sara77
New member
ببخشید اسم ایشون باقلوا نبود احیانا؟
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
ببخشید اسم ایشون باقلوا نبود احیانا؟
برو اصفهانی ... . من یکی با اصفهانی ها بد بر میخورم..!
اوه
عمل بزرگ کردن بینی نداریم که...
مگر اینکه دکتر یه تیکه از دماغ خودش رو پیوند بزنه به مریض)))
پیشنهاد میکنم عکس های ادم های نییورک را که یه عکاس امریکایی از مردم ایران گرفته ببینین تا بفمین نظر امریکایی ها درباره دخترا سرزمینتون چیه
ولی از حق نگذریم پسرای ایرانی تو قیافه تکن)))))))))))))))))))))))))
در اصفهان زندگی میکنم، در اصفهان تحصیل میکنم اما اصفهانی نیستم و اصفهانی ها را نیز دوست ندارم!! :دی
lمن یک دختری رو میشناسم که بسیار باهوش بود و از لحاظ چهره یک بود
رنگ پوست سفید براق. چشمهای درشت سبز خاصی هست و از لحاظ تریپ هم ریزه نقش و خیلی محجوب.....................شاید اصلا نمونه اش وجود نداشته باشه
ولی فوق العاده مغروره ................. ولی قلب مهربونی داره!
:5::5::sarma:
در اصفهان زندگی میکنم، در اصفهان تحصیل میکنم اما اصفهانی نیستم و اصفهانی ها را نیز دوست ندارم!! :دی
حالا چون شما آمریکایی دوس داریپسر فقط امریکااااااااااااااااااااااااااااا
نه اسمش باقلوا نبوددددددددددددد
ی چیز دیگه ای بودددددددددددددددددددددددددد
والا اومد فقط یه تیکه انداخت ورفت مدیکال پسرای اینجارو اینجوری نکن خب قم همینجوری داره از دست میرهاین شناختت تو حلقمممممممممممممم
خوب بعدش چی شد؟
دهن مارو آب ننداز مدیکال؟؟؟؟
سفید براق؟؟؟؟ مگه اتومبیله؟ جونم تشخیص رنگ . از چند سانتی متری نظارش کردی شیطون.غرورش رو بشکوووووووووووون
پیشنهاد میکنم عکس دخترای روس و مادر بچه رونا لدو (که روس مقیم امریکاست) و دوست دختر ادمهای معروف که 80% انها روس هستن که البته خدایش پسراشونم خوشتیپن خلیی در مسکو قد پسر تو کلوپاشون زیر 190 نیست دختراشونم 180 .ورزش نمکنن ولی تیپشون 20 هستپیشنهاد میکنم عکس های ادم های نییورک را که یه عکاس امریکایی از مردم ایران گرفته ببینین تا بفمین نظر امریکایی ها درباره دخترا سرزمینتون چیه