عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

ps2020

New member
تقریبا مطمئن بودم هیشکی نمیگه،چون ما خیلی وقته دنیای بچگی هامون رو پشت سر گذاشتیم :sad:
خوب این حدس 2020 کاملا همون چیزیه که روش خط کشیدم.و همین هم منو مشکوک میکنه :p7977cujr38iyymsu8:[/QUOTE
سلام...حدس من درست بود یعنی؟؟(دنیا را از طریق چشمان کودکان نگاه کنید>>>شرکت تولید کننده لوازم سیسمونی)

ps2020

New member
جایزه منو بده دیگه am-ml(اسمت رو هم که نمیدونم!!!).....................................

ZOT

New member
من دانلود مستقیم رو زدم ،دانلود شده ولی ظاهرا فقط یه عکس دانلود شده ،یا شایدم برنامه ای میخواد که من ندارم.
به صورت زیپ دانلود شده ،بازش میکنم یه عکس هست و چندتا فایل که وقتی بازشون میکنم دوباره اینترنت رو باز میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم نتونستم دانلودش کنم نمیدونم از سرعت پایینه یا دلیلش چیز دیگه ای هست

بچه ها از این آدرس دانلودش کنید
انیمیشن عاشقانه مرد کاغذی

mahsa.

New member
تقریبا مطمئن بودم هیشکی نمیگه،چون ما خیلی وقته دنیای بچگی هامون رو پشت سر گذاشتیم :sad:
خوب این حدس 2020 کاملا همون چیزیه که روش خط کشیدم.و همین هم منو مشکوک میکنه :p7977cujr38iyymsu8:

اصلا کدونو میگین؟

am-ml

New member
جایزه منو بده دیگه am-ml(اسمت رو هم که نمیدونم!!!).....................................

سلام 2020 (یاد میگ میگ میفتم :4d564ad6:)
بله حدست درست بود (البته من مشکوکم -خوب هستم ،دروغکی بگم نیستم؟-)
خوووووووووووووب
:applause::applause:
من البته به شرکته کاری نداشتم جمله رو میخواستم.
بفرمایین چی تقدیم کنم؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن: اسمم رو میخوای بدونی ؟ چند صفحه قبل رو بخونی خواهی فهمید(نمیگم که تلافی این اسرار بازی دیشبت در بیاد ،ملت میگن : مردی یا زن؟ یه جور در میری... 2020 رو هم یه جور دیگه...
حالا که نمیگی : اصلا چرا ps2020 :smiliess (8):)

ps2020

New member
سلام 2020 (یاد میگ میگ میفتم :4d564ad6:)
بله حدست درست بود (البته من مشکوکم -خوب هستم ،دروغکی بگم نیستم؟-)
خوووووووووووووب
:applause::applause:
من البته به شرکته کاری نداشتم جمله رو میخواستم.
بفرمایین چی تقدیم کنم؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن: اسمم رو میخوای بدونی ؟ چند صفحه قبل رو بخونی خواهی فهمید(نمیگم که تلافی این اسرار بازی دیشبت در بیاد ،ملت میگن : مردی یا زن؟ یه جور در میری... 2020 رو هم یه جور دیگه...
حالا که نمیگی : اصلا چرا ps2020 :smiliess (8):)

من اون آهنگی که میگه یارا..یارا...یارا...دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن..........بقه شو یاد ندارم!!!!خواننده ش رو هم نمیدونم.........
اما اینکه زن یا مردم رو دیشب گفتم...
اینترنتم سرعتش فوق العاده پایینه.........
خودتون فک میکنید چرا 2020 رو انتخاب کردم؟؟؟؟
psرو بعد میگم علتش رو...........
راستی این عکسو از کجا انتخاب کردید شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شکتون به من درسته...تقلب کردم....البته اتفاقی عکس رو پیدا کدم!!!!!!!

am-ml

New member
من اون آهنگی که میگه یارا..یارا...یارا...دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن..........بقه شو یاد ندارم!!!!خواننده ش رو هم نمیدونم.........
اما اینکه زن یا مردم رو دیشب گفتم...
اینترنتم سرعتش فوق العاده پایینه.........
خودتون فک میکنید چرا 2020 رو انتخاب کردم؟؟؟؟
psرو بعد میگم علتش رو...........
راستی این عکسو از کجا انتخاب کردید شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شکتون به من درسته...تقلب کردم....البته اتفاقی عکس رو پیدا کدم!!!!!!!
حالا که صادقانه اعتراف کردین ،عیب نداره ولی دوست داشتم بچه ها اینو حدس بزنن،یه جورایی بهمون میگفت کهچقدر همه چی رو جدی میگیریم...
در مورد 2020 فکر کنم : یعنی خیلی بیستم من،20ته 20 :whistle:
تو گوگل سرچ میکنم: creative ads
آهنگ رو فکر میکنم از علیرضا افتخاری یا استاد شجریان باشه،سرچ میکنم پیدا شد، چشم .

am-ml

New member
آخرین قسمت از فیلم های ارباب حلقه ها!
پیتر جکسون،

با کیفیت بلو ری دانلود کردم 2 گیگ!

تا صبخ تموم میشه، 2.5 ساعته!

39077alsh3er.jpg
نگرانتم :sarma:

ps2020

New member
حالا که صادقانه اعتراف کردین ،عیب نداره ولی دوست داشتم بچه ها اینو حدس بزنن،یه جورایی بهمون میگفت کهچقدر همه چی رو جدی میگیریم...
در مورد 2020 فکر کنم : یعنی خیلی بیستم من،20ته 20 :whistle:
تو گوگل سرچ میکنم: creative ads
آهنگ رو فکر میکنم از علیرضا افتخاری یا استاد شجریان باشه،سرچ میکنم پیدا شد، چشم .

خوب یکی از دلایل 2020 همینه ولی اصلی ترینش این نیس!!!
صداقتو حال کردی؟؟؟باشه دفه بعدی اگه یه هویی جوابو دیدم نمیگم!!!!
مرسی am-mlعزیز من منتظر جاززم میمونم.........

AWWA

New member
خوب یکی از دلایل 2020 همینه ولی اصلی ترینش این نیس!!!
صداقتو حال کردی؟؟؟باشه دفه بعدی اگه یه هویی جوابو دیدم نمیگم!!!!
مرسی am-mlعزیز من منتظر جاززم میمونم.........

علت 2020 به سال2020 میلادی مربوط میشه؟

بالا