Hossein2468
New member
من دیگه باید برم شبتون شیـــــــــــــــــک:smiliess (10):
شبتون پر خاطره... :riz304::smiliess (10):
آنی اگه بهم جایزه خواستی بدی: یه راه حل بهم بگو که کارام رو پشت گوش نندازم،کار هر روز رو همون روز و در بهترین زمان ممکن انجام بدم( دفتر یاداشت و سر رسید و نوشتن برنامه کاری روزانه رو دارم اجرا می کنم ولی بازم...)
هر وقت تونستی
اسم عطرتو بگو بهمون![]()
میدونم شوخی بود....نه خیر خیلی ممنون...شما حرف قرمز نزنین!جایزه پیش کش...شوخی کردم!!!
شب به خیر...
آنی جام تو جایزه بده نیستی فردا ازت میگیرم بای شب همه خوش:smiliess (1):
من دیگه باید برم شبتون شیـــــــــــــــــک:smiliess (10):
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی....
من تو کارای خودم موندم..........
بله بسیار شیوا فرمودین.
الان من به عنوان جریمه دوتا جایزه ازت می خوام:
1- یه دسته گل از همون نوعی که من دوست دارم( فقط خواجه حافظ عزیز نوعش رو نمی دونه )
2- یه مدل مانتوی تابستونه ( اینو اگه نخواستی اینجا بگذاری ،نذار ولی جون من تو خصوصی بهم بگو.-سخته برام مدل پیدا کردن-)
منتظرم ببینم دسته گله چیه؟!!!! ( آخه منم نمی دونم)
اما اون مانتورو لطفا آنی جان اینجا بذار که منم این هفته قراره برم پیش خیاط پیشاپیش تشکر می کنم
گل.....منم نمیدونم گل مورد علاقه تون چیه....:14: و اما اون مانتو...برا هر دوتون میفرستم...خوبه.....میترسم اینجا بذارم... دکتر ام جی...پرتم کنه بیرون....
اگر هم اجازه بدین عصر بذارم الان یکمی سرم شلوغه....امروز آخرین جلسه کلاسامه..:4d:.باید سوال طرح کنم...تایپ هم بکنم...:13:وگرنه مدیرمون کلمو میکنه....:image170:
منتظرم ببینم دسته گله چیه؟!!!! :21: ( آخه منم نمی دونم)
اما اون مانتورو لطفا آنی جان اینجا بذار که منم این هفته قراره برم پیش خیاط :tonguesmiley: پیشاپیش تشکر می کنم :riz304:
نوشته اصلی توسط MAHSABANOO
آنی جام تو جایزه بده نیستی فردا ازت میگیرم بای شب همه خوش
باور کن...من سرم بره قولم نمیره.....هر چی دوس داشتی بگو.....:28::28::motat:
جایزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزار بفکرم:21:
اهان یادم اومد یکم اطلاعات درمورد بچه هایی که اینجان بهم بده اگه خواستی بفرست تو پیام خصوصی
بچه های اینجا همشون گلن...خیلی خیلی هم مهربونن..... :thanks: ولی آخه شاید ناراحت بشن اگه من چیزی ازشون بگم....شرمنده ولی اگه این جور مسائل رو از خودشون بپرسی فک کنم بهتر باشه...و میتونی تایپیک های صندلی داغ رو هم بخونی....:riz513:
یه چیز راحت تر بگو.....