مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hoorsa

New member
وااااااااااااااااااا ! ینی آموزگار غلط غولوط داره!؟ عجب گیری کردیما! من همچین مو به مو نشستم حفظشم کردم! حالا مطمئنید برای کنکور درست گفته ؟!

والا چی بگم...شما که آموزگار می خونی تون فصل رو چک کن ببین شاید من اشتباه بکنم...به هر حال من پایه ی زیست و میکروب ندارم...بعد نتیجه رو بیا اینجا اعلام کن مطمئن شیم همگی

biomar

New member
چرا دیگه آموزگار همون چیزی رو گفته که شما نوشتید.
منظورم این بود که کدومشون درست گفته!؟ آموزگار یا برای کنکور!؟
خیلی مسخرست. جاوتز رو خوندم. آموزگار رو خوندم. با این حال بازم کلی جزئیات مونده باید مورای رو هم خوند!
در حالی که به این همه جزئیات واقعا نیازی نیست حتی اگر دکترای بیوتک پزشکی بخوایی بگیری نیاز به خیلی از این مطالب نیست! ایش

hoorsa

New member
والا من نمی دونم کدومشون درسته...ولی با توجه به حرفایی که بچه ها زدن برای کنکور درست گفته...اونا طبق لودیش گفتن فکر کنم

hoorsa

New member
بچه ها دقت کردین همه ی اونایی که برای بیوتک می خونن ،اونطور که من حدس زدم خانوم هستن
یعنی اگه هممون یه جا قبول بشیم حکومت می کنیما...حتی می تونیم استاد غیر بانو هم نپذیریم...

hoorsa

New member
کسی میتونه رابطه ی اینا با هم رو توضیح بده ؟
فیبریل/میوفیبر/سارکومر/سلول عضلانی

hoorsa

New member
و هم چنیم کسی می تونه این سوال رو تشریحی جواب بده ؟
کدامیک از تمایزهای غشایی مانع ورود مایعات خارج سلولی به فضای بین سلول ها می شود؟
zonula occludens(اتصال محکم)
zonula adherence(اتصال چسبنده)
macula adherence(اتصال دکمه ای )
desmosome(دسموزوم)

hoorsa

New member
ببخشید که من هی سوال دارم...اگه حوصله ندارید جواب ندید اشکال نداره...
من خیلی زیاد برام ابهام پیش میاد و سوال
نمی دونم چی کارشون کنم

mf2009

New member
سلام یه رقیب تازه اضافه شد البته برای 3 سال دیگه به نظرتون اگه من از الان شروع کنم تهران بیوتکنولوژی قبول میشم ؟ الان منابع رو گرفتم و میخام شروع کنم :21:

arezoomand

New member
سلام یه رقیب تازه اضافه شد البته برای 3 سال دیگه به نظرتون اگه من از الان شروع کنم تهران بیوتکنولوژی قبول میشم ؟ الان منابع رو گرفتم و میخام شروع کنم :21:

سلام.شما با این فرصتی که دارین رتبه 1میشین ....البته بستگی به اراده خودتون داره.نه دیگه واسه ما رقیب نیستین ما انشاالله امسال میریم تهران تا وقتی شما بیاین دکترا هم شروع کردیم:bunnyearsmiley:

mf2009

New member
یه سوال دیگه اینا خوبه مکروب : جاورتز و دکتر بهادر شیمی عمومی : مورتیمر سلولی مولکولی : لودیش و مجد . زبان هم لزگی ؟

biomar

New member
از بچه هایی که قبول شدن سواااال دارممم!
میخوام بدونم اگر توی ازمون های سنا شرکت میکردن رتبه و ترازشون چقدر می شده و توی کنکور چقدر!؟

kiana

New member
سلام دوستای عزیز چهارشنبه سوری و پیشاپیش عید نوروز مبارک امیدوارم که سال خوبی برا همه ما باشه با انرژی و پشت کار بخونید که پیروزی نزدیک است :painting::thanks::smiliess (8):

آيشن

New member
سلام دوستان كسي كليد كنكور ارشد بيوتكنولوژي سال91 رو داره؟فرقي نميكنه كليدش باشه يا تشريحي لطفا اگه داريد به منم بديد.

م.صفری

New member
سلاااام
سال نو مبارک
یه سواااااااااااال
برای تمرین مسائل شیمی عمومی از چ کتابی استفاده میکنید؟
اگه حل المسائل خود مورتیمرو بگیرم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟

kiana

New member
سلاااام
سال نو مبارک
یه سواااااااااااال
برای تمرین مسائل شیمی عمومی از چ کتابی استفاده میکنید؟
اگه حل المسائل خود مورتیمرو بگیرم خوبه ؟؟؟؟؟؟؟

من که خودم حل المسایل مورتیمر رو گرفتم بد نیست هم یه مقدار خلاصه داره اول هر فصل هم جواب کامل مساله ها هست. ولی سعی کن بیشتر تست بزنی

eco.bio

New member
سلاااااااااااااام دوستان قدیمی و بی وفا
چرا این تاپیک هنو تو خواب زمستانی هس!:p7977cujr38iyymsu8:
:65d6a5d6s:

hoorsa

New member
سلاااااااااااااام دوستان قدیمی و بی وفا
چرا این تاپیک هنو تو خواب زمستانی هس!:p7977cujr38iyymsu8:
:65d6a5d6s:

من از دوستان جدیدی اما تقریبا بی وفا می باشم..اعتراف می کنم خودم...همیشه خوب اعتراف می کردم از همون بچگی
اما خب برای بی وفاییم دلایلی دارم که بعد از کنکور عرضه می نمایم...الان وقتش نمی باشد اکو بیو خانوم عزیز

biotechnologist

New member
سلام.دوستان خوبم امیدوارم با توکل به خدا همگی بهترین نتیجه رو بگیریم.با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون:bunnyearsmiley::smilies-azardl (181

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا