mahsa.
New member
ببین اون خنده ی پشت نگاهش و نمیبینین عایا؟؟؟؟سلام
مهسا
آواتارش میخواد مچ بگیره:rolleyessmileyanim:
ببین اون خنده ی پشت نگاهش و نمیبینین عایا؟؟؟؟سلام
مهسا
آواتارش میخواد مچ بگیره:rolleyessmileyanim:
ببین اون خنده ی پشت نگاهش و نمیبینین عایا؟؟؟؟
نگاهش پر از امیدِ ...
یکی میتونه معنی این اواتارمو بگه//////////من ک نمیدونم ///راستش این ی شخصیت سریالی هست ک خیلی دوستش دارم
من فکر میکنم بیشتر شبیه یه ادم امیدواره خیلی نگاهش خوشبینه در ضمن مهربونم هست. این چیزیه که به نظر من اومد دیگه!
ممنون بات نظرتون:rose:من فکر میکنم بیشتر شبیه یه ادم امیدواره خیلی نگاهش خوشبینه در ضمن مهربونم هست. این چیزیه که به نظر من اومد دیگه!
ممنون بابت نظری ک دادین:rose://البته بازیگری ک گفتین رو پیداش کردم//خوشبختانه اون نیست/با اون مشکلات اخلاقی ک داره/این عکس مال Jonny Lee Miller هست ک در سریال elementary بازی کرده و نقش شرلوک هلمز رو داره//ی سرری جدید ازین داستان کاراگاه افسانه ای ک اینبار در شهر نیویررک هستش//من ک خیلی دوستش دارم//آواتار فیزیست منو یاد بازیگر سریال"آَشنایی بامادر" و"اسمورفها" که اسمش نیل پاتریک هریسه میندازه شایدم خودش باشه...
آدم حس میکنه داشته برای رسیدن به آرزوش تلاش میکرده ووسط کار یاد هدفش افتاده و داره خودشو در اون شرایط وباکسی که دوسش داره تصور میکنه.
ممنون بابت نظری ک دادین:rose://البته بازیگری ک گفتین رو پیداش کردم//خوشبختانه اون نیست/با اون مشکلات اخلاقی ک داره/این عکس مال Jonny Lee Miller هست ک در سریال elementary بازی کرده و نقش شرلوک هلمز رو داره//ی سرری جدید ازین داستان کاراگاه افسانه ای ک اینبار در شهر نیویررک هستش//من ک خیلی دوستش دارم//
ب هر حال نظر جالبی بود ده تا لایک
خواهش میکنم.مشکل اخلاقی که خیلی از بازیگرا دارن، ولی از حق نگذزیم بازیش خیلی خوبه.
آنتی اسپم: آواتار مهرشاد یه حس شاعرانه به آدم میده.
این خودش نمره ی بیسته
این مث هیچکسی نیستش
اوا کسی مث تو بلد نیست
نمره هاش یک باشه هم بیست
این خودش نمره ی بیسته
این مث هیچکسی نیستش
اوا کسی مث تو بلد نیست
نمره هاش یک باشه هم بیست