simon
New member
معلومه دیگه آخرش چی میشه!!!!!ایشون حداکثر تا س 8 صبر کرده ناگهان ب علت کاهش شدید سروتونین خشمگین گردیده و اولین انسان در دسترس خود را قورت میدهند
ارزو بر خانومها عیب نیست........
معلومه دیگه آخرش چی میشه!!!!!ایشون حداکثر تا س 8 صبر کرده ناگهان ب علت کاهش شدید سروتونین خشمگین گردیده و اولین انسان در دسترس خود را قورت میدهند
وای من تلف شدم از این همه فروتنی ب غرعانفروتن همه جا میگه سیمونو میشناسین من رضا شون هستم .تذکر زیاد دادم نگه ها.میگم یکم رو پا خودت باش اخه رضا
ولی فردا که شکست دادم شمارو جامون تغییر میکنه
پس دیگه جنجال همچنان ادامه دارد تا شب دیگه تحمل کن من بت میزنگم ببینم زنده ایی یا نه بعد خبرشئ ب بچه ها میدم ..ختم دادگاه اعلام شد جلسه ب فردا موکول گردید
ارزو بر خانومها عیب نیست........
فدات شم اینا اصن مهم نیست تو برا ما خعلی ارزش دارییییییییییی عکس فقط یه تصویره که تو ذهن داشته باشیم
سیمون قضیه ی این خانم با حجاب چیه؟!اکادمی هم وارد سیاست شده دیگه !!!والا ما که موندیم تو کارشوووون!!!!
لایکککککککککک واسه این قاطعیت.شیلا عسیسم تو از طرف دخترا خالا نماینده ی یه چیزی بگو یه حرفی بزن کوتا نیای الان ابروی دختران سایت در دست شکست وپیروزیه تو ععع100% ..................
شما عکستونو نشون بده خانوم اول .اخه قول دادین
من آقایونو میشناسم بابا ...کوتاه بیا پشیمون میشی ها
افرین سارا پسر جماعت باید از شما یاد بگیره مخ زنی رو
یعنی خععععلی واضح بود که دارم مخ میزنم؟؟؟؟افرین سارا پسر جماعت باید از شما یاد بگیره مخ زنی رو
اتفاقا برعکس ب خاطر شناخت زیاده که وارد نبرد شدم آخه مرد جماعت سرش بره شیکمش نمیره!!!!!!!نمشناسین دیگه اگه میشناختین وارد نبرد نمیشدین
سلام ب همه خوبین؟:sarma:خبرجدید چی دارین؟
شلاااااااام به اری جونم ومیگ میگ عسیس
سلام بچه ها.
من نيز امدم.