عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mikhak s

New member
14 صفحه اومدن جلو......بی انصافا..:sad:....بابا ما کنکوری ها به این تاپیک نیاز داریم....که بیایم اینجا دلمون وا شه.....ینی دلتون میاد بدون من و زهرا اننننننننقده میرین جلو..:sad: تازه ماهم که میایم خدافظی میکنن از هم y:باوشه....بزارین مدیر واریا بیاد...میسپرم همه رو بن کنه:whistle:

منم موافقم بايد همشون تنبيه بشن:image170:

نوتر

New member
بچه ها ببخشید میخواستم یه اعترافی بکنم براتون(بم نخندینا). از وقتی عضو این سایت شدم هر روز یه سر به این تاپیک میزنم ببینم چیه و لاقل یه نظری بدم بعد این شکلی میشم و برمیگردم:33: دوباره میرم سراغ تاپیکای دیگه باز دوباره فرداش میگم این دفعه دیگه برم ببینم چیزی متوجه میشم کلا بعد اینحوری میشم و برمیگردم:21: دوباره پس فرداش با خودم میگم چه کاریه برو حتما موفق میشی با کلی امید دادن به خودم میام جلو که حتما میتونم متوجه بشم اما اینجوری میشم و برمیگردم دوباره سراغ تاپیکای دیگه:(50): سر آخر که اومدم و گفتم دیگه باید بفهمم اینتو چه خبره این شکلی برگشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t عاغا نخواستیم نظر بدیم تو این تاپیک.خلاص

mahsa.

New member
اتش نشان داره خورشیدو خاموش میکنه
تا نی نی گرمش نشه
بخوابه

پیام؟؟؟؟؟؟؟؟

am-ml

New member
بچه ها ببخشید میخواستم یه اعترافی بکنم براتون(بم نخندینا). از وقتی عضو این سایت شدم هر روز یه سر به این تاپیک میزنم ببینم چیه و لاقل یه نظری بدم بعد این شکلی میشم و برمیگردم:33: دوباره میرم سراغ تاپیکای دیگه باز دوباره فرداش میگم این دفعه دیگه برم ببینم چیزی متوجه میشم کلا بعد اینحوری میشم و برمیگردم:21: دوباره پس فرداش با خودم میگم چه کاریه برو حتما موفق میشی با کلی امید دادن به خودم میام جلو که حتما میتونم متوجه بشم اما اینجوری میشم و برمیگردم دوباره سراغ تاپیکای دیگهسر آخر که اومدم و گفتم دیگه باید بفهمم اینتو چه خبره این شکلی برگشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t عاغا نخواستیم نظر بدیم تو این تاپیک.خلاص
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
چیز سختی نیست!!!!!!!!!!
اینجا بچه ها تبلیغاتی که به شکل خاص و با خلاقیت طرحی شدن رو میگذارن ،بعد ما حدس میزنیم که خواسته چی رو تبلیغ کنه یا این تصویر چه پیامی داشته... همین...
اگه حدسش سخت باشه کسی که تصویر رو گذاشته راهنمایی میکنه... نترس فرزندم ،برای شروع همینجوری یه چیزی بگو...

نوتر

New member
اینم به عنوان یک سوال خلاقانه میذارم،
تبلیغ نیست،
اگه بخواهید ، توی اون کادر بالا یک چیزی بنویسید، چی می نویسید؟

مینویسم شوخی کردم تو بچه پرورشگاهی نیستی. خخخ:thanks: بالاخره موفق شدم نظر بدم

نوتر

New member
:tsimuzpzwoap1t9y3o7
چیز سختی نیست!!!!!!!!!!
اینجا بچه ها تبلیغاتی که به شکل خاص و با خلاقیت طرحی شدن رو میگذارن ،بعد ما حدس میزنیم که خواسته چی رو تبلیغ کنه یا این تصویر چه پیامی داشته... همین...
اگه حدسش سخت باشه کسی که تصویر رو گذاشته راهنمایی میکنه... نترس فرزندم ،برای شروع همینجوری یه چیزی بگو...
باشه نمیترسم مادر یا پدر عزیز:smiliess (15): فک کنم پیامی که میده یعنی ما آتشنشانا ضامن امنیت و سلامتی شما حتی وقتی شما در خواب هم هستید هستیم:5:

am-ml

New member
باشه نمیترسم مادر یا پدر عزیز:smiliess (15): فک کنم پیامی که میده یعنی ما آتشنشانا ضامن امنیت و سلامتی شما حتی وقتی شما در خواب هم هستید هستیم:5:
تعبیر قشنگی بود ،ولی نه ...
چرا نوزاد رو گذاشته ...
پ.ن: چه پدری :25r30wi:

am-ml

New member
بچه ها من 5 باید برم جایی،اجازه هست بقیه اش رو بذاریم برا شب؟

نوتر

New member
پستای قبلی رو از هر جایی که یه تصویر جدید دیدین بخونین.کمک میکنه .
اسم منم یاد میگیری ،دیگه نمیگی پدر :dadad4:
آخه من یدونه مادر بیشتر ندارم اینجا اونم نگار 91 هستش( وااااااااااای یعنی نگار بیاد ببینه من اینو گفتم کمترین مجازاتم بن بمدت 3 ماه هستش:eek:t0837h0nn8zfqu8ult) باشه شما هم خاله یا عمه ی من باشین:bunnyearsmiley: باشه عمه حتما به گفتتون عمل میکنم.آواتارتون هم شبیه عمه هاست:25r30wi:

AWWA

New member
بچه ها ببخشید میخواستم یه اعترافی بکنم براتون(بم نخندینا). از وقتی عضو این سایت شدم هر روز یه سر به این تاپیک میزنم ببینم چیه و لاقل یه نظری بدم بعد این شکلی میشم و برمیگردم دوباره میرم سراغ تاپیکای دیگه باز دوباره فرداش میگم این دفعه دیگه برم ببینم چیزی متوجه میشم کلا بعد اینحوری میشم و برمیگردم دوباره پس فرداش با خودم میگم چه کاریه برو حتما موفق میشی با کلی امید دادن به خودم میام جلو که حتما میتونم متوجه بشم اما اینجوری میشم و برمیگردم دوباره سراغ تاپیکای دیگه:(50): سر آخر که اومدم و گفتم دیگه باید بفهمم اینتو چه خبره این شکلی برگشتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t عاغا نخواستیم نظر بدیم تو این تاپیک.خلاص

من با اینکه همه پستای این تاپیکو خوندم و خودمم نظر میدم ولی بازم وقتی میام اینجوری میشم:shocked:
بیشتر به اینجا سربزنین خوشحال میشیم

ps2020

New member

اینو بگین بچه ها ...
پیام داره...

1.خدا واسه استراحت و سلامتی آدما شب و روز و خلق کرده...
2.بچه ها باید دم غروب سریع برن بخوابن...
3.شب ادراری کودکان...
4.آتشنشانان حافظ امنیت و راحتی ما هستند...
5.شبا که ما میخوابیم آقا آتش نشانه بیداره ما خواب خوش میبینیم اون دنبال شکاره...
6.پدری که برا آسایش بچش و یه لقمه نون حلال تا نصف شب کار میکنه...
7.بچه چه میفهمه از زحماتی که پدر و مادر واسش میکشن...ایشالله خودت پدر بشی یه روزی بفهمی...
8.تمام موارد صحیح میباشد!
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

آخرین ویرایش:
بالا