عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

leyla-h

New member
به نظرم کار درستی کردی.... میدونم گریه طرف باعث شده حالت بد شه ولی هر گریه ای نیاز به ترحم نداره .... دادن سوالا کار اشتباهیه اینجوری امتحان معنی نداره یا نباید امتحان بگیری یا امتحان واقعی بگیری، من که تحسینت میکنم

am-ml

New member
این ترم یه دبیرستان بزرگسالان درس دارم....میدونید ک بزرگسالان چ جورجاییه....کسایی میان ک یا شرایط سنی ندارن برن روزانه...یا درس افتاده دارن....

یکی از دانش آموزام ک از خودم بزرگ تره و بچه هم داره...اومده بود التماس و درخواست ک سوالای پایان ترم رو بهش بدم....خودش میگفت افسردگی داره....ولی من قبول نکردم....اونم گریه کرد.....خیلی حالم بده.....نمیدونم چیکار کنم.....نمیتونم راضی بشم ک حق بقیه بچه ها پایمال بشه....

به نظر من ایشون باید درمان بشه ... اتفاقا باید با واقعیت ها روبرو بشه و سعی کنه ،بره دنبال درمان بیماریش.
باهاش همراهی کردن و ترحم اینجوری کاری رو درست نمیکنه.
میتونی به جای اینکه سوالا رو بهش بدی باهاش صحبت کنی که اگه اون تمام تلاشش رو بکنه ،شمام سر جلسه کمکش می کنی و توی تصحیح هم براش دست بالا می گیری...
البته اگه این نمره اون تاثیر منفی برای بقیه داشته باشه ،فک کنم حق اونای دیگه ضایع میشه.

am-ml

New member
لباسش آب رفته ...
تبلیغ یه چیزی که جلوی آب رفتن لباس رو بگیره!!!!!!
تبلیغ پارچه خوب؟
:shocked:

!SeCreT!

New member
شامپو بدن...
شامپو...
صابون...
کاشی..
سرامیک...
دوش تلفنی..
جرم گیر...

am-ml

New member

فک نکنین....فک نکنین.....بهار درست گفته....الان دیدم...ابگرمکن....نمیدونم چی چی....روزهایی خنک با این آبگرمکن.......

آفرین بهار.......:4d564ad6:
چقد جالب بود...
کم شدن لباس یعنی خنکی...
ولی باید تبلیغ آبسردکن میذاشتن ،نه آبگرمکن :21:

بالا