عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mj1919

New member
دکتر یادتون که نرفته سر فرصت رویاتونو تعریف کنید.
سوالو از مهنا پرسیدین ولی منم جواب میدم. من یه زمانی به خاطر ثوابش و توصیه علمی با دست می خوردم:sarma:

اتفاقا توی نوت نوشتم یادم نره! :motat:

mohana

Well-known member
دکتر یادتون که نرفته سر فرصت رویاتونو تعریف کنید.
سوالو از مهنا پرسیدین ولی منم جواب میدم. من یه زمانی به خاطر ثوابش و توصیه علمی با دست می خوردم:sarma:

جدی؟ثواب و توصیه علمی؟
لطفا بعدا برام توضیح بده:28:

mohana

Well-known member
منم دیگه برم
cowboysmile.gif

برا فردا ببینم کدومتون میتونین تبلیغی ک میذارم و بحدسین

sleeping-baby-7s.jpg

شب همگی خوش

sakar

New member
شیوامیگی یا نمیگی
نمیخوای بذاری
میخوای اینطوری بحدسیم
کالاست؟
خوردنیه؟

parnia

New member
امروز داشتم به اون عکس دیشبی که دکتر از سالن مطالعه داده بودن نگاه میکردم......ی صندلی جلوی تصویر بود خیلی توجهمو جلب کرد.:whistle:....دوس داشتم بدونم اونی که روش نشسته رتبه چند شده.....:whistle:

ملت تا 3 شب تو خوابگاه درس خوندن ارشد قبول شدن.....من تا 3 شب تو نت:smiliess (7):........یکی منو نصیحت کنه.....:sad:

parnia

New member
ای جانم......ساکار جونم...تو داری میحدسی....ببخشید عزیزم.....فردا شب برات میذارم.....الان ی لحظه دچار یاس فلسفی شدم......:sad:..........برو بخواب عزیزم.....منم کم کم کرکره رو بدم پایین:dadad4:

mj1919

New member
امروز داشتم به اون عکس دیشبی که دکتر از سالن مطالعه داده بودن نگاه میکردم......ی صندلی جلوی تصویر بود خیلی توجهمو جلب کرد.::....دوس داشتم بدونم اونی که روش نشسته رتبه چند شده.....::

ملت تا 3 شب تو خوابگاه درس خوندن ارشد قبول شدن.....من تا 3 شب تو نت:(7):........یکی منو نصیحت کنه.....::

:smilies-azardl (12):smilies-azardl (12):sdasdasd:

خوبه؟

بیخیال بابا!
بشین یک دود بگیر! :motat:

sakar

New member
امروز داشتم به اون عکس دیشبی که دکتر از سالن مطالعه داده بودن نگاه میکردم......ی صندلی جلوی تصویر بود خیلی توجهمو جلب کرد.:whistle:....دوس داشتم بدونم اونی که روش نشسته رتبه چند شده.....:whistle:

ملت تا 3 شب تو خوابگاه درس خوندن ارشد قبول شدن.....من تا 3 شب تو نت:smiliess (7):........یکی منو نصیحت کنه.....:sad:
عکس کدوم پسته؟
ناصحان مرا نیز دریابید
شیوا نمیخوای عکسی بزاری ایا؟

parnia

New member
خوبه؟

بیخیال بابا!
بشین یک دود بگیر! :motat:[/QUOTE]

مرسی داداش....آتیش داری؟؟:whistle:

:tonguesmiley:

بالا