اقا اجازه هست خانمتون رو نگاه کنم

ZOT

New member
به نظر من زن و مرد باید اینقدر با هم دوست باشن و به نظر هم احترام بذارن که وقتی یه رفتاری که از یکیشون سر می زنه که نیاز به تذکر داره راحت با هم درموردش صحبت کنن و مشکلشون رو حل کنن ! مرد وظیفه اش حراست از خانواده اش هستش ! وظیفه اشه که زنش رو از نگاهای آلوده حفظ کنه ! چه بسا که شاید مرد وقتی با یه زبان زیبا و طوری که واقعا نشون بده این حرفش از روی عشقش به زنش هست باعث بشه که زن مثلا با حجاب بهتر یا آرایش کمتر (حداقل) تو جامعه وارد بشه ! زبان بیان مرد مهمه ! خیلی مهمه!

ghazal26

New member
خيلي داستان بامزه اي بود عزيزم... البته من موافق ريختن آبروي مردم توي جمع نيستما اصلا. اما ما آدما گاهي به يه تلنگر نياز داريم تا يادمون بيوفته كجا وايساديم و داريم چيكار ميكنيم، اين تذكر خوبه در خفا باشه

mehrshad

New member
hala haleshunam nemigerefti tori nabud... Kholase badkha dashti ru heykale ma hesab kon ! ! ! ! ! !

ZOT

New member

فرقی نمی کند
کجآ
یــآ
ک‍ِی!
در هیــاهوی این شهر
هرکجا و هروقت دچار واهمه شدی
با "ایمانت" وضو بگیر
زیــر لب
نیت کن
"حجآب می کنم قربة الی الله"

ketabsabz

Well-known member
هیچ وقت اینطوری داستان ننویس من فکر کردم خودت بودی حالا میخواست ببینم دوست پسرت اون حرفارو زده؟:4d564ad6:

دقیقا منم اول فک کردم bf شه اما اومدم جلو فهمیدم نخیر اشتباه میکردمو خودم خبر نداشتم

hairin

New member
یعنی مشکل ما فقط آرایش خانوماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا از این همه مشکلات اقایون هم صحبت کنید
همیشه اینجا صحبت از نوع ارایش و حجاب خانوماست

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
ماشالا آقایون که به تازگی خیلی پیشرفت کردن اندازه یه خانم به سر و صورتشون میرسن و . . . .
حتما حتما دوست عزیز مشکلات آقایون رو هم بررسی خواهیم کرد !

آخرین ویرایش:

hairin

New member
گاهی وقتا انقدر حواس مردا به زنای دیگست که کاملا فراموش میکنن که همسری هم دارن و فقط خانومشونو برای کارای خونه و غذا پختن میخوان
من خودم از نزدیک شاهد چنین موردی بودم که خانومه هم میگفت انقدر شوهرم بهم توجه نمیکنه که اینجوری بیرون میرم تا دیگران توجه کنن
خانومه میگفت من انقدر از شوهرم بی توجهی و بی محبتی دیدم که وقتی اینجوری میرم بیرونو دیگران نگام میکنن کمی اعتماد به نفسم بیشتر میشه
احساس میکنم که منم دوس داشتنی هستم
باید با دید مددکارانه به این موضوعات نگاه کرد

pashmak

New member
البته دوست عزیز اشتباهو نباید با اشتباه جبران کرد متاسفانه دیگه پاکدامنی ون جابت ملاک نیست افسوووووووووووس

بالا