چرا اولين زني كه به كره ماه رفت ديگه برنگشت؟

شادیا

New member
البته گمونم این جمله ی آخری ، از زبون شوهر اون خانمه که رفته ماه، بود! خط رو خط شده !:smiliess (14):

اولا به نظر من که اصلا هم خط رو خط نشده:riz481: دوما اگه دقت کنین لفظ آدم به کار برده شده پس یا منظور کل آدما هستش یا خب بالاخره آقایون چون خانوما که حوا هستن:a2d3:

AWWA

New member
عزيزم خودت ياد مي كرفتي ,كه نخواي بجه ي مردمد به زحمت بندازي!!!
شاديا???!!! بابا من نظري در مورد اواتارت ندارم ,باور كن ,جرا هر جا مي رم مياي خو!!
نظر خاصي داري بكو!!:p

من فقط تاحالا موفق شدم از دیواری که شیبش 70 درجست بالا برم:)) من ازش نمی خواستم، خودش زیادی مهربونو فداکارو انسان دوست بود:rose::painting:

آخرین ویرایش:

aManofDetail

New member

من فقط تاحالا موفق شدم از دیواری که شیبش 70 درجست بالا برم:)) من ازش نمی خواستم، خودش زیادی مهربونو فداکارو انسان دوست بود:rose::painting:

اخرش با این کارتون بچه مردم رو ب کشتن میدی هاااااااااااااا من گفته باشم..خودتون ک صخره نوردید
من یک روش عملی میگگ حتما یادتون میمونه...کلید هاتون رو حتما بذارید جیب شلوارتون..هروقت خواستید برید بیرون جیبتون رو لمس کنی د تا یادتون بیاد ک کلید هست جیبتون یا ن...اینطوری خودتون رو شرطی میکنید ب جیب لمس کردن در ضمن هیچوقت یادتون نمیره حالا جایزه من چی میشه:sdasdasd::sarma:

شادیا

New member
عزيزم خودت ياد مي كرفتي ,كه نخواي بجه ي مردمد به زحمت بندازي!!!
شاديا???!!! بابا من نظري در مورد اواتارت ندارم ,باور كن ,جرا هر جا مي رم مياي خو!!
نظر خاصي داري بكو!!:p

والا نظر خاص:21: که نه اما نظر عام دارم بابا جون:25r30wi:

AWWA

New member
:sarma:
اخرش با این کارتون بچه مردم رو ب کشتن میدی هاااااااااااااا من گفته باشم..خودتون ک صخره نوردید
من یک روش عملی میگگ حتما یادتون میمونه...کلید هاتون رو حتما بذارید جیب شلوارتون..هروقت خواستید برید بیرون جیبتون رو لمس کنی د تا یادتون بیاد ک کلید هست جیبتون یا ن...اینطوری خودتون رو شرطی میکنید ب جیب لمس کردن در ضمن هیچوقت یادتون نمیره حالا جایزه من چی میشه:sdasdasd::sarma:

برا اون فوت آب بود.سه سوته درو باز میکرد!!!
بله اینم روش خوبیه....زدن نداره:smiliess (7):

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
مگه برنگشته؟
واسه چیییییییییی؟!!!!!!
:smiliess (15):

am-ml

New member
مگه برنگشته؟
واسه چیییییییییی؟!!!!!!
:smiliess (15):
از دست شوهرش :smiliess (8):

پ.ن: در واقعیت این شوخی ها رو یا نذارین یا هر چی طرف مقابل گفت تحمل بفرمایین وگرنه میشه کل کل و شوخی شوخی...جدی :sdasdasd:

ba ba barghi

Well-known member

نه من تجربه دارم ،نمی کشه تازه ای صفا می ده وقتی می ری تو حیاط انگار قله ی اورست رو فنح کردی:auizz3ffy9vla57584x

راست می گه اونم روش خوبیه ؟حالا اگه شلوارمون جیب نداشت چیکار کنیم ؟؟!!من همون بستن به بال مِینا رو پیشنهاد می کنم !!تازه جدید هم هست ملت فکر می کنن مدله !!!

aManofDetail

New member
خب جیب نداشت بذار جیب مانتوت....اوریجینال هههه ب شال ببندی صداشو عم بایذ ذریابی موقع راه رفتن:25r30wi::image170::riz277::thanks:

شادیا

New member
امروز (امروز نه ها مثلا امروز...) سالگرد روزیست که اولین زن ایرانی به فضا رفت....
به امید روزی که آخرین زن ایرانی هم به فضا برود...
:p7977cujr38iyymsu8:
قسمتی از آرزوهاییک مرد ز.ذ:whistle::whistle:

آخرین ویرایش:
بالا