عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

antenyus

Active member
شبتون پر خاطره... :riz304::smiliess (10):
آنی اگه بهم جایزه خواستی بدی: یه راه حل بهم بگو که کارام رو پشت گوش نندازم،کار هر روز رو همون روز و در بهترین زمان ممکن انجام بدم( دفتر یاداشت و سر رسید و نوشتن برنامه کاری روزانه رو دارم اجرا می کنم ولی بازم...)

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی....

من تو کارای خودم موندم..........

antenyus

Active member
هرکی جایزه میخواد.....فقط اسم جایزه شو بگه....منم ک دست و دل باز....سه سوته میخرم براتون......

antenyus

Active member
هر وقت تونستی
اسم عطرتو بگو بهمون :whistle:

من عطر آمور و ویکتوریا رو قاطی میخرم....ینی میگم از هر دوش بریزه تو شیشه...خیلی خوش بو میشه....و عطر سکسی....و عطر شب....کلا از بوهای تند و گرم خوشم میاد....

antenyus

Active member
نه خیر خیلی ممنون...شما حرف قرمز نزنین!جایزه پیش کش...شوخی کردم!!!
شب به خیر...
میدونم شوخی بود....

جایزه سینا.....
doctor__8_.jpg

شب همگی خوش....

am-ml

New member

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی....

من تو کارای خودم موندم..........

بله بسیار شیوا فرمودین.
الان من به عنوان جریمه دوتا جایزه ازت می خوام:
1- یه دسته گل از همون نوعی که من دوست دارم( فقط خواجه حافظ عزیز نوعش رو نمی دونه )
2- یه مدل مانتوی تابستونه ( اینو اگه نخواستی اینجا بگذاری ،نذار ولی جون من تو خصوصی بهم بگو.-سخته برام مدل پیدا کردن-)

mahnam

New member
بله بسیار شیوا فرمودین.
الان من به عنوان جریمه دوتا جایزه ازت می خوام:
1- یه دسته گل از همون نوعی که من دوست دارم( فقط خواجه حافظ عزیز نوعش رو نمی دونه )
2- یه مدل مانتوی تابستونه ( اینو اگه نخواستی اینجا بگذاری ،نذار ولی جون من تو خصوصی بهم بگو.-سخته برام مدل پیدا کردن-)

منتظرم ببینم دسته گله چیه؟!!!! :21: ( آخه منم نمی دونم)
اما اون مانتورو لطفا آنی جان اینجا بذار که منم این هفته قراره برم پیش خیاط :tonguesmiley: پیشاپیش تشکر می کنم :riz304:

antenyus

Active member
منتظرم ببینم دسته گله چیه؟!!!! ( آخه منم نمی دونم)
اما اون مانتورو لطفا آنی جان اینجا بذار که منم این هفته قراره برم پیش خیاط پیشاپیش تشکر می کنم

گل.....منم نمیدونم گل مورد علاقه تون چیه....:14: و اما اون مانتو...برا هر دوتون میفرستم...خوبه.....میترسم اینجا بذارم... دکتر ام جی...پرتم کنه بیرون....

اگر هم اجازه بدین عصر بذارم الان یکمی سرم شلوغه....امروز آخرین جلسه کلاسامه..:4d564ad6:.باید سوال طرح کنم...تایپ هم بکنم...:13:وگرنه مدیرمون کلمو میکنه....:image170:

am-ml

New member
گل.....منم نمیدونم گل مورد علاقه تون چیه....:14: و اما اون مانتو...برا هر دوتون میفرستم...خوبه.....میترسم اینجا بذارم... دکتر ام جی...پرتم کنه بیرون....

اگر هم اجازه بدین عصر بذارم الان یکمی سرم شلوغه....امروز آخرین جلسه کلاسامه..:4d:.باید سوال طرح کنم...تایپ هم بکنم...:13:وگرنه مدیرمون کلمو میکنه....:image170:

میتونی در مورد گل تقلب کنی ولی خودم نمی گم ،کسی که جایزه میده باید کمی زحمت بکشه :thumbsupsmileyanim:(تا اطلاع ثانوی خصوصا وقتایی که آنی باشه ،من عکس نمی ذارم - دلیل: احتمالا جایزه جونم رو بخواد-

am-ml

New member
منتظرم ببینم دسته گله چیه؟!!!! :21: ( آخه منم نمی دونم)
اما اون مانتورو لطفا آنی جان اینجا بذار که منم این هفته قراره برم پیش خیاط :tonguesmiley: پیشاپیش تشکر می کنم :riz304:

:sad:(2020 ،مهنا، مهسا،دکتر -شاید- ، همه اونایی که اینجا ازشون گل خواستم میدونن)

بعد نوشت: آواجونم میدونه ...-حتما- فک کنم اولین کسی بود که این گل رو ازش خواستم-

آخرین ویرایش:

bahar.zr93

New member
من که نمیدونم قضیه این جایزه هاتون چیه؟؟؟:33: اما این عکساهم جالبن یه نگاه بندازید:
0.066641001358243208_taknaz_ir.jpg

0.146057001358243204_taknaz_ir.jpg

0.216919001358243209_taknaz_ir.jpg

0.229261001358243202_taknaz_ir.jpg

0.226046001358243203_taknaz_ir.jpg

0.408981001358243202_taknaz_ir.jpg

0.364044001358243206_taknaz_ir.jpg

MAHSABANOO

New member
نوشته اصلی توسط MAHSABANOO
آنی جام تو جایزه بده نیستی فردا ازت میگیرم بای شب همه خوش
باور کن...من سرم بره قولم نمیره.....هر چی دوس داشتی بگو.....:28::28::motat:

جایزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار بفکرم:21:
اهان یادم اومد یکم اطلاعات درمورد بچه هایی که اینجان بهم بده اگه خواستی بفرست تو پیام خصوصی

antenyus

Active member
لیلا جان بفرما....تنوع از ما....انتخاب با شما.......
این خوبه؟؟؟......

GgyLcZ0CUT.jpg

یا این.......میتونی هر کدومو خواستی بچینی.....

landscape-design-plans-rock-flower-550x412.jpg

شوخی کردم.....جایزه اصلیت اینه..............رز صورتی....

2.jpg

1t3dox.jpg

antenyus

Active member
جایزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار بفکرم:21:
اهان یادم اومد یکم اطلاعات درمورد بچه هایی که اینجان بهم بده اگه خواستی بفرست تو پیام خصوصی

بچه های اینجا همشون گلن...خیلی خیلی هم مهربونن..... :thanks: ولی آخه شاید ناراحت بشن اگه من چیزی ازشون بگم....شرمنده ولی اگه این جور مسائل رو از خودشون بپرسی فک کنم بهتر باشه...و میتونی تایپیک های صندلی داغ رو هم بخونی....:riz513:

یه چیز راحت تر بگو.....

mohana

Well-known member
سلام

بفرمایین

t985_a8bw2beyrs0pw8babfah.jpg

a7254_j2ry9bqlx3wiiln889sb.jpg

فقط برای این گذاشتم ک اعتماد ب نفستون بره بالا:whistle:
چون خیلی آسونه جایزه فقط برا نفر اوله:rolleyessmileyanim:

MAHSABANOO

New member
بچه های اینجا همشون گلن...خیلی خیلی هم مهربونن..... :thanks: ولی آخه شاید ناراحت بشن اگه من چیزی ازشون بگم....شرمنده ولی اگه این جور مسائل رو از خودشون بپرسی فک کنم بهتر باشه...و میتونی تایپیک های صندلی داغ رو هم بخونی....:riz513:

یه چیز راحت تر بگو.....

مرسی گلم
:riz304:

بالا