گفتگو درباره آزمون جامع علوم پایه اسفند 90

حمید

New member
سلام حمید جان
منم 85 شدم
اره حق با تو ء
اول باید دونست وزارت خونه 5 فروردین بازه یا نه
دوستان تهرانی لطفا زحمتشو بکشید
اگه اطلاعی از زمان باز بودن وزارت خونه دارید بهمون بگید

در مورد اینم که تاثیر داره یا نه اینو بگم که امروز یکی از بچه های ترم قبلی گفت که من رفتم وزارت خونه بهم اضافه شد.البته خودش فقط 5نمره نیاز داشته ولی می گفت اونجا تا20نمره هم گرفتن.

navid_6889

New member
اگه بخوایم نتیجه بگیریم بهتره یکی از بچه ها نماینده بشه و شمارشو بذاره و بقیه از دانشگاها ی دیگه باهاش تماس بگیرن برای اعتراض باهاش هماهنگ کنن ، با این قرارهای نتی نمی تونیم به جایی برسیم ...

niki

New member
baleee 5om baze ma emrooz dame vezarat khoone gharare badiro 5om gozashtim az sob dgee,,man peighamam be sakhti inja sabt mishe moteasefane

niki

New member
gharar 5 farvardin saat 9 sob dame vezarat khoone be hame etela bedid,gharar shod ke lider be ma etela bede har gharari gozashtan manam miam inja migam ,,

niki

New member
hamin emrooz ke taze natayej elam shode bood 20 -30 nafar umade bodan motmaenan 5om tedad kheily bishtare,,,36 nafar azad oftadan,,11 nafar esfehan,3 nafar fasa,5 nafar semnan,harki amar dare biad bege inja

keyvant

New member
امروز گرد و غبار مرگ آوری اومد و شهر رو تعطیل کرد و اعلاک نتایج علوم پایه ما به بعد از عید موکول شد :(

اگه زیر 90 افتاده محسوب بشه یه 6 تایی هم رو ما حساب کنید!!
من خودم با کلید نهایی 93 شدم ، ولی با اظهار نظر دوستمون میترسم برسم 89... اونوقت وا به ویلااااااا :((((((

البته ما تازه قراره که 5 ام نتایجمون رو بگیریم !!

حمید

New member
baleee 5om baze ma emrooz dame vezarat khoone gharare badiro 5om gozashtim az sob dgee,,man peighamam be sakhti inja sabt mishe moteasefane

شما مطمئنید 5م وزارت خونه بازه؟لطفا دوستان تهران و نزدیک اون تاریخ دقیق باز شدن وزارت خونه رو دقیق بپرسند و مطمئن بشند که ما شهرستانی ها نیایم پشت در بسته و برگردیم.

حمید

New member
در ضمن من با بچه های اصفهان هماهنگ کردم که5-6 فروردین اونجا باشند.این جوری که لیدرشون می گفت12-15نفر هستند که البته بعضی هاشون رفتند مسافرت.ولی بازم از دوستان تهرانی خواهش می کنم که تاریخ دقیق باز شدن وزارت خونه رو بپرسندو حتما اینجا بنویسند

amir.m

New member
كاش اونایی كه افتادن باور داشته باشن با حضورشون پاس شدنشون قطعیه و ٦ ماه زندگیشونو بخاطر چند روز تعطیلی عید به باد ندن

mahtaav

New member
دوستان من

بابت اتفاقی که افتاد متاسفم
حالا دیگه اعتراف میکنم این آزمون مبنای علمی کافی برای مرحله بعد نیست .
اما درابره توضیحی که دادم ... غیر واقعی و بی اساس نبوده
همکلاسی مون با نمره اولیه 88 قبول شد .
یکی از کارمندای متوسط وزارت خونه دقیقا این جمله رو به من گفت که هفده تا بیشتر از نمره ای که محاسبه کردی شدی .
دانشگامون به ما نمره ای اعلام نکرد .

حالا میخوام بگم که وقتی نفری با نمره 88 چون باباش تخصص داره بتونه پاس کنه پس جای امیدواری هست.
صبح روز پنجم فروردین ساعت هشت دم در وزارتخونه باشید و به شکلی که بوی اعتصاب نده حرف تون رو منتقل کنید.
بهترین کار اینه که یکی از خودتون که منطقی تر و جاافتاده تر نشون میده نماینده بشه
میتونید از قبل لیست تهیه کنید و ترجیحا چند تا معدل تاپ رو بالای لیست بنویسید .
اونجا نگید امتحان تون مبنای علمی نداره .
بگید چرا این نیروهای آماده و استعدادهای شکوفا با این معدل باید شش ماه به اسراف برن
نیروهای کشور مفت تربیت نشدند که اینجوری به هدر برن براشون هزینه شده.
مطمئنا طیفی از این افراد لیاقت بیشتری دارند و وقت و زندگی شون ارزش بیشتری از این آزمون کوفتی داره
کوفتی رو البته وقتی بگین که اونا میخوان بگن نمیشه
امیدوار باشید درست میشه
درضمن این چند روز عید رو هم برا خودتون زهر مار نکنید
بی شوخی یه الهامی از ماورا به من میرسه که میگه بیشترا قبول میشن مخصوصا بالای هشتاد
خدانگهدارتون

hony

New member
doostane azizam intor ke moshakhase kamelan kilooi nomre dadan,man ba bachehae mashhad hamahang daram mikonam baraye 5ome farvardin ,mashhad hodoodan 20 nafar oftadan.kasai hastan ke 92 93 shodan ama pass nashodan pas kamelan kilooi nomre dade shode,khahesham ine ke hame poshte ham bashim ke betoonim hamegi pass beshim

hony

New member
har kesi ke doosti too daneshgahae mokhtalef dare lotfan baraye 5e farvardin saate 8e sobh khabar bede...bachehaye beinolmelale chabahat ham az 34,35 nafar hodoodan 30 nafar oftadan,man be oon ha ham khabar dadam ,ba bachehae hamedan ham daram hamahang mikonam...tatilat va mosaferat ro in chand rooz bikhial shim va fekonin terhan darin mirin safar va be omide khoda haghemon ke gerefte beshe kheili lezatesh bishtare,ba omid be lotfe khoda hameye shoma ro 5om mibinam

hony

New member
hamid jan peygiresh bash ke hatman hamashoon bian,man ham ba bachehae shahrae dige hamahang mikonam
bayad motmaen bashim ke hamegi mian va bayad bian,hagh gereftanie dadani nist,hamid jan peygiresh bash kamelan

rozita

New member
hamid jan peygiresh bash ke hatman hamashoon bian,man ham ba bachehae shahrae dige hamahang mikonam
bayad motmaen bashim ke hamegi mian va bayad bian,hagh gereftanie dadani nist,hamid jan peygiresh bash kamelan

salam honey jan.honey jan 8 nemitonim khodemoni beresoonim.niki ham goft 5 farvardin 8 sobh.be nazaram behatare yeki az bachehaye tehran shomarasho bede ta betonim hamahang konim .ma shab to rah ke bashim be net dastresi nadarim ke

hony

New member
rozita jan salam.8-9 kheili farghi ba ham nadaran, man shomaram ro mizaram inja harki soali dasht mitone ba man tamas begire faghat ye khaheshi ke daram ine ke etela resani konin ,vaghean heyfe vase emtehani ke arzeshe elmi nadare ba ekhtelafe ,2-3 nomre kesi khodaye nakarde 6 mah aghab biofte
09367785432
omidvaram jamiati ro 5om bebinim ke ba omid hame bargardan

بالا