رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟

sara77

New member
به نظر من تو بعضی از رشته ها اگه هم رشته باشن خیلی بهتره و بهتر میتونن همو درک کنن مخصوصا تو رشته های علوم پزشکی .....

یه علتش اینکه مثلا چون تو این رشته ها شیفت شب دارن ،اگه یه خانومی همسرش ، هم رشتش باشه این قضیه و سختی کار و مشکلات دیگه اون خانوم رو خیلی بهتر میتونه درک کنه و همینطور بالعکس.....

واویلا تکلیف اون بجه ای که قراره تواین خانواده باشه جی میشه.؟خب هردوهم شیفت باشن که خوب نیست

hoorsa

New member
سلام قربونت برم . خوبی شما :sarma:؟
اتفاقا جدا از شوخی (الان به سایت من بر میخوره ، شرمنده سایت من جان ) زیاد خوشم نمیاد مرد کار خونه بلد باشه . :whistle:
راجه به رومنس بودن هم منظورم اینه که با وجود قوی بودن رومنس باشه ، مثلا کارهایی رو بلد باشه انجام بده که بقیه آقایون بلد نیستن . از جمله دلداری دادن !!!:whistle: یا مثلا دقت کردن به مسائل ریزی میتونه یک خانوم رو خوشحال کنه ، مثل خریدن هدیه های کوچولو . اینکه مثلا اگه من میگم یه چیزی چقدر قشنگه ، فرداش ببینم اونو خریده و برام آورده (البته نه چیز گرون ) و خلاصه از این دست کارا که خیلی از آقایون یا بلد نیستن یا متاسفانه فراموش میکنن چقدر برای خانوما اهمیت داره .
همینطور واکنش های احساسی منو نادیده نگیره . چون اکثرا حتی نمیتونن درک کنن که الان اون خانوم چرا خوشحاله یا چرا ناراحته یا داره گریه میکنه و ... ترجیح میدن خودشونو به زحمت نندازن ...

اتفاقا من خیلی دوس دارم کار خونه بلد باشه...البته بلد بودن فقط کافی نیست، باید انجام هم بده چون من تا سر حد مرگ از کار خونه متنفرم طوری که حاضرم من بچه رو از مدرسه بیارم اوشون غذا رو آماده کنه...البته این کارو هیچ کی انجام نمیده ولی واقعا عالی میشه اگه انجام میداد...
درمورد رشته ی تحصیلی ، خب برای من معیار نیست خیلی اما دوست دارم یه رشته ی متفاوتی داشته باشه...اینطوری هیجان انگیزتره و کلی هم اطلاعات می تونی راجع به رشته ی دیگه ای به دست بیاری و کلی چیز یاد بگیری...مثلا تصور کن همسرت آهنگساز باشه اونوقت چه تنوعی داره زندگی...(البته درک هنرمندا نمی گم مشکل ولی خب ، کار هر کسی نیست...مخصوصا اینکه تو کشور ما اکثر هنرمندا وضع مالی شون چندان رو به راه نیست و از طرف دیگه درک رشته های علوم بزشکی هم به نظرم برای هنرمندا سخته...البته درصورتی که علوم بزشکیه یک بعدی نباشه و به هنر هم علاقه داشته باشه فکر نمی کنم مشکلی باشه)
در کل اگه درک متقابل باشه یه نظرم هر رشته ای می تونه اون یکی رو تحمل کنه...
اما کلا از شغل های اداری و بانکی و مدیریتی و تجارتی و اینا خوشم نمیاد...از کار آزاد هم خوشم نمیاد حتی اگه طرف بروفسور باشه
البته اینا همش ایده آل ها بود...ممکنه واقعیت با ایده آل هام فرق کنه...چیزی رو نمی تونم بیش بینی کنم

hoorsa

New member
شاید هم رشته بودن خیلی کمک کنه مخصوصا تو رشته های ما که باید شرایط کاری درک بشه
اما من شخصا دوس ندارم تو یه محیط همکار بشم با همسر آیندم اونموقع حس میکنی هم کارت تو زندگیته هم زندگیت تو کارته در نتیجه تو هیچ کدوم تمرکز نداری
مهم طرفه شاید شباهت شغل10درصدم اهمیت نداره به نظرم طرفمون درک که نداشته باشه نداره دیگه:sdasdasd:

به نظرم یکی از خوبی های شباهت شغل اینه که یه جا می تونین کار کنین و اینطوری کنار هم هستین و اینطوری دلتون هم برای هم تنگ نمی شه...در دراز مدت هزینه های مکالمه و بیام کوتاهتون هم کاهش بیدا می کنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
البته شوخی کردم ، سر کار فقط باید کار کرد نه با تلفن حرف زدن و تو خونه هم باید به زندگی شخصی رسید و نه کار...ولی خب از اینکه همسرت کنار دستت کار کنه باید خوشحال بود به نظرم

HSE management

New member
سلام سال نوی دوستان عزیز مبارک
همه نظرات خوب و محترمی داشتن اما غافل از این موضوع نشیم که قسمت هر کسی رو فقط خدا می دونه
این که همسر من هم رشتم باشه یا نباشه قد بلند باشه یا نباشه زشت یا زیبا و و و و و و و و و و و و و و و و و ...................................................................
مهم نیست مهم اینه اونی که قسمتته وقتی پیش چشمات قرار می گیره همه اون شرط و شروط هایی که تو ذهنت موج می زنه میشه آرامشه نسیمو و صدای روح نواز ساز و میگی آره این همونه:sad::heart: :(40):

HSE management

New member
به این میگن جواب دندانشکن ن ن ن

همه نظرات خوب و محترمی داشتن اما غافل از این موضوع نشیم که قسمت هر کسی رو فقط خدا می دونه
این که همسر من هم رشتم باشه یا نباشه قد بلند باشه یا نباشه زشت یا زیبا و و و و و و و و و و و و و و و و و .................................................. .................
مهم نیست مهم اینه اونی که قسمتته وقتی پیش چشمات قرار می گیره همه اون شرط و شروط هایی که تو ذهنت موج می زنه میشه آرامشه نسیمو و صدای روح نواز ساز و میگی آره این همونه

Artmis.a

New member
این که همسر من هم رشتم باشه یا نباشه قد بلند باشه یا نباشه زشت یا زیبا و و و و و و و و و و و و و و و و و ...................................................................
مهم نیست مهم اینه اونی که قسمتته وقتی پیش چشمات قرار می گیره همه اون شرط و شروط هایی که تو ذهنت موج می زنه میشه آرامشه نسیمو و صدای روح نواز ساز و میگی آره این همونه

یعنی آدم هیچ اختیاری درمورد ازدواج نداره؟:33:

وحشتناکه که!:65d6a5d6s:

ولی فکر کنم انسان موجودی دارای اختیار بود نه؟:(50):

Artmis.a

New member
کلاً من دیگه با علاقه ی کورکوانه و ازدواج از روی عشق و بی دلیل مخالفم

درسته که تا خدا نخواد هیچکاری نمیشه ولی همون خدا هم به ما عقل و قدرت انتخاب داده.

بسازم خنجری نیشش ز پولاد
/
زنم بر دیده تا دل گرده آزاد

Mohammad gh

New member
قطعا برای من تفاوتی نمیکنه....فقط دوست دارم که یه رشته داشته باشه و برای خودش کار کنه چون اساسا با اینکه زن خونه داری کنه مخالفم
و مطمینم هرچی هم که باشه وقتی عاشق خودش باشم عاشق چیزی که دوست داره هم خواهم بود

چه رووومانتیک:d:d:d

HSE management

New member
خانمی گلم اون شکل ها واسه شما نبود عزیزم
یکم مهربونتر باش خواهر خوبم منم هم جنس خودتم فدات شم

HSE management

New member
نه فدات بشم
شاید من زود رنج شدم
عیبی نداره
دلم آنگونه که نباید شکسته است.....................................

Artmis.a

New member
نه فدات بشم
شاید من زود رنج شدم
عیبی نداره
دلم آنگونه که نباید شکسته است.....................................

:tsimuzpzwoap1t9y3o7:rose::28: دوست خوبم خواهر عزیزم دلتو دست کسی نده که نگه داشتن بلد نیست...

حالا هم ناراحت نباش خدا و گذر زمان همه چی رو حل میکنه.

شکستن دل هم واسه بزرگ شدن لازمه.:sad:

ali_ah

New member
کلاً من دیگه با علاقه ی کورکوانه و ازدواج از روی عشق و بی دلیل مخالفم

درسته که تا خدا نخواد هیچکاری نمیشه ولی همون خدا هم به ما عقل و قدرت انتخاب داده.

بسازم خنجری نیشش ز پولاد
/
زنم بر دیده تا دل گرده آزاد

شعر از باباطاهر عریان:auizz3ffy9vla57584x

دوست دارم قانع باشه رشتش هم هرچی بیشتر بهتر اه ببخشید با اشپزی قاطی شد
رشتش هم هنری باشه بهتره البته روحیه مهمتر از رشتس ولی دوست ندارم هم خودم هم اون زیاد به مادیات اهمیت بده ... ما فلان چیزو نداریم پس بیشتر کار کنیم ....
ادم باید برا زندگی کار کنه نه زندگی کنه برا کار کردن

goleyakh

New member
واویلا تکلیف اون بجه ای که قراره تواین خانواده باشه جی میشه.؟خب هردوهم شیفت باشن که خوب نیست

عزیزم قرار نیست که همیشه با هم شیفت شب وایسن......(ولی شیفت شب بودن همسرشونو میتونن درک کنن):tsimuzpzwoap1t9y3o7
بالاخره خدای اون بچه هم بزرگه .......حالا بعد از 10 سال که بچه دار شدن یه کاریش میکنن:motat:

ولی آره ، جدا از شوخی قبول دارم که این بچه ها به هر حال یکم لطمه میخورن.
...:j58r36j3gcr4suxymup

بالا