خوردنی‌های ممنوعه!

!SeCreT!

New member
ای بابا ! خدا نکنه تک خال جونم :
از این به بعد دیگه نخور خووووو
نخوریااااااا
راستی قضیه این خورش خلال رو روشن کن تو بخش آشپزی! اولین باره اسمشو می شنوم ! :whistle:
سلام خواهری...چشم باشه بعد امتحانم اگه اشکال نداره...تا خودم درست کنم با توضیحات و عکس بذارم...:28:
تک خال جون اولا که دور از جون
دوما شما کرمانشاهی هستین؟ آخه پارسال یه خانمی توی بفرمایید شام خورشت خلال درست کرد کرمانشاهی بود توش تکه های گوشت بود درست میگم؟
سلام به روی ماهت...آره گیانگم من کرمانشاهیم یا به قول خودمون کرماشانیم...آره عزیزم انشاله دستورشم میذارم...:rose:
خورش خلال يك نوع غذا مي باشد ايا؟
سلام همشیره...آره قربونت برم غذای استان ما خورش خلال بادوم و دنده کباب هستش....:smiliess (8):

hoorsa

New member
یعنی من اشهدمو بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دونه سیب...پوست گوجه...برگ ریواس...همه رو میخورم ...

بچه ها شب هفتم طاقبستان هتل جمشید خورش خلال میدیم...برای شادی روحم حتما تشریف بیارید....

مهنام دوستت از دست رفت....

من تا خود بهشت باهات میام تک خال جونم...بعد خودم ازونجا ی دربست کی گیرم میرم جهنم
ولی خودمونیم وضعتون توپه که می خوای هتل جمشید مراسم بگیریا...
خداروشکر من هیچ کدومو نمی خورم...آخه اینام خوردن داره؟این همه چیزای خوب خدا درست کرده...دونه ی سیب !!!!!!!!!

!SeCreT!

New member

من تا خود بهشت باهات میام تک خال جونم...بعد خودم ازونجا ی دربست کی گیرم میرم جهنم
ولی خودمونیم وضعتون توپه که می خوای هتل جمشید مراسم بگیریا...
خداروشکر من هیچ کدومو نمی خورم...آخه اینام خوردن داره؟این همه چیزای خوب خدا درست کرده...دونه ی سیب !!!!!!!!!

اختیار داری عزیزم من میبرمت بهشت و خودم میرم التماس پیش خدا...:smiliess (7):
آخه گفتم ارگ یا هتل پارسیان بگیریم شاید بعضیا از ارتفاع بترسن غذا به دلشون نچسبه...
:thumbsupsmileyanim:

Delaram92

New member
مهنام جون یه جا نوشتی برگ گوجه فرنگی یه جا پوست!!آخه خیلی سخته بشینی گوجه فرنگی پوست بگیری ما که تا حالا خوردیم چیزیمون نشده.فک کنم منظورش برگ گوجه بوده نه؟

mahnam

New member
مهنام جون یه جا نوشتی برگ گوجه فرنگی یه جا پوست!!آخه خیلی سخته بشینی گوجه فرنگی پوست بگیری ما که تا حالا خوردیم چیزیمون نشده.فک کنم منظورش برگ گوجه بوده نه؟

مریم جون من اینو به نقل از یه جایی نوشتم اما به گمونم منظور همون برگ گوجه فرنگی باشه نه پوست!

آخرین ویرایش:

hoorsa

New member
اختیار داری عزیزم من میبرمت بهشت و خودم میرم التماس پیش خدا...:smiliess (7):
آخه گفتم ارگ یا هتل پارسیان بگیریم شاید بعضیا از ارتفاع بترسن غذا به دلشون نچسبه...
:thumbsupsmileyanim:

قربون مرامت برم من...
من از جاهای باکلاس خوشم نمیاد اصلا...جاهای مرتب و تمیز و معمولی و متوسط خوبه...بابا ما بچه ی کف بازارچه ایم
ولی کلا اهل رستوران نیستم
اینم از اسپم امروزم...برم دیگه

بالا