نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
عمرااااااا! خودم یک اکسترنال جوگولاری دارم بیا وببین! عمرا تسلیم شوم!:sdasdasd::sarma:

آری خودت که میدانی من چقدر جومونگ هستم.. ولی یقین دارم سیمون شکست ناپذیر است.. بیا بی خیال شویم و خودمان شکست را بپذیریم.. من نگران خودتم دخی :|

dr ari

New member
آری خودت که میدانی من چقدر جومونگ هستم.. ولی یقین دارم سیمون شکست ناپذیر است.. بیا بی خیال شویم و خودمان شکست را بپذیریم.. من نگران خودتم دخی :|

باشد که در دیارباقی از او کولی گرفته وانتقام خومان را....:sad:

ali.esf

New member
خیر، lcd برای استفاده در منزل منظورم نیست، از آن lcd ها که راحت هم از جیب درمیآید.. میخواهم همیشه در جیبم داشته باشم برای وقتی که به افق سفر میکنم، در راه سرگرم شوم با آن..

آهااان...متاسفانه برندها و اجناس اصل و پرطرفدار و پر آپشنی همچون عطر شاهزاده محمد و ال سی دی های گلکسی فقط در افق های اصیل پیدا میشود....
ان شاالله 13بدر که مردم در پی برآورده کردن خواسته های دنیوی خود از افق بی بهره میشوند؛ به آنجا خواهم رفت و سوغاتی های نفیسی را برایتن به ارمغان خواهم آورد...مرا در این راه و سفر معنوی همچون گذشته دعا بفرمایید:)) مد ظله العالی

simon

New member
:)) خدا پناه مظلومان است آری جان.. یقینا انتقام ما را ازین ظالم میستاند :sad:

بسه دیگه اشک در چشمانم جاری شد صدای نعرهایم پدر را از خواب بیدار او هم هنتقام شما رو گرفت.به این زودی به حق خود رسیدید

dr ari

New member
آهااان...متاسفانه برندها و اجناس اصل و پرطرفدار و پر آپشنی همچون عطر شاهزاده محمد و ال سی دی های گلکسی فقط در افق های اصیل پیدا میشود....
ان شاالله 13بدر که مردم در پی برآورده کردن خواسته های دنیوی خود از افق بی بهره میشوند؛ به آنجا خواهم رفت و سوغاتی های نفیسی را برایتن به ارمغان خواهم آورد...مرا در این راه و سفر معنوی همچون گذشته دعا بفرمایید:)) مد ظله العالی

:25r30wi::25r30wi:

simon

New member
بچه ها امروز جاتون خالی صب رفتم کوه .چه حالی داد
ولی صحنه هایی در کوه دیدم که برای لحظاتی خود را در هاوایی تصور کردم :14::14:

dr ari

New member
میس بچها من چشمام دردگرفته زیاد فعلا برم مراقب خودتون وظالمان بیرامونتون باشین:sarma:

miis.s

New member

خدا دوستانی چون شما را افزایش نماید برایمان :)
امید است قیمت پسته تا آن موقع ارزان شده و با آوردن آن دلمان را شاد نمایید

miis.s

New member
بسه دیگه اشک در چشمانم جاری شد صدای نعرهایم پدر را از خواب بیدار او هم هنتقام شما رو گرفت.به این زودی به حق خود رسیدید

شما به این زودیها نباید تحت تاثیر قرار میگرفتی، همه این کارها در جهت برانگیختن حس انسان دوستی شما و گول زدنتان بود که موفق شدیم

ali.esf

New member
خدا دوستانی چون شما را افزایش نماید برایمان :)
امید است قیمت پسته تا آن موقع ارزان شده و با آوردن آن دلمان را شاد نمایید

دوستانی چون ما؛ تکشان خوب است وگرنه جواد میشویم!! =))
ان شاالله؛ خدایا ما را پیش دوستانی همچون میسس خانم(دامت برکاتها)رو سفید بگردان! آمییین!:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا