اینجا کجاست؟

mj1919

New member
اینجا؛
منطق، تقلید است؛
کتاب، دکور است؛
روزنامه، تبلیغات است؛
آزادی، میدان است؛
جمهوری، خیابان است؛
استقلال، تیم است؛
شعار، آسان است؛
شعور، نایاب است؛
پینه‌های دست، عار است؛
پینه بر پیشانی، افتخار است؛
دروغ، حلال است؛
شادی، حرام است؛
اعدام، اصلاح است؛
اصلاح، فساد است؛
دانا، افسرده و در زندان است؛
نادان، کامیاب است؛
درد مردم، بی‌درمان است؛
ایمان، برای نان است؛
زر، برای زور است؛
زور، برای زر است
و تزویر برای هر دو؛

آری ، اینجا ایران است.

goo

New member
بله ، اینجا ایران است و ایرانی من و تو ....

من و تو کی و کجا به جای تقلید از منطق استفاده می کنیم ؟
من و تو چند ساعت در روز مطالعه می کنیم ؟
من و تو چقدر روزنامه مطالعه می کنیم؟ که روزنامه مجبور نشه امرار معاشش با تبلیغ بگذره .
من و تو چه کاری برای آزادی ایرانمان کرده ایم و می کنیم ؟
من و تو از جمهوری چه می دانیم ؟ چند مقاله درباره جمهوری و اصولش مطالعه کرده ایم ؟ که بعدش از جمهوری سخن بگیم ؟
چقدر استقلال کشورمان برای من و تو مهم است؟
من و تو هم شعار می دهیم ، چقدر تا به حال پای شعارهایمان ایستاده ایم ؟
من و تو و شعور ؟
من و تو چقدر به پینه های دستان پدرانمان ، کارگر ها و ... اهمیت می دهیم ؟ تا به حال دست پینه بسته ای را بوسیده ای ؟
من و تو و پناه بر خدا از ریا ....
من و تو چقدر جلوی خودمان را موقعی که می خواهیم دروغ بگوییم گرفته ایم ؟ خودمانیم روزی چند تا دروغ می گوییم ؟
بگو زینت ها و روزی ها حرام نشده است . پروردگارم فقط کارهای زشت ، چه آشکارشان و چه نهانشان و نیز گناه و ستم را که نارواست حرام کرده است.(بخشی از آیه 33 اعراف) ؛ ما که قران را قبول داریم ، مگر نه ؟
من و تو برای مردم کشورمان چه کاری انجام داده ایم که درصد جرم و جنایت کم بشه تا کسی اعدام نشه؟
من و تو چه چیزی را در این کشور اصلاح کرده ایم ؟
من و تو چقدر به علم ارزش می دهیم ؟ در دانشگاه چند واحد را خوب خوانده ایم و فقط پاس نکرده ایم ؟
من و تو تا به حال درد کسی را دوا کرده ایم ؟ دستی گرفته ایم ؟ از کجا معلوم شاید دردش درمان شد.
من و تو ایمانمان چقدر است ؟ ایمانمان از کجاست ؟ ببینم چقدر خدا را می شناسیم ، اصلا این ایمان به چیست ؟
من و تو هستیم که تا چیزی گران می شود ، خانه هایمان می شود انبار آن .
من و تو زورمان به چه کسی می رسد ؟ به زیر دستانمان یا به بالا دستانمان ؟
و من و تو چقدر یکرنگیم ، چقدر خودمانیم در برابر مردم؟

دیدی ، مگر ایران غیر از من و توست ....
دیدی ما هم اهل شعار بودیم ...

!SeCreT!

New member
در سرزمین من هرچه را نمیفهمند مسخره میکنند...دکتر شریعتی

mj1919

New member

من و تو چقدر روزنامه مطالعه می کنیم؟ که روزنامه مجبور نشه امرار معاشش با تبلیغ بگذره .
من و تو از جمهوری چه می دانیم ؟ چند مقاله درباره جمهوری و اصولش مطالعه کرده ایم ؟ که بعدش از جمهوری سخن بگیم ؟
من و تو و شعور ؟
من و تو چقدر به پینه های دستان پدرانمان ، کارگر ها و ... اهمیت می دهیم ؟ تا به حال دست پینه بسته ای را بوسیده ای ؟
من و تو چقدر جلوی خودمان را موقعی که می خواهیم دروغ بگوییم گرفته ایم ؟ خودمانیم روزی چند تا دروغ می گوییم ؟
بگو زینت ها و روزی ها حرام نشده است . پروردگارم فقط کارهای زشت ، چه آشکارشان و چه نهانشان و نیز گناه و ستم را که نارواست حرام کرده است.(بخشی از آیه 33 اعراف) ؛ ما که قران را قبول داریم ، مگر نه ؟
من و تو برای مردم کشورمان چه کاری انجام داده ایم که درصد جرم و جنایت کم بشه تا کسی اعدام نشه؟
من و تو چقدر به علم ارزش می دهیم ؟ در دانشگاه چند واحد را خوب خوانده ایم و فقط پاس نکرده ایم ؟
من و تو تا به حال درد کسی را دوا کرده ایم ؟ دستی گرفته ایم ؟ از کجا معلوم شاید دردش درمان شد.
من و تو ایمانمان چقدر است ؟ ایمانمان از کجاست ؟ ببینم چقدر خدا را می شناسیم ، اصلا این ایمان به چیست ؟

با سلام
من به شخصه، در مواردی که بالا مشخص کردم، یکجوری حرف و عملم خیلی متناقض نیست، ولی بقیه رو الله اعلم.

راستی
شعار دادن بد نیست!!! کی گفته که شعار دادن بده، یکی ازین جمله ی کلیشه ای خارج شیم، شعار دادن ، نمایشگاه تمام خواسته های یک فرد/جامعه است!

واقع پذیر بودن، قدم اول اصلاح شدن است!

Shaghaegh

New member
نمیدونم چرا توی هر تاپیکی که مبرم آخرش یکی به یکی اعتراض میکنه یک گروه یک گروه دیگه رو متهم میکنن؟!
بابا چه خبره؟ کی ماها رو قاضی کرده کی بهمون حق قضاوت حق توهین و ... رو داده؟؟؟؟
خب مشکل داریم بله درسته ولی وقتی همچین تاپیکایی مشکلی رو نشون میده یکم به خودمون بیایم خودمونو اصلاح کنیم نه اینکه اعتراض کنیم که مشکلی نداریم و صورت مساله رو پاک کنیم یا همدیگرو متهم!!!!!!
اگه هرکسی فقط به یک نفر تاکید میکنم فقط به یک نفر ولو اینکه اون یک نفر خودش باشه کمک کنه و رفتاری رو اصلاح کنه همه چیز درست میشه!
ولی مشکل ما اینه از فرصتهایی که داریم برای اصلاح استفاده نمیکنیم بلکه برای انتقاد و پیدا کردن مجرم و متهم کردن دیگران تمام این فرصتها رو هدر میدیم.
نمیدونم فقط میگم از فرصتهاتون استفاده کنید همین.

Dexter2009

New member

من و تو و شعور ؟

موافقم دوست عزیز....تا اینجایی که من تجربه کسب کردم کسایی که بیشترین داد رو از وضعیت کشور دارن خودشون دستشون برسه از هیچ کاری اعم از پارتی بازی , رشوه دادن و ...دریغ نمی کنند.

خدا کنه ما به جای اینکه فقط بگیم بیرون مشکلات وجود داره فکر کنیم خودمون چه کارایی می تونیم انجام بدیم و ندادیم.

goo

New member

با سلام
من به شخصه، در مواردی که بالا مشخص کردم، یکجوری حرف و عملم خیلی متناقض نیست، ولی بقیه رو الله اعلم.

راستی
شعار دادن بد نیست!!! کی گفته که شعار دادن بده، یکی ازین جمله ی کلیشه ای خارج شیم، شعار دادن ، نمایشگاه تمام خواسته های یک فرد/جامعه است!

واقع پذیر بودن، قدم اول اصلاح شدن است!

سلام

من هم با شعاری که همراه شعور باشد و شوق و تلاش برای رسیدنش موافقم.
راستی من منظورم از ؛من و تو ؛ شخص شما نبود، فک می کنم که تک تک مردم ایران در قبال کشورشان مسئولند.
دوست عزیز راستش را بخواهی از مدت ها پیش هی از خودم می پرسیدم چرا در اینجا هیچ چیز سر جایش نیست ؟ رفتار مردم برایم عجیب بود . حتی خیلی وقت ها از خیلی چیزها بدم می آمد. تا وقتی که شنیدم که مردم ژاپن قبل از اینکه کشورشان اینگونه پیشرفت کنند ، علاوه بر کاری که بابتش حقوق می گرفتند یک ساعت مجانی هم برای دولتشان کار می کردند. این یک تلنگری برای من یکی بود که از خودم بپرسم که من برای کشورم چه کرده ام ؟ حاضرم من نیز یک ساعت رایگان کار کنم تا چند سال بعد ما هم مثل ژاپن پر از تکنولوژی بشویم . و تمام سوال های بالا رو هم از خودم می پرسم قبل از اینکه از کس دیگه ای بپرسم. الان دیگه دیدگاهم نسبت به قبل عوض شده هر وقت می خواهم از وضعیت بدی که تو کشورم هست حرف بزنم یا بهش فک کنم از خودم میپرسم من با کدوم تغییر رفتارم می تونم این مشکل رو حل کنم و مطمطنم که اگه همه با هم عوض بشیم ، همه اتفاقات خوب هم خواهند افتاد. مگر نه؟ این یه درد دل بود.:heart::heart::heart:
واقعیت ها را می پذیریم ، پیش به سوی اصلاحشان ، با هم.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
موافقم دوست عزیز....تا اینجایی که من تجربه کسب کردم کسایی که بیشترین داد رو از وضعیت کشور دارن خودشون دستشون برسه از هیچ کاری اعم از پارتی بازی , رشوه دادن و ...دریغ نمی کنند.

خدا کنه ما به جای اینکه فقط بگیم بیرون مشکلات وجود داره فکر کنیم خودمون چه کارایی می تونیم انجام بدیم و ندادیم.

یک بلا نسبتی ، یک روم به دیواری، یک اهنی یک اوهونی!
شاید به ما برخوره،
(خوب بربخوره که بر بخوره، که چی! ها ! )

از شوخی گذشته،
من می دونستم این موضوع بحث برانگیزه، به این خاطر توی حکیمانه گذاشتم، نه بحث!
اگه موضوعات پست شماره یک دروغه، بگید دروغه با مدرک، اگه راسته، نه من قاضی ام و نه شما و دوستان وکیل مدافع، بهتره از علل یابیش بگذریم،

من اصن توی این انجمن، فقط می شینم، دنبال کلی گویی ها می گردم ، هی بهش فکر می کنم، بعضی موقع ها راجع بهش پست می ذارم، گاهی می خندم.

از گفته هام، ناراحت نشید، با لحن دوستانه بخونید.

Dexter2009

New member

یک بلا نسبتی ، یک روم به دیواری، یک اهنی یک اوهونی!
شاید به ما برخوره،
(خوب بربخوره که بر بخوره، که چی! ها ! )

از شوخی گذشته،
من می دونستم این موضوع بحث برانگیزه، به این خاطر توی حکیمانه گذاشتم، نه بحث!
اگه موضوعات پست شماره یک دروغه، بگید دروغه با مدرک، اگه راسته، نه من قاضی ام و نه شما و دوستان وکیل مدافع، بهتره از علل یابیش بگذریم،

من اصن توی این انجمن، فقط می شینم، دنبال کلی گویی ها می گردم ، هی بهش فکر می کنم، بعضی موقع ها راجع بهش پست می ذارم، گاهی می خندم.

از گفته هام، ناراحت نشید، با لحن دوستانه بخونید.

mj جان...
منظورمن کسایی هست که این حرفا رو روزمره ازشون می شنویم ....و چیزی جز انرژی منفی به افراد دیگه تزریق نمی کنند.
همون طور که گفتید اینجا جای بحث نیست ولی به نظرم حکیمانه این باشه که هرکس از خودش و اطرافیانش شروع کنه .چون ما قادر نیستیم سریع و به تنهایی همه ی مشکلات رو حل کنیم.
این گل هم تقدیم به شما :rose:

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
اینجا کجاست؟

اینجا سرزمین وازه های وارونه است
جایی که گنج .. .............جنک میشود
درمان..... ........... ......نامرد میشود
قهقه.........................هق هق میشود
اما.....
دزد همان دزد است
گرگ همان گرگ است