نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
من که هنوز نخوابیدم در ضمن هنوز جوهر نوشته هات خشک نشده زیر همه چی زدی!!!!!!!!! این ویژگی همه پسراس عیب نداره نادیده میگیرم...گفتم که آدم باگذشتی هستم

اگه یه چند ساعتی بخوابی و غذات هضم بشه. دوباره بخونی نوشته هامو دستت میاد همه چی ))))

sheida

New member
شما که هنوز جوونیییییی خانوم
عکستونو بذارین لطفا

نه بابا پیرشدیم ...من از نظر چهره از سنم پایینترم...مثلا سوم راهنمایی بودم بهم میگفتن سوم ابتدایی هستی!!!...الانم که دانشجوام...میگن دیگه حداکثر سوم دبیرستانی...عکس؟!!!!!!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

shilaa

New member
اگه یه چند ساعتی بخوابی و غذات هضم بشه. دوباره بخونی نوشته هامو دستت میاد همه چی ))))
من هر چی کمتر بخوابم سلولای مغزم فعال تر میشن... الان به اندازه لازم دستم اومده البته اضافی هاشو ب پاهام سپردم جانمیشد آخه!!!!!!!

sheida

New member
شیدا عکس بذار دیگه همه گذاشتن فقط تو رو ندیدیم :sadsmiley:

نه....فک وفامیل 24ساعته ان لاین می باشند...چندتاشونم پزشکی هستن و از این سایت هم خبردارن....یه موقع می بینن به مامی گزارش می کنن...حالا جیگربیار باقالی بار کن....بیخیال....من اینم:sarma:

miis.s

New member
نه....فک وفامیل 24ساعته ان لاین می باشند...چندتاشونم پزشکی هستن و از این سایت هم خبردارن....یه موقع می بینن به مامی گزارش می کنن...حالا جیگربیار باقالی بار کن....بیخیال....من اینم:sarma:

مامی مگه میگن نذار؟ به نامحرم نشون نمیدی که .. اینجا همه یا دخترن و یا برادران دینی ت

simon

New member
نه من میگم کامپیوتر خودش تایپ میکنه ... ما امکاناتمون بیشتر از این حرفاس

پس یکی به شما سلام کرده شما هم رفتین فضا و از امکانات بالای اونجا استفاده میکنید
خوشم اومد خوب فضا نوردی هستین

shilaa

New member
پس یکی به شما سلام کرده شما هم رفتین فضا و از امکانات بالای اونجا استفاده میکنید
خوشم اومد خوب فضا نوردی هستین
نه بابا چرا فضا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو زمین خودمون وفور نعمته ..شما که تحصیل کرده این باید از امکانات روز خبر داشته باشین جانم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا