تعريف مرد از زبون يه دختر

!SeCreT!

New member
خوب واهرم همین شماها هستید که طرف میگه نه شیر شتر خواهم نه دیدار عرب دیگه... برو قبیلت رو ارشاد کن وگرنه همه دخترای قبیله میمونن تو خونه ها؟ نگی نگفتی هاها(شوخی بود ببخشید)

خواهش میشه اخوی...نگران نباش ...تازه داماد زنون هم داریم...

DNA

New member
من حرفش را قبول دارم

به نظر من این مرد کم پیدا می شود .شاید این دختر دلش برای مردا ها سوخته باشد .اما اینجا که من هستم

مردها فقط غر می زنن.تا به بن بست بر میخورن دنبال راه فرارن.فقط دوست دارن که یکی قربان صدقه شان برود .یکی که وقتی از سر کار می آیند پاهایشان را در تشت آب بشوید.

اینجا مردها مرد سالاری در می آورن. خیانت می کنن.و راحت همه گذشته ای که با همسرشان داشتن زیر پا قرار می دهند و می روند.مثل یک زن ول خرجن.

اینجا مرد ی که مردانه رفتار کند گم شده .پیدایش کردین سلام ما را هم برسانید

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
من حرفش را قبول دارم

به نظر من این مرد کم پیدا می شود .شاید این دختر دلش برای مردا ها سوخته باشد .اما اینجا که من هستم

مردها فقط غر می زنن.تا به بن بست بر میخورن دنبال راه فرارن.فقط دوست دارن که یکی قربان صدقه شان برود .یکی که وقتی
از سر کار می آیند پاهایشان را در تشت آب بشوید
اینجا مردها مرد سالاری در می آورن. خیانت می کنن.و راحت همه گ
ذشته ای که با همسرشان داشتن زیر پا قرار می دهند و می روند.مثل یک زن ول خرجن.

اینجا مرد ی که مردانه رفتار کند گم شده .پیدایش کردین سلام ما را هم برسانید[/
QUOTE]
shahede yek motasion hastim dar DNA aziz!

mehrshad

New member
من حرفش را قبول دارم

مردها فقط غر می زنن.تا به بن بست بر میخورن دنبال راه فرارن.فقط دوست دارن که یکی قربان صدقه شان برود .یکی که وقتی
از سر کار می آیند پاهایشان را در تشت آب بشوید
اینجا مردها مرد سالاری در می آورن. خیانت می کنن.و راحت همه گ
ذشته ای که با همسرشان داشتن زیر پا قرار می دهند و می روند.مثل یک زن ول خرجن.

اینجا مرد ی که مردانه رفتار کند گم شده .پیدایش کردین سلام ما را هم برسانید[/
QUOTE]
shahede yek motasion hastim dar DNA aziz!

Delaram92

New member
سلام به همه خانومهاي گل و آقايون عزيز:heart:
بيتو جان ممنون جالب بود اما كمي افراطي.. به نظرم زن و مرد دوتا موجود دوست داشتنين و اصلا دليل اين همه جبهه گيري بچه هارو نميفهمم!
بيايد اين متنو توي همه زندگي جا بديم .. واسه همه كسايي كه داريم باهاشون زندگي ميكنيم.. واسه اون لحظه كه بابا خسته و تشنه به خونه ميرسه و ما اصلا جواب سلامم يادمون ميره و فقط به بوي پاهاش فكر ميكنيم..واسه اون لحظه كه مادر زانوهاشو از درد گرفته ما به فكرمون هم نميرسه به جاي اون بريم صف نونوايي!!...واسه اون لحظه كه همسر ديگه روش نميشه بگه هنوز حقوق نگرفتم.. واسه اون لحظه كه يه خانوم دوست داره بگي دوست دارم(براي هزارمين بار!!)
نميخوام بگم خدايي نكرده همه بچه هاي بدي هستيماااا اما گاهي يادم ميوفته كه يه چيزايي داره از يادمون ميره...احترام ..بوسيدن دستاي بابا..شمردن چروكاي پيشوني مادر... دادن يه ليوان آب به همسر تازه از راه رسيده...خريدن يه شاخه گل از سرچهار راه...
تقدسها دارن فراموش ميشن و جنگيدن سر هيچ جاي اون رو ميگيره

ممنون عزیزم کاملا با شما موافقم.خانومها و آقایان محترم مهم ترین چیز تو زندگی احترام متقابل هستش و دوست داشتن و اینکه دوست داشتن رو به زبون بگین خانوم و آقا فرقی نداره هردو باید ابراز علاقه کنند.زنی که به همسرش احترام بذاره و همیشه وقتی سرکار میره همسرشو بدرقه کنه و موقع اومدن از سرکار به استقبالش بره در آخرت حتما اهل بهشت هستش.و اجر هزار شهید رو داره در حالیکه واسه مرد اجر صد شهید رو داره در صفحه بعدی دلیلشو گفتم.

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
ممنون عزیزم کاملا با شما موافقم.خانومها و آقایان محترم مهم ترین چیز تو زندگی احترام متقابل هستش و دوست داشتن و اینکه دوست داشتن رو به زبون بگین خانوم و آقا فرقی نداره هردو باید ابراز علاقه کنند.زنی که به همسرش احترام بذاره و همیشه خودش رو برای همسرش آراسته کند ثواب شهید رو داره و در آخرت حتما اهل بهشت هستش.

ببخشید مریم جان خیلی خوبه اینی که شما میگی ولی اون تیکه ی اخر که اجر شهید رو داره رو خودتون میگید یا منبعی هم داره؟جهت اطلاع میپرسم فقط.ممنون:riz304:

Delaram92

New member
ببخشید مریم جان خیلی خوبه اینی که شما میگی ولی اون تیکه ی اخر که اجر شهید رو داره رو خودتون میگید یا منبعی هم داره؟جهت اطلاع میپرسم فقط.ممنون:riz304:

یه جا دیدم مطمئنم که همینطوره اجر شهید برای زنی هست که همیشه به همسرش احترام بذاره . عمر گفت: يا رسول اللَّه! چگونه مى شود زنى كه رضايت شوهرش را به دست آورد، اجر هزار شهيد و مردى كه با خانواده اش مدارا كند، اجر صد شهيد را داشته باشد؟ پيامبر صلى اللَّه عليه و آله و سلم فرمود: بدان كه اجر زنان، نزد خداوند، بيش از اجر مردان است. به خدا سوگند كه ستم شوهر نسبت به زن، بعد از شرك به خدا، بزرگترين گناهان است. نسبت به رفتار با موجود ضعيف (زن و يتيم) از خدا بترسيد كه خداوند به خاطر ايشان، شما را مؤاخذه خواهد كرد. هر كه به اين دو نيكى كند، رحمت الهى نصيب او شود و هر كه بدى نمايد، مورد سخط و خشم الهى واقع شود.منبع:http://www.aviny.com/Occasion/Ahlebeit/Fatemeh/Veladat/87/MaghamMadar/Shakhsiat.aspx

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
یه جا دیدم مطمئنم که همینطوره اجر شهید برای زنی هست که همیشه به همسرش احترام بذاره . عمر گفت: يا رسول اللَّه! چگونه مى شود زنى كه رضايت شوهرش را به دست آورد، اجر هزار شهيد و مردى كه با خانواده اش مدارا كند، اجر صد شهيد را داشته باشد؟ پيامبر صلى اللَّه عليه و آله و سلم فرمود: بدان كه اجر زنان، نزد خداوند، بيش از اجر مردان است. به خدا سوگند كه ستم شوهر نسبت به زن، بعد از شرك به خدا، بزرگترين گناهان است. نسبت به رفتار با موجود ضعيف (زن و يتيم) از خدا بترسيد كه خداوند به خاطر ايشان، شما را مؤاخذه خواهد كرد. هر كه به اين دو نيكى كند، رحمت الهى نصيب او شود و هر كه بدى نمايد، مورد سخط و خشم الهى واقع شود.

مرسی جالب بود.اگه اسم کتابشو هم میدونی بگی ممنون میشم.:riz304:

mexin

Well-known member
خانمــی با همســــــرش گفــت اینچنیـــــن :

کای وجــــــودت مــــایه ی فخـــــر زمیــــــن !

ای که هستـــی همســـری بس ایــــده آل !

خواهشــــی دارم .. مکُــــن قال و مقـــــال !

هفــــت سیـــــن تازه ای خواهــــــم ز تـــــو

غیـــــــر خرج عیـــــد و … غیــــر از رختِ نو

“سین” یک ، سیّاره ای ، نامــــش پـــــراید

تا برانـــــــــم مثـــــــل بـــــرق و مثــــــل باد

“سین” دوم ، سینــــه ریـــــزی پُر نگیـــــــن

تا پَــــرَد هــــوش از سر عمّـــــه شهیــــن !

“سین” سوم ، یک سفـــــر سوی فـــــرنگ

دیـــــــــدن نادیــــــــده هـــــــای رنـگ رنـگ

“سین” چارم ، ساعتی شیـــــک و قشنگ

تا که گویـــــم هست سوغـــات فرنــــــگ

“سین” پنجـم ، سمــــع دستـــورات مــن !

تا ببالــــــم مـــــن به خــود ، در انجمــــن !

….

آنگه ، آن بانـــــو ، کمـــــــی اندیشــــه کرد

رندی و دوز و کلَـــــــــک را پیشــــــــه کرد !

گفــــــت با ناز و کرشمـــــه ، آن عیـــــال !!

من دو “سین” کم دارم ، ای نیکـو خصال !

….

گفت شویش : من کنــــــــــون یاری کنم

با عیال خویـــــــــش ، همکـــــاری کنم !!

“سین” ششم ، سنگ قبـــری بهر من !

تا ز من عبـــــــرت بگیرد مـــــــــرد و زن !

“سین” هفتم ، سوره ی الحمد خوان …

بعد مرگــــــم ، بَهر شــــوی بی زبان !!!:smiliess (12):

bacillus.bs

New member
به نام خدایی که زن آفرید / حکیمانه امثال ِ من آفرید

به نام خدایی که اعجاز کرد / مرا مثل آهو ختن آفرید

تورا روز اول به همراه من / رها در بهشت عدن آفرید

ولی بعداً آمد و از روی لطف / مرا بی کس و بی وطن آفرید

خدایی که زیر سبیل شما / بلندگو به جای دهن آفرید !

وزیر و وکیل و رئیس ات نمود / مرا خانه داری خفن آفرید

برای تو یک عالمه کِیْسِ خوب / شراره ، پری ، نسترن آفرید

برای من اما فقط یک نفر / براد پیت من را حَسَنْ آفرید !

برایم لباس عروسی کشید / و عمری مرا در ... آفرید

اين شعر جنبه ي طنز داره گفته باشم به كسي بر نخوره

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya

ketabsabz

Well-known member
چی بگم این روزا مرد واقعی بودن سخته اما غیرممکن نیست این تعریف زیبا بود ولی چیزی که به نظرم مهمه اینه که جنسیت چی باشه فرقی نمیکنه باید انسان بود انسان به معنی واقعی. زن و مرد به یک اندازه مسئول خوشبخت کردن همدیگه ان .

pashmak

New member
من فکرمیکنم اگه زن و مردی همو دوست داشته باشند و تفاهم داشته باشند چیزهای دیگه درحاشیه وبی اهمیت است اما اگه عشقی نباشه تمام ثروت دنیا تعریف کردن ازهمسر وقت گذاشتن همش بی ارزشه چون زندگی نیست همزیستی مسالمت امیزه

pashmak

New member
درضمن دوستان چرا زود بعضیا موضع گیری میکنند ازشعر به مهریه میرسند ازدواج نکنید که مهریه هم ندید تو این بیکاری دادن اجاره خونه کم از مهریه نیست بجای توهین به جنسیت دیگران و گذاشتن اسم شوخی به اون منطقی باشید قابل توجه بعضیا

بالا