am-ml
New member
:sdasdasd:ممنون بچه ها جواباتون خییلی جالب بود...
مخصوصا کفش پاشنه بلند ، بادمجون، جراحی بینی:25r30wi:
:sdasdasd:ممنون بچه ها جواباتون خییلی جالب بود...
شیشه اونقد خوب تمیز میشه نمیبینیش میخوری بهش...خدای نکرده اونجوری میشی:28:
ممنون بچه ها جواباتون خییلی جالب بود...
سه تا هدف برای خودم تعیین کردم! که دوست دارم، به اونها برسم! (چه اتفاق خوبی؟ جواب: رسیدن به اون هدف هام)
یکی کاری! یکی شخصی ! یکی معنوی!
:motat:
ان شا اللهسه تا هدف برای خودم تعیین کردم! که دوست دارم، به اونها برسم! (چه اتفاق خوبی؟ جواب: رسیدن به اون هدف هام)
یکی کاری! یکی شخصی ! یکی معنوی!
:motat:
جایزه ای که میخوام از مهنا و دکتر:دوس دارین امسال چه اتفاقات خوبی براتون بیفته و یا چه خبرخوبی بشنوین؟
ایشالله که همین امسال به سه تا هدفتونم میرسین
ان شا الله
امیدوارم ترک کردن هم جزءشون باشه...:New (6):
اون پیانو رو دارم از دیشبه گوش میکنم ، فکر کنم 2+3=5 ساعتی میشه!اون چهره رو هم یادم اومد کجا دیدم...
یه زمانی صبح خیللی زود باید راه میافتادم میرفتم بیمارستان واسه کار آموزی... راهش دور بود...
هر روز صبح یه تعداد بودن که اون ساعت میرفتن مریفتن سرکار و تو ایستگاه منتظر ماشین بودیم!!!!
یکی از اون آقاها این شکلی بوود!!!!!
چقدر فکر کردم واقعا تا یادم اومد!!!!!::
جایزه:
از همون آهنگای لایتی که دیروز گذاشته بودیییااااااا.... بی کلام... از همونا اگه داری...لطفا::
باکلامم بود عیب نداره!ولی اگه صدای پیانو داشته باشه خیلی خیلی دوستش خواهم داشت!!!
یکی برا خودمه ک نمیتونم بگم...ببخشیدا آوا جونم
دوتا برا دونفر...
دوستم ی بیماری داره...دوست دارم هرچی زودتر خوب شه...
الهی- آمینیکی برا خودمه ک نمیتونم بگم...ببخشیدا آوا جونم
دوتا برا دونفر...
دوستم ی بیماری داره...دوست دارم هرچی زودتر خوب شه...
اون پیانو رو دارم از دیسبه گوش میکنم ، فکر کنم 2+3=5 ساعتی میشه!
پیامهپیامه..تبلیغه؟؟
اون چهره رو هم یادم اومد کجا دیدم...
یه زمانی صبح خیللی زود باید راه میافتادم میرفتم بیمارستان واسه کار آموزی... راهش دور بود...
هر روز صبح یه تعداد بودن که اون ساعت میرفتن مریفتن سرکار و تو ایستگاه منتظر ماشین بودیم!!!!
یکی از اون آقاها این شکلی بوود!!!!!
چقدر فکر کردم واقعا تا یادم اومد!!!!!:wacsmiley:
جایزه:
از همون آهنگای لایتی که دیروز گذاشته بودیییااااااا.... بی کلام... از همونا اگه داری...لطفا:riz304:
باکلامم بود عیب نداره!ولی اگه صدای پیانو داشته باشه خیلی خیلی دوستش خواهم داشت!!!
البته کسی به من گفت جایزه؟؟
نه ،کودک برای اینکه معصومه استفاده شده وگرنه پیامش به همه نفع میرسونه.پیام: در مخالفت با خشونت علیه کودکان
کالا: نمی دونم!