mehran35
New member
گزینه د :هردو......................!
مهران الان کدومش برات مهمتره؟
درامدش؟
روحیه اش؟
یا بخودش رسیدنش؟؟؟
گزینه د :هردو......................!
مهران الان کدومش برات مهمتره؟
درامدش؟
روحیه اش؟
یا بخودش رسیدنش؟؟؟
یکی این جمله و جایگاهش تو این مبحثو واس ما معنی کنه لطفا
به نظر من تو بعضی از رشته ها اگه هم رشته باشن خیلی بهتره و بهتر میتونن همو درک کنن مخصوصا تو رشته های علوم پزشکی .....
یه علتش اینکه مثلا چون تو این رشته ها شیفت شب دارن ،اگه یه خانومی همسرش ، هم رشتش باشه این قضیه و سختی کار و مشکلات دیگه اون خانوم رو خیلی بهتر میتونه درک کنه و همینطور بالعکس.....
سلام قربونت برم . خوبی شما :sarma:؟
اتفاقا جدا از شوخی (الان به سایت من بر میخوره ، شرمنده سایت من جان ) زیاد خوشم نمیاد مرد کار خونه بلد باشه .
راجه به رومنس بودن هم منظورم اینه که با وجود قوی بودن رومنس باشه ، مثلا کارهایی رو بلد باشه انجام بده که بقیه آقایون بلد نیستن . از جمله دلداری دادن !!!یا مثلا دقت کردن به مسائل ریزی میتونه یک خانوم رو خوشحال کنه ، مثل خریدن هدیه های کوچولو . اینکه مثلا اگه من میگم یه چیزی چقدر قشنگه ، فرداش ببینم اونو خریده و برام آورده (البته نه چیز گرون ) و خلاصه از این دست کارا که خیلی از آقایون یا بلد نیستن یا متاسفانه فراموش میکنن چقدر برای خانوما اهمیت داره .
همینطور واکنش های احساسی منو نادیده نگیره . چون اکثرا حتی نمیتونن درک کنن که الان اون خانوم چرا خوشحاله یا چرا ناراحته یا داره گریه میکنه و ... ترجیح میدن خودشونو به زحمت نندازن ...
شاید هم رشته بودن خیلی کمک کنه مخصوصا تو رشته های ما که باید شرایط کاری درک بشه
اما من شخصا دوس ندارم تو یه محیط همکار بشم با همسر آیندم اونموقع حس میکنی هم کارت تو زندگیته هم زندگیت تو کارته در نتیجه تو هیچ کدوم تمرکز نداری
مهم طرفه شاید شباهت شغل10درصدم اهمیت نداره به نظرم طرفمون درک که نداشته باشه نداره دیگه:sdasdasd:
به نظرم یکی از خوبی های شباهت شغل اینه که یه جا می تونین کار کنین و اینطوری کنار هم هستین و اینطوری دلتون هم برای هم تنگ نمی شه...در دراز مدت هزینه های مکالمه و بیام کوتاهتون هم کاهش بیدا می کنه :tsimuzpzwoap1t9y3o7
البته شوخی کردم ، سر کار فقط باید کار کرد نه با تلفن حرف زدن و تو خونه هم باید به زندگی شخصی رسید و نه کار...ولی خب از اینکه همسرت کنار دستت کار کنه باید خوشحال بود به نظرم
به این میگن جواب دندانشکن ن ن ن
سلام سال نوی دوستان عزیز مبارک
همه نظرات خوب و محترمی داشتن اما غافل از این موضوع نشیم که قسمت هر کسی رو فقط خدا می دونه
این که همسر من هم رشتم باشه یا نباشه قد بلند باشه یا نباشه زشت یا زیبا و و و و و و و و و و و و و و و و و ...................................................................
مهم نیست مهم اینه اونی که قسمتته وقتی پیش چشمات قرار می گیره همه اون شرط و شروط هایی که تو ذهنت موج می زنه میشه آرامشه نسیمو و صدای روح نواز ساز و میگی آره این همونه
خانمی گلم اون شکل ها واسه شما نبود عزیزم
یکم مهربونتر باش خواهر خوبم منم هم جنس خودتم فدات شم
نه فدات بشم
شاید من زود رنج شدم
عیبی نداره
دلم آنگونه که نباید شکسته است.....................................
کلاً من دیگه با علاقه ی کورکوانه و ازدواج از روی عشق و بی دلیل مخالفم
درسته که تا خدا نخواد هیچکاری نمیشه ولی همون خدا هم به ما عقل و قدرت انتخاب داده.
بسازم خنجری نیشش ز پولاد
/
زنم بر دیده تا دل گرده آزاد
واویلا تکلیف اون بجه ای که قراره تواین خانواده باشه جی میشه.؟خب هردوهم شیفت باشن که خوب نیست