کنترل ذهن 3 (بهرام رادان، جیغ و جوابیه)

bacillus.bs

New member
يعني پول اينقدر ادما را پست ميكنه
به قول دكتر مظاهري پول كثيف ترين چيز توي دنياست
خوبه ادم جنبه ي بعضي چيزا را داشته باشه حالا نيست خيلي هم فيلماشون قشنگه تيپ غربي هم ميزننددددد
فقط من نمي دونم اون روسري نقشش اين وسط چيه

mahsa.

New member
خدا رفتگان شمارم بیامرزه
خاله هام هایده ومهستی از همشون با حجابتر بودن.

mj1919

New member
ممنون از نظر همه ی دوستان، واقعا لطف کردید!
ولی به این توجه کنیم که ما به شخص آقای بهرام رادان، هیچ اتهامی نمی زنیم، نظیر اینکه فرماسون است و یا شیطان پرست است، بهیچ وجه!
فقط این تصور در کلیپ و متن هاشون مشخص میشه که با دین مخالف اند، و از نمادهای شیطانی در کلیپ و متن ترانشون استفاده کرده اند!

انشاالله به زودی پستی در مورد katy perry می ذارم که یک خواننده ی پاپ معروف است، که گفته من روحم را به شیطان فروختم! (معامله ای که خیلی ها انجام دادن و با افتخار ازون صحبت می کنند)

raha 24

New member
من بازی رادان رو خیلی دوست دارم صدای شادمهر هم همینطور:sadsmiley: اما ظاهرا باید تجدید نظر کنم .

Taraa

Well-known member
اول یکی به من بگه من اینجا چیکار میکنم؟ دکتر اگه گذاشتی ما درسمونو بخونیم (شوخی) ... تشکر بابت تاپیکای مفیدتون ... کلا طرفدار تاپیکای چالش برانگیزناک هستم ولی بشرط گفتگوی منطقی
من کلیپو دیدم ... البته صدا نداشتم متاسفانه و خیلی عجله ای دیدم بخاطر کمبود وقت (این کنکورم ما رو کشت) .... ینی برا اینکه پیشداوری نداشته باشم اول کلیپو دیدم بعد مطلب رو خوندم .... ولی موقع دیدنش چون سر تیتر تاپیک رو خونده بودم و میدونستم بحث شیطانپرستی و وجود علائمش تو این کلیپه، دنبالش میگشتم ... آما .... آما .... بیشتر از اینکه به همچین چیزی برسم به این رسیدم که انگار داره کشمکش نیروهای مثبت و منفی وجود بشر رو به تصویر میکشه .... بعد که صحنه هایی از کلیپو که گذاشته بودید و تحلیلایی که نوشته بودید رو خوندم یه کوچولو شک کردم که ممکنه حرفای شما درست باشه ... ولی این به ذهنم رسید که مگه بهرام رادان زنده نیست ؟ خب چرا از خودش انگیزش از ساخت همچین نماهنگی رو نمیپرسن؟ ینی تا حالا کسی اینکارو نکرده؟ همینجوری بدون شنیدن حرفای خودش نشستن و تفسیر کردن کلیپشو؟ مصاحبه ای؟ چیزی؟ ... که البته بعد تو پستای بعدی دیدمش
ببینید آقای رادان داره خودش میگه ... میگه نقش کل شخصیتا رو خودش بازی کرده این یه دلیل برای اثبات صحت حرفاشه ... ینی منظورش این بوده که فقط نیروهای متضاد درون وجود انسان رو به تصویر بکشه
مسئله دوم اینکه خیلی راحت و بدون ترس اومده گفته : "از منظر فوق این اثر شاید به جهاتى دینى هم باشد، گرچه نیت ما به سمت روحیات و اغتشاش درونى ذهن انسان بوده تا معنویتى خاص." این ینی اینکه من گرایشات دینی نداشتم که این اثر رو ساختم ولی خب منظورمم اون چیزی که شما فکر کردید نبوده ... یه خورده فکر کنید اگه واقعا منظورش شیطانپرستی و ضدیت با دین بود چرا به همون وضوح که عدم اعتقادش به دین رو اعلام میکنه اینو هم اعلام نمیکنه؟ تازه بقول شما اینجوری به شهرت بیشتری میرسه و بیشتر براش سوت و دست میزنن

این نظر من صرفا یه نظر ابتداییه ... نیاز به بررسی بیشتری هست ... من فعلا وقت ندارم ... بعد کنکور بیشتر بررسی میکنم ... امیدوارم تا اونموقع موضوع بیات نشده باشه .... فعلا با همین اطلاعات محدود میگم نباید زود قضاوت کرد و با قطعیت نظر داد ... فقط باید محتاطانه برخورد کرد تا واقعیت مشخص شه .... پس انقد محکم نظر ندیم

در ضمن فکر نمیکنم گذاشتن عکسای مورد دار بازیگرای خانوم واسه نشون دادن اوضاع وخیم بازیگرامون کار درستی باشه ... من خودم تا حالا اینا رو ندیده بودم و هیچوقتم دنبال همچین چیزایی نمیرم ... که به لطف دوستان چشمم به جمالشون روشن شد ...
کی گفته اینا الگوهای ما هستن؟ الگوی یه مسلمون باید بازیگر باشه؟

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
من بازی رادان رو خیلی دوست دارم صدای شادمهر هم همینطور:sadsmiley: اما ظاهرا باید تجدید نظر کنم .
به نظر من هرکس ازاده حتی برای اینکه شیطان پرست باشه
ولی ماباید مواَظب خودمون باشیم ادم زود و بی صدا تحت تاثیر قرار میگیره ............حواسمون باید بیشتر به خودمون ودنیای اطرافمون باشه.

arezoo90

New member
ممنون از نظر همه ی دوستان، واقعا لطف کردید!
ولی به این توجه کنیم که ما به شخص آقای بهرام رادان، هیچ اتهامی نمی زنیم، نظیر اینکه فرماسون است و یا شیطان پرست است، بهیچ وجه!
فقط این تصور در کلیپ و متن هاشون مشخص میشه که با دین مخالف اند، و از نمادهای شیطانی در کلیپ و متن ترانشون استفاده کرده اند!

انشاالله به زودی پستی در مورد katy perry می ذارم که یک خواننده ی پاپ معروف است، که گفته من روحم را به شیطان فروختم! (معامله ای که خیلی ها انجام دادن و با افتخار ازون صحبت می کنند)

من نمیدونم اینا انقد پستن که روحشون رو به شیطان میفروشن ...انقد کم ارزش...بی بها...
خوب انسان(البته اگه این کلمه لایقشون باشه)روحتو میخوای بفروشی حداقل به کسی بفروش که ارزشتو میدونه یعنی خدای به اون بزرگی رو ول کردی چسبیدی به شیطان :5: عجبا خوب بنده خدا شیطانم همون خدا افریده...
ببخشید دکتر حرصم در اومده باید اینارو مینوشتم
واقعا ممنون به خاطر مطالب مفیدتون از اگاه کردن ما :riz304:

Taraa

Well-known member
یه سوال که برا من پیش اومده اینه که مگه ما مسلمون نیستیم؟
مگه یکی از احکام دینمون این نیست که گوش دادن به بعضی آهنگا و دیدن بعضی صحنه ها درست نیست و گاها حرامه؟
پس چرا هیچکدوممون رعایتش نمیکنیم؟
اگه یه خورده فکر کنیم میبینیم با عمل به این دستور خیلی از مشکلاتی که شما الان با طرح این موضوع و بخصوص دو سری قبلی مجموعه تاپیکای کنترل ذهن (و بازم بخصوص اون که راجع به سای بود) عنوان کردید ، خودبخود حل میشه

!SeCreT!

New member
خدا رفتگان شمارم بیامرزه
خاله هام هایده ومهستی از همشون با حجابتر بودن.

واقعا راست میگی حداقل ترانه هاشون معنی داشت نه مثل فلانیا که معلوم نیست چی میخونن بابا یکی نیست بگه تو با سوسن خانم کار داری باباشو میخوای چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ps2020

New member
به نظر من هرکس ازاده حتی برای اینکه شیطان پرست باشه
ولی ماباید مواَظب خودمون باشیم ادم زود و بی صدا تحت تاثیر قرار میگیره ............حواسمون باید بیشتر به خودمون ودنیای اطرافمون باشه.

سلام،
احسنت...احسنت به مهسا...
نظر من:توی این دنیا که روز به روز ابعاد - پررنگ تر جلوه گر میشه(چرا که نمیشه قطعی گفت به سمت دین یا ضد دین میره؛اگر هم حتی به سمت دین بره ابعاد - بیشتر نمایانه،یعنی توجه به اون سمت بیشتره)؛
همون بهتر که با یه آگاهی از این مسائل و دنیای پیرامونمون،سر خودمونو دو دستی بچسبیم!
اگه بخوایم هر روز به این چیزا فک کنیم که فلانی چه کرد و یارو چی خوند و ... و بخوایم راجع به هر کدوم نظر بدیم و بحث و جدل کنیم،فایده ای ندارد جز اینکه خودمونو و ذهنمونو داغون کردیم!
چرا که اولا ما تو دل و ذهن دیگران نیستیم(آره؛حالا شاید بعضی مسائل شفاف بیان کننده تفکرات ضد دین باشه ولی در سایر موارد اینطور نیست!مثل همین قضیه آقای رادان)؛ثانیا با بحث ما کاری پیش نمیره!
در ادامه از زحمت های دکتر خیلی تشکر میکنم؛واقعا این اطلاع رسانی ها باید باشه تا رفتارمون با آگاهی بیشتری باشه...
پس،
چه بسا با خوبی ما دیگران هم به راه راست هدایت بشن...
خداوند ما رو آنی و کمتر زا آنی به حال خودمون وانذاره...آمین.

mj1919

New member
یه سوال که برا من پیش اومده اینه که مگه ما مسلمون نیستیم؟
مگه یکی از احکام دینمون این نیست که گوش دادن به بعضی آهنگا و دیدن بعضی صحنه ها درست نیست و گاها حرامه؟
پس چرا هیچکدوممون رعایتش نمیکنیم؟
اگه یه خورده فکر کنیم میبینیم با عمل به این دستور خیلی از مشکلاتی که شما الان با طرح این موضوع و بخصوص دو سری قبلی مجموعه تاپیکای کنترل ذهن (و بازم بخصوص اون که راجع به سای بود) عنوان کردید ، خودبخود حل میشه

با سلام خدمت شما و دیگر دوستان
اینجا من یک بحث عقلی رو باز کردم، و منطقی.
دینی نیست!
دین میگه نرو سمتش ضرر داره، خودت نمی دونی!
ولی من کنجکاوم بدونم چرا ضرر داره! رو این حساب با استدلال میارم!

در مورد اون مطالبی که فرمودید، در مورد عقاید رادان، که تضاد درونی و ... که ربطی به دین نداره (که خود رادان همینو گفته!)

خوب: به پستهای اول من، به نقل از انجمن دیگه توجه کنید:
چرا نمادهای شیطانی استفاده شده نطیر قربانی کردن کودک یا تقدیم کودک به شیطان؟ توجیهش چیه؟
یا استفاده از تمثالهای نزدیک به حضرت عیسی و ابراهیم ؟ که بازیگراشون کس دیگه ای بود!

و یا عروسی که .... در همان لحظه ... تصویر او... می خواند.... وسوسه ی خیانتم.... عروس(زن)= خیانت، تقدیم کودک به شیطان، همراه با خیانت؟ کودک زنا زاده؟ (که یک امر طبیعی است در شیزان پرستی)
اصن با چه دیدی ، می توان گفت این برشهای بالا، دینی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

raha 24

New member
سلام،
احسنت...احسنت به مهسا...
نظر من:توی این دنیا که روز به روز ابعاد - پررنگ تر جلوه گر میشه(چرا که نمیشه قطعی گفت به سمت دین یا ضد دین میره؛اگر هم حتی به سمت دین بره ابعاد - بیشتر نمایانه،یعنی توجه به اون سمت بیشتره)؛
همون بهتر که با یه آگاهی از این مسائل و دنیای پیرامونمون،سر خودمونو دو دستی بچسبیم!
اگه بخوایم هر روز به این چیزا فک کنیم که فلانی چه کرد و یارو چی خوند و ... و بخوایم راجع به هر کدوم نظر بدیم و بحث و جدل کنیم،فایده ای ندارد جز اینکه خودمونو و ذهنمونو داغون کردیم!
چرا که اولا ما تو دل و ذهن دیگران نیستیم(آره؛حالا شاید بعضی مسائل شفاف بیان کننده تفکرات ضد دین باشه ولی در سایر موارد اینطور نیست!مثل همین قضیه آقای رادان)؛ثانیا با بحث ما کاری پیش نمیره!
در ادامه از زحمت های دکتر خیلی تشکر میکنم؛واقعا این اطلاع رسانی ها باید باشه تا رفتارمون با آگاهی بیشتری باشه...
پس،
چه بسا با خوبی ما دیگران هم به راه راست هدایت بشن...
خداوند ما رو آنی و کمتر زا آنی به حال خودمون وانذاره...آمین.

باهات موافقم . من طرفدار هنرشونم نه عقایدشون. اما تفکیکشون گاهی سخته !!!

antenyus

Active member
قبل اینکه بخوام نظر بدم..یکی لطف کنه بگه این تو کلیپش اصلا چی میگه...من صدا نداشتم....و چون صدا نداشتم حوصلم نشد تا آخر نگاه کنم.....شرمنده...

فقط یه چیز میتونم بگم...خدایا هیچ وقت ما را ب حال خودمان وانگذار.....

ps2020

New member
باهات موافقم . من طرفدار هنرشونم نه عقایدشون. اما تفکیکشون گاهی سخته !!!

ممنون.
ولی نظر من این نیست که من طرفدار عقاید یا بازیشون باشم!
من فقط گفتم بهتره زیاد راجع به این مسائل فکر نکنیم.همین که آگاه بشیم کافیه!

raha 24

New member

ممنون.
ولی نظر من این نیست که من طرفدار عقاید یا بازیشون باشم!
من فقط گفتم بهتره زیاد راجع به این مسائل فکر نکنیم.همین که آگاه بشیم کافیه!

متوجه منظورتون شدم .استدلالم پیرو حرفی که قبلا زدم بود.

raha 24

New member
بهر حال دکتر جان ممنون . من با خیلی از این نمادها و علائم شیطان پرستی آشنا نبودم . اینکه آشنا نبودمم دلیلش بیشتر این بود که دنبالش نبودم تا بدونم .اما با این تایپیک متوجشون شدم و مطمئنم یه جاهایی به کمکم میاد که بهتر تصمیم بگیرم و قضاوت کنم .
متشکرم.

raha 24

New member
فقط من یه چیزیو متوجه نشدم اینکه حضرت ابراهیم فرزندش رو بخاطر خدا قربانی کرد و محکوم کردند ( که به امر خدا هم انجام نشد) اما قربانی کردن نوزادان خودشون حالا به هر دلیلی مورد تایید همه و به قول خودشون تحت نظارت خودشونه !!!
یا من خوب متوجه نشدم یا حتما یه دلیل آبکی واسه این موضوع آوردن دیگه......!!!

بالا