نطرت درباره آواتار نفر قبلیت چیه؟؟؟؟

aManofDetail

New member
اره من تقریبا خیلی وقتا اینطوری میشم موقع درس///چندانم تلخ نباشه شاید

ba ba barghi

Well-known member
نگاهش پر از امیدِ ...

جديدا نمي دونم جرا همه جيزو به اقا اميد ربط مي دن ,من كه فكر مي كنم ,فيزيست داره به خاطره خانوم فكر مي كنه ,استدلال هم اينه كه ,رو كتاباش خوابيده و به افق نكاه مي كنه ,...از ما كفتن ,:p

antenyus

Active member
هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش....

من لامپای خونمون رو میبینم یاد شما میافتم.....شما رو میبینم یاد لامپای خونه!!!!!........

monika.6

New member
یکی میتونه معنی این اواتارمو بگه//////////من ک نمیدونم ///راستش این ی شخصیت سریالی هست ک خیلی دوستش دارم

من فکر میکنم بیشتر شبیه یه ادم امیدواره خیلی نگاهش خوشبینه در ضمن مهربونم هست. این چیزیه که به نظر من اومد دیگه!

ketabsabz

Well-known member
من فکر میکنم بیشتر شبیه یه ادم امیدواره خیلی نگاهش خوشبینه در ضمن مهربونم هست. این چیزیه که به نظر من اومد دیگه!

این یه دختر تنهاست که عشقش رو از دست داده و اومده کنار یه رودخونه زیر بارون تا با غم ازدست دادنش کنار بیاد ، بغظش شکسته میشه و میزنه زیر گریه ، اما !

biosta

Well-known member
10 درصد جهان در قالب خوب بد هست و 90 در صد تفاوته
پس حتما از نظر ketabsabz آواترش مناسب هست که چنین گذاشته .
خوب آواترها همه خوب هستند و نماینده درونمان و کم و بیش نشان دهنده ی شخصیتمان لااقل تو این محیط مجازی هست .

AWWA

New member
آواتار فیزیست منو یاد بازیگر سریال"آَشنایی بامادر" و"اسمورفها" که اسمش نیل پاتریک هریسه میندازه شایدم خودش باشه...

آدم حس میکنه داشته برای رسیدن به آرزوش تلاش میکرده ووسط کار یاد هدفش افتاده و داره خودشو در اون شرایط وباکسی که دوسش داره تصور میکنه.

aManofDetail

New member
آواتار فیزیست منو یاد بازیگر سریال"آَشنایی بامادر" و"اسمورفها" که اسمش نیل پاتریک هریسه میندازه شایدم خودش باشه...

آدم حس میکنه داشته برای رسیدن به آرزوش تلاش میکرده ووسط کار یاد هدفش افتاده و داره خودشو در اون شرایط وباکسی که دوسش داره تصور میکنه.
ممنون بابت نظری ک دادین:rose://البته بازیگری ک گفتین رو پیداش کردم//خوشبختانه اون نیست/با اون مشکلات اخلاقی ک داره/این عکس مال Jonny Lee Miller هست ک در سریال elementary بازی کرده و نقش شرلوک هلمز رو داره//ی سرری جدید ازین داستان کاراگاه افسانه ای ک اینبار در شهر نیویررک هستش//من ک خیلی دوستش دارم//
ب هر حال نظر جالبی بود ده تا لایک

AWWA

New member
ممنون بابت نظری ک دادین:rose://البته بازیگری ک گفتین رو پیداش کردم//خوشبختانه اون نیست/با اون مشکلات اخلاقی ک داره/این عکس مال Jonny Lee Miller هست ک در سریال elementary بازی کرده و نقش شرلوک هلمز رو داره//ی سرری جدید ازین داستان کاراگاه افسانه ای ک اینبار در شهر نیویررک هستش//من ک خیلی دوستش دارم//
ب هر حال نظر جالبی بود ده تا لایک

خواهش میکنم.مشکل اخلاقی که خیلی از بازیگرا دارن، ولی از حق نگذزیم بازیش خیلی خوبه.
آنتی اسپم: آواتار مهرشاد یه حس شاعرانه به آدم میده.

mahsa.

New member

خواهش میکنم.مشکل اخلاقی که خیلی از بازیگرا دارن، ولی از حق نگذزیم بازیش خیلی خوبه.
آنتی اسپم: آواتار مهرشاد یه حس شاعرانه به آدم میده.

این خودش نمره ی بیسته
این مث هیچکسی نیستش
اوا کسی مث تو بلد نیست
نمره هاش یک باشه هم بیست

AWWA

New member
این خودش نمره ی بیسته
این مث هیچکسی نیستش
اوا کسی مث تو بلد نیست
نمره هاش یک باشه هم بیست

:5:مهسا ازاین شعرا برا من ننویس....جنبه ندارم باورم میشه اونوقت بووووق بیار باقالی بار کن.:whistle:
آواتارای تو رو هم که قبلا گفتم خیلی قبول دارم ،استانداردشون بالاست.

بالا