مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Milad_R

New member
سلام به همه بچه هاي گل . مي بينيم كه به شدت مشغولين . قرار بود از بهمن بهتون اضافه شم ! اما نشد . برنامه هام زياد خوب پيش نرفت اما تونستم كتاب مهدوي رو تموم كنم .
منتظرم اين ترم 6 لامصب تموم شه . قراره تابستون با دكتر احساني بيوشيمي كلاس برم . براي مولكولي هم با دكتر عبادي . نظرتون چيه ؟؟؟

احسانی رو یه چیزایی درموردش شنیدم ولی نمیدونم چطوره. من تعریف جعفرنژاد رو بیشتر شنیدم
دکترعبادی هم که دیگه حرف نداره:thumbsupsmileyanim:

bitoo

New member
چاكر آقا ميلاد ! اينجا يه پسر هست باهاش مشتي حرف بزنيم :thumbsupsmileyanim:
جعفرنژاد رو ميشناسم ! عاليه اونم . تعريف دكتر احساني رو خيلي شنيدم . مخصوصآ از دانشجوهاش ! همه عاشقشن گويا :whistle:
راستي بچه هايي كه امري رو خونديد . اگه پايه ژنتيك خيلي قوي نداشته باشم اشكال داره امري رو بخونم ؟؟؟ آخه كلاسام از 15 تير شروع ميشه ! منم از 22 ام خرداد ميخوام شروع كنم درس خوندن تا 15 تير بيكار نباشم ! زبان بخونم با يه درس ديگه ! فعلآ مد نظرم ژنتيك پزشكيه ! حالا به نظر شما شدنيه ؟؟؟

DNA.2013

New member
سلام به همه
لطفا راهنماییم کنیدد! من ایمنوژنتیک را خیلی خوب نمیفهمم! میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟ خیلی سختمه!!!!!!!

DNA.2013

New member
سلام به همه بچه هاي گل . مي بينيم كه به شدت مشغولين . قرار بود از بهمن بهتون اضافه شم ! اما نشد . برنامه هام زياد خوب پيش نرفت اما تونستم كتاب مهدوي رو تموم كنم .
منتظرم اين ترم 6 لامصب تموم شه . قراره تابستون با دكتر احساني بيوشيمي كلاس برم . براي مولكولي هم با دكتر عبادي . نظرتون چيه ؟؟؟

به نظر من مولکولی و بیوشیمی کلاس رفتن نمیخواد! با کتاب دکتر احسانی و جزوه دکتر عبادی میتونی نتیجه ی عالی بگیری همه چیز به خوندن خودت داره اینقدر مطلب زیاده که کلاس رفتن وقت تلف کردنه و اگه خودت بخونی خیلی نتیجه خوبی میتونی بگیری.فقط واسه ژنتیک اگه بری خوبه...

Milad_R

New member
سلام به همه
لطفا راهنماییم کنیدد! من ایمنوژنتیک را خیلی خوب نمیفهمم! میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟ خیلی سختمه!!!!!!!
منم همین مشکل رو داشتم وقتی سوالای سالای گذشته رو نگاه کردم دیدم اونقدرا هم ریز سوال ندادن
اصل مطلب رو بگیری کافیه. کتاب جزئیات زیادی داره که آدم سرش گیج میره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من پیشنهاد میکنم اول سوالای سالای قبل (بیشتر 87 به بعد که سبک سوالا عوض شده) رو ببین اونوقت متوجه میشی چی لازمه از ایمونوژنتیک بدونی و دیگه وقتتو برای مطالب زیادی هدر ندی :smilies-azardl (181

Milad_R

New member
به نظر من مولکولی و بیوشیمی کلاس رفتن نمیخواد! با کتاب دکتر احسانی و جزوه دکتر عبادی میتونی نتیجه ی عالی بگیری همه چیز به خوندن خودت داره اینقدر مطلب زیاده که کلاس رفتن وقت تلف کردنه و اگه خودت بخونی خیلی نتیجه خوبی میتونی بگیری.فقط واسه ژنتیک اگه بری خوبه...
منم موافقم.
اگه بتونی جزوه و کتابا رو همون اول گیر بیاری و شروع کنی میبینی نیازی به کلاس نیست. کلاس بیشتر وقت تلف کردنه برای این دوتا درس
حتی ژنتیک هم اگه پایت قوی باشه نیاز آنچنانی به کلاس نیست
البته مسلما دور اول و یا حتی دور دوم بهت سخت میگذره ولی راه بیوفتی دیگه همه چی حله :a2d3:

DNA.2013

New member
منم همین مشکل رو داشتم وقتی سوالای سالای گذشته رو نگاه کردم دیدم اونقدرا هم ریز سوال ندادن
اصل مطلب رو بگیری کافیه. کتاب جزئیات زیادی داره که آدم سرش گیج میره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
من پیشنهاد میکنم اول سوالای سالای قبل (بیشتر 87 به بعد که سبک سوالا عوض شده) رو ببین اونوقت متوجه میشی چی لازمه از ایمونوژنتیک بدونی و دیگه وقتتو برای مطالب زیادی هدر ندی :smilies-azardl (181

ممنون از راهنماییت دقیقیا همینطوره که میگی.اتفاقا الان تستای سالای قبلو میزدم دیدم بیخود وقتمو صرف نکات ریز کرده بودم.

Milad_R

New member
ژنتیک: ویروس hiv و گروه های خونی
بیوشیمی: هورمون ها و ویتامین ها + تست
سلولی: گلژی و لیزوزوم و پراکسی زوم
زبان: مرور + جدید + تست
کسی زبان سال 90 رو زده تاحالا؟ نظرتون درموردش چیه؟ بنظرم اومد 90 از بقیه سالا آسونتر بوده!!!:33:

Dr.DNA

New member
سلام به همه
سلام دوسته خوبم
شما میتونید با خوندنه کتابه الفبای ایمنولوژی این مشکلتون رو حل کنید
و اگر این کتابو در دسترس ندارید میتونید یه سری به فصل های آخره کتابه لودیش بزنید
چون ملزومات ایمونولوژی رو با زبانه ساده بیان کرده

bitoo

New member
سلام . مرسي بچه ها بابت راهنمايي . كلاس سلولي مولكوليم رو احتمالآ كنسل مي كنم . :smilies:
ديشب داشتم امري رو نگاه مي كردم . تو فصل اول و قسمت تاريخچه ها خوندن دانشمندان ، سال آزمايشاتشون و كارايي كه كردن مهمه بچه ها ؟؟؟؟

Asena90

New member
سلام دوستان جواب منو ندادید کتاب هزاره ویرایش جدیدش خیلی تغییر کرده؟

hamed7

New member
سلام . مرسي بچه ها بابت راهنمايي . كلاس سلولي مولكوليم رو احتمالآ كنسل مي كنم . :smilies:
ديشب داشتم امري رو نگاه مي كردم . تو فصل اول و قسمت تاريخچه ها خوندن دانشمندان ، سال آزمايشاتشون و كارايي كه كردن مهمه بچه ها ؟؟؟؟
به نظرم مهمه چون اگه تستای سالهای قبلو نگاه کنی میبینی که حداقل یه سوال ازش اومده

bitoo

New member
به نظرم مهمه چون اگه تستای سالهای قبلو نگاه کنی میبینی که حداقل یه سوال ازش اومده
سلام . مرسي حامد جان . پس بايد يه طبقه بندي هم بكنم . بچه ها جواب سوال قبليم رو نداديد . اگه پايه ژنتيك مولكوليم زياد خوب نباشه . خوندن امري اشتباهه ؟؟؟؟ همونطور كه گفتم قرار 15 تير برم كلاس ژنتيك ، امتحانامم 19 خرداد تموم ميشه . نمي خوام اون چند روز رو كامل بيكار بشم . مي خوام زبان بخونم به همراه يا درس ديگه . فعلآ مد نظرم امريه ! حالا بزرگ ترا يه مشاوره بدن خوشحال ميشم.

hamed7

New member
سلولی: ساختار غشاء - انتقالات غشاء+ تست
ژنتیک: سلول های بنیادی + ژنتیک میتوکندری + تست
زبان: مرور+ جدید
به این نتیجه رسیدم که هیچ کتاب تست طبقه بندی شده برای سلولی که مطمئن باشی توی جواباش اشکال نداره اصلا نیست
من موقع تست سلولی واقعا عصبی میشم...
جدیدا نمیدونم چی شدم که نمیتونم بیشتر از 6 ساعت بخونم اونم حالا که به نظر خودم باید حداقل 9 ساعت مطالعه داشته باشم(البته برای من)
صبحا ساعت 10 بلند میشم. ولی شب تا ساعت 10 میخونم ولی جبران نمیشه.
قبل عید خیلی بهتر میخوندم

hamed7

New member
سلام . مرسي حامد جان . پس بايد يه طبقه بندي هم بكنم . بچه ها جواب سوال قبليم رو نداديد . اگه پايه ژنتيك مولكوليم زياد خوب نباشه . خوندن امري اشتباهه ؟؟؟؟ همونطور كه گفتم قرار 15 تير برم كلاس ژنتيك ، امتحانامم 19 خرداد تموم ميشه . نمي خوام اون چند روز رو كامل بيكار بشم . مي خوام زبان بخونم به همراه يا درس ديگه . فعلآ مد نظرم امريه ! حالا بزرگ ترا يه مشاوره بدن خوشحال ميشم.
من رشتم میکروبیولوژیه و خودم امری خوندم یه ذره سخت بود اما خواستن....
دوست داری بری کلاس برو ولی به نظر من خودت بخون ولی طبق یه کلاس تست بخون که مطالعت منظم باشه
از بچه های با تجربه این تاپیک مشاوره بگیری حتما موفق میشی و نیاز به کلاس نیست چون مهم ترین چیز زمانه...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا