simon
New member
میس که میدونه نباید با احساسات ما اینجوری بازی کنه اخههه پسته کم چیزی نیست چرا باید همچین شوخی بکنه من روش حساب کردم این جواب ی عمر دوستی بود واغاااااااااا
ایراد نداره خدای ما هم بزگه
میس که میدونه نباید با احساسات ما اینجوری بازی کنه اخههه پسته کم چیزی نیست چرا باید همچین شوخی بکنه من روش حساب کردم این جواب ی عمر دوستی بود واغاااااااااا
الهی من نباشم ببینم اشک دوستامواشک تو چشام اومد مرسی
بخاطر این گذشتتون فردا ساعت 12 شب شام میخورم برای حس همدردی
منم با نظر ت مفافقم میس جون!!!ولی چجوری اونوقت؟!؟...
اشک تو چشام اومد مرسی
بخاطر این گذشتتون فردا ساعت 12 شب شام میخورم برای حس همدردی[/QUOTE حس من تو کف همچین لحظه های دوستانه اییم الان:5::riz304:
قدر این لحظاتو بدونیم
الهی من نباشم ببینم اشک دوستامو
ممنون پس قرارمون 12 شب سر میز شام ....البته اگه تا اون موقع دوام بیازی و کسی رو نخوری!!!!!!!!!!
الهی من نباشم ببینم اشک دوستامو
ممنون پس قرارمون 12 شب سر میز شام ....البته اگه تا اون موقع دوام بیازی و کسی رو نخوری!!!!!!!!!!
کمی صبر میکنیم اری و رز و میگ و عمو و علی و بقیه بیان اون وخت به صورت خودجوش خنده مون میگیره
تووو میتونی پیام ما تواناییاتو تحسین میکنیم برو جلووووووووو:tonguesmiley:سعی میکنم ولی قول نمیدم
آقا اصن همدردی ب پسر جماعت نیومده شما همون س 6 شامتو بخور کار میدی دستمون یه وقتسعی میکنم ولی قول نمیدم
سلاممممممم دوستان
سلامسلاممممممم دوستان
کمی صبر میکنیم اری و رز و میگ و عمو و علی و بقیه بیان اون وخت به صورت خودجوش خنده مون میگیره
شلاااااااااااااااااام عسیسمممممممم خوفی.دیشب که رفتی عکس هم ندادی داشتیم عایااااااااسلاممممممم دوستان
میس اکادمی جی شد؟
شیلا نکن این کارو با پسر مردم تلف میشه خووووووووو:sarma:از ما گفتن بود
آقا اصن همدردی ب پسر جماعت نیومده شما همون س 6 شامتو بخور کار میدی دستمون یه وقت
سلاممممممم دوستان
دختره چادری برنده شد :| ایشالا تو حلقش گیر کنه خفه شه بمیره حق خور :|
سلام
بچه ها سلام کنین زود