shilaa
New member
شما هم کلا تو فاز گریه سیر میکنینماریا همین الان تعریف عشقو کردی.دگه دارم گریه میکنم .مرسی که بیاد ما هستی
شما هم کلا تو فاز گریه سیر میکنینماریا همین الان تعریف عشقو کردی.دگه دارم گریه میکنم .مرسی که بیاد ما هستی
ااااااااااا ینی من عاشقققققق؟ماریا همین الان تعریف عشقو کردی.دگه دارم گریه میکنم .مرسی که بیاد ما هستی
وای شمایید آقای فروتن؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتین...من عاشق بازی های شما هستم مخصوصا فیلم مجردها....
خوب صداش جیغ داره آخه.. ولی چون حجاب داره ایرانیا همه طرفدارشن.. همه اونایی که چیزی از موسیقی نمیدونن به خاطر روسری رای دادن
ماریا عکس بده خووووووووووووووووو بعد برو نمیشه بدون عکس
میس جون اون خانوم جز منافقین هستش واسه همین حمایت میشه از طرفه اونا.شوهرشم المانی نیست عراقی که تبعه المان شده .دلیل پیروزیش این بود
میس جون اون خانوم جز منافقین هستش واسه همین حمایت میشه از طرفه اونا.شوهرشم المانی نیست عراقی که تبعه المان شده .دلیل پیروزیش این بود
حالا باید چیکار کنیم بچه هاااااااااااا؟؟؟هیچکدوم به هیچ صراطی مستقیم نمیشن
ینی اگه بگی عکس میرم دیگه نمیاما
با گوشیم میام.اصن جام خالی نمیذارم اینجااااااااااااااااااااااااااااااا
خب سیمون حالا تو چیکار میکنی ادامه میدی یا شکستو قبول میکنی؟؟؟؟دیدی که میگه زنه وقولش اره اینجوریا شده جدیداا
خو دوس داریم ببینیمت اخهههههه چلااااااااااااا ماریاااااااااااااا
به من شک دارین خانوم؟؟؟؟؟؟؟
وای شمایید آقای فروتن؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتین...من عاشق بازی های شما هستم مخصوصا فیلم مجردها....
شما هم کلا تو فاز گریه سیر میکنین
فقط اگه جواب سلامت دیر شد ....نزنی
ااااااااااا ینی من عاشقققققق؟
زشتا که دیدنی نیستن عزیززززززززززززم:/