم حضور داشتنداطلاع رسانی کنید تا توی طرح ختم دوباره حضور داشته باشند،رفته رفته تاپیک برای اعضاء فعال جا میافته.

marava

New member

خیلی ممنون عزیزم...شما هم همینطور
یکی از ختمامون از امروز شروع میشه تا مبعث پیامبر اکرم ص و دومی از ولادت امام حسین ع تا ولادت امام زمان عج .....اگه مایل بودی اطلاع بده تا برا شما هم سهمی در نظر بگیریم خوشحال میشیم

حتما برنامتون رو پیگیری میکنم، چون ما هم بصورت حزبی ختم داریم ماهی دوبار و هم بصورت جزیی ماهی 4 بار. چشم حتما از تاپیک شما هم فیض میبرم. در پناه حق

AWWA

New member

این آیه یکی از قشنگترین آیه های قرآنه. من خیلی دوسش دارم.
سوره : النمل آیه : 62
متن عربی آیه : أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ وَيَجْعَلُكُمْ خُلَفَاء الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَّعَ اللَّهِ قَتَذَكَّرُونَ
يا(کیست) كسى كه دعاى مضطر را اجابت مى‏كند و گرفتارى را برطرف مى‏سازد، و شما را خلفاى زمين قرار مى‏دهد، آيا معبودى با خداست؟ كمتر متذكر مى‏شويد!

این مطلبم در سایت اندیشه قم در مورد این آیه خوندم....
اين دعا در آيه 62 سوره نمل مي باشد و معني آن اين است كه «(آيا بتهايِ بي ارزش بهترند) يا كسي كه دعاي مضطر و درمانده را به اجابت مي رساند و گرفتاري و بلا را برطرف مي كند؟»
آري در آن هنگام كه تمام درهاي عالم به روي انسان بسته مي شود و از هر نظر درمانده و مضطر مي گردد، تنها كسي كه مي تواند قفل مشكلات را بگشايد و نور اميد در دلها بپاشد، تنها ذات پاك خداوند است.
جالب اينكه در بعضي از روايات اين آيه تفسير به قيام حضرت مهدي ـ عليه‎ السلام ـ شده. در روايتي از امام صادق ـ عليه‎ السلام ـ چنين آمده «اين آيه در مورد مهدي نازل شده، به خدا سوگند مضطر او است، هنگامي كه در مقام ابراهيم دو ركعت نماز بجا مي آورد و دست به درگاه خداوند متعال بر مي دارد دعاي او را اجابت مي كند و ناراحتي ها را برطرف مي سازد...»

AWWA

New member
بله مراوا جان تو صفحه 18 همین تاپیک لیست رو گذاشتم. الان برای اینکه جلو چشم باشه دوباره آوردمش.مهنام و نیلو و فروزان هم به لیستمون اضافه شدن.

دوستانی که یک جزء از قرآن کریم براشون قرعه افتاد:

1-تارا( سه حزب اول جزء1)/42- مهنام(حزب آخر جزء1)
2-مهسا بانو(جزء3)
3-آقای مدیکال(جزء6)
4-سارا77(جزء8)
5-یکی از دوستان:))(جزء10)
6-نگار 91(جزء11)
7-آرامft(جزء12)
8-خودم(جزء13)
9-آقا سینا( سه حزب اول جزء14)/43-نیلو66(حزب آخر جزء14)
10-پرنیا(جزء15)
11-آشل(جزء17)
12-اخبار(جزء20)
13-آقا حسین(جزء21)
14-DNA(جزء22)
15-مهنا(جزء23)
16-کتاب سبز(جزء24)
17-لیلاam-ml(جزء25)
18-آزاده(جزء26)
19-mf2009(جزء27)
20-ساکار( سه حزب اول جزء28)/44- فروزان(حزب آخر جزء28)
21-اسنیک67(جزء29)

دوستانی که نیم جزء به نامشون قرعه افتاد:

22-آقا مجتبی(دوحزب اول جزء5)
23-s861276(دوحزب دوم جزء5)
24-زهرا=زوت(دوحزب اول جزء19)
25-تک خال(دوحزب دوم جزء19)
26-سرباز امام زمان عج(دوحزب اول جزء16)
27-آقارضا فیزیست(دوحزب دوم جزء16)
28-ماجده(دو حزب اول جزء7)
29-آرزو 90(دوحزب دوم جزء7)
30-rahimimm(دوحزب اول جز2)
31-آرام(دوحزب دوم جزئ2)

دوستانی که ربع و ثلث جزءها براشون تعیین شده:

32-شادیا(سه حزب اول جزء9)
33-آنتونیوس(حزب آخر جزء9)
34-لیلاh(سه حزب اول جزء18)
35-غزال(حزب آخر جزء18)
36-مهسا( سه حزب اول جزء4)
37-علی آقا(حزب آخرجزء4)
38-بابا برقی(حزب اول جزء30)
39-آقا بومین(حزب دوم جزء30)
40-آقای ایمونو(حزب سوم جزء30)
41-آقا محمد63(حزب چهارم جزء30)

آخرین ویرایش:

akhbar

New member

این مطلبم در سایت اندیشه قم در مورد این آیه خوندم....
اين دعا در آيه 62 سوره نمل مي باشد و معني آن اين است كه «(آيا بتهايِ بي ارزش بهترند) يا كسي كه دعاي مضطر و درمانده را به اجابت مي رساند و گرفتاري و بلا را برطرف مي كند؟»
آري در آن هنگام كه تمام درهاي عالم به روي انسان بسته مي شود و از هر نظر درمانده و مضطر مي گردد، تنها كسي كه مي تواند قفل مشكلات را بگشايد و نور اميد در دلها بپاشد، تنها ذات پاك خداوند است.
جالب اينكه در بعضي از روايات اين آيه تفسير به قيام حضرت مهدي ـ عليه‎ السلام ـ شده. در روايتي از امام صادق ـ عليه‎ السلام ـ چنين آمده «اين آيه در مورد مهدي نازل شده، به خدا سوگند مضطر او است، هنگامي كه در مقام ابراهيم دو ركعت نماز بجا مي آورد و دست به درگاه خداوند متعال بر مي دارد دعاي او را اجابت مي كند و ناراحتي ها را برطرف مي سازد...»

وای ممنونم آواخانم
معنی دعا رو میدنستم, اما نه به این کاملیوزیبایی!که تفسیر رو واسم گذاشتی
بازم چیزی میدونستی,بهم بگی خوشحالم میکنی

AWWA

New member
وای ممنونم آواخانم
معنی دعا رو میدنستم, اما نه به این کاملیوزیبایی!که تفسیر رو واسم گذاشتی
بازم چیزی میدونستی,بهم بگی خوشحالم میکنی

خواهش میکنم عزیزم....خیلی خوبه که بعضی آیه ها رو اینجا بنویسیم و با کمک همدیگه بیشتر باهاش آشنا بشیم. خوشحالم که اولین آیه ای که باهم در موردش حرف زدیم این آیه بود مخصوصا که در مورد امام زمان عج هست...سبب خیر شدی:rose:

mahnam

New member
بچه ها یه اتفاق جالب برای من پیش اومد....اسم پدر من یوسف بود.الان که جزء 13 رو باز کردم تا بخونم دیدم شروعش با سوره یوسف ع هست. خیلی سورپرایز شدم..از یه طرفم که روز پدره بیشتر برام جالب بود. موقع قرعه کشی اصلا نیگاه نکردم ببینم تو جزء13ی که سهم من شده چه سوره هایی هستن.اگه از این اتفاقای جالب برای شمام تو این مدت ختم افتاد حتما برامون تعریف کنین

واسه منم یه اتفاق جالب افتاد که نمی خواستم بگم اما حالا میگم واسه اینکه حس می کنم این ختم پر از حسای خوبه
من وقتی این تاپیکو دیدم خیلی دوس داشتم شرکت کنم اما دیگه یادم رفت و پیگیرش نشدم
تا اینکه آوا جان پیام داد که اگه دوس دارم شرکت کنم
منم یه سر زدم اینجا دیدم تارا پیشنهاد داده اگه کسی دوس داشت حاضره باهاش شریک شه
منم اعلام آمادگی کردم بدونه اینکه بدونم تارا کدوم بخشو قراره بخونه
آوا جان تشریف آورد و یه بخشی از سهم تارا رو داد به من، سهم من شد: حزب آخر جز 1
که میشه بخشی از سوره ی بقره
یهو موهای تنم سیخ شد
همون لحظه یادم اومد که من 2 شب قبل خواب دیده بودم که دارم سوره ی بقره رو می خونم!

mohammad63

Well-known member
سلام دوستان
اون چیزی که به نام شد رو امشب انجام دادم ............... خداوند را سپاسگزارم
از اوا خانوم بابت این پیشنهاد خوبش ممنونم ..............
قران سراسر نور و رحمته اما من میخوام به یکی از این آیه های زیبا اشاره کنم:
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً
پس يقين داشته باش كه با دشوارى، آسانى خواهد بود.
به باور پاره‏اى منظور اين است كه: با فقر و تهيدستى، توانگرى و بى نيازى خواهد بود.
امّا به باور پاره‏اى ديگر منظور اين است كه: با اين اذيت و آزار شرك و استبداد، و شكيبايى شما در برابر آنان، سرانجام آسايش و راحتى خواهد بود و خدا شما را بر آنان پيروزى خواهد بخشيد و آنان خواه ناخواه در برابر دين حق سرفرود خواهند آورد.

و روشنگرى مى‏كند كه:
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً
آرى، با دشوارى آسانى است و با هر ناراحتى و سختى آسايش و آرامش خواهد بود.
از «ابن عباس» آورده‏اند كه خدا مى‏فرمايد: من يك دشوارى آفريدم و دو آسانى، بنابر اين هرگز يك دشوارى نخواهد توانست بر دو آسايش و راحتى چيره گردد.
از پيامبر آورده‏اند كه پس از فرود اين آيات، روزى در حالى كه شاد و شادمان از خانه بيرون مى‏آمد، فرمود: هرگز رنج و دشوارى بر آسايش و آسانى چيره نخواهد شد، و آن‏گاه به تلاوت آيات مورد بحث پرداخت.

علی یار همگیتون

mahnam

New member
سلام دوستای خوبم
من سهم خودمو خوندم
التماس دعا

پ ن : چون دو روز مسافرم بعد برگشتن تفسیر بعضی آیاتشو می ذارم :riz304:

AWWA

New member
69372231812037945672.jpg

AWWA

New member
آقا محمد،مهنام وشادیا جان خیلی ممنون. خدا قبول کنه.:ad54ad::rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا