عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

am-ml

New member
مام؟
سورمه؟
عطر؟
پ.ن: من دیرم میشه ،12 گذشته ، باید برم ولی ....

antenyus

Active member
همتون تقریبا....اشاره کردید بهش....اسپری ..Axe.....

ولی ب نظر من اصلا هم خوش بو نیست...داداش منم داره ...ولی من ک اصلا بهش توجه نمیکنم....خخخخخ

پ ن : قابل توجه آقایون شما اصلا هم مورد توجه واقع نمیشین...خودتونو نکشین...خخخخخ

am-ml

New member

ولی ب نظر من اصلا هم خوش بو نیست...داداش منم داره ...ولی من ک اصلا بهش توجه نمیکنم....خخخخخ

پ ن : قابل توجه آقایون شما اصلا هم مورد توجه واقع نمیشین...خودتونو نکشین...خخخخخ
بنفش ومشکیش، خوبه ها .
مردونه اس؟:21:

antenyus

Active member
حسین و لیلا و مهنام ...و مهسا بانو....جایزه میخواید؟؟؟؟........

هههه...سینا جایزه نداره.خخخخخخخخخخ.........ولی خب گناه داری تو هم پیشنهاد بده.....

mahnam

New member

خب حالا جایزه هارو کی میدی آنی جان؟؟!!! :black_eyed:

ps2020

New member

الان اسپری مختخص آقایونه؟؟؟
باز حرف قرمز زدین...:smiliess (7):

mahnam

New member

هههه...سینا جایزه نداره.خخخخخخخخخخ.........ولی خب گناه داری تو هم پیشنهاد بده.....

یه بار اومدیم یه نیمچه حدس زدیمااااا!
بیا ! اینم از شانس ما!!! می خوای زیرآبی بری آنی جان؟؟!!!
عمرا!!! جایزمو بده :riz513:

am-ml

New member
شبتون پر خاطره... :riz304::smiliess (10):
آنی اگه بهم جایزه خواستی بدی: یه راه حل بهم بگو که کارام رو پشت گوش نندازم،کار هر روز رو همون روز و در بهترین زمان ممکن انجام بدم( دفتر یاداشت و سر رسید و نوشتن برنامه کاری روزانه رو دارم اجرا می کنم ولی بازم...)

ps2020

New member

نه خیر خیلی ممنون...شما حرف قرمز نزنین!جایزه پیش کش...شوخی کردم!!!
شب به خیر...

بالا