من کلا حس خاصی به کسی ندارم مگر اینکه برایم شگفت انگیز باشد
من بفهمم اون شگفت انگیزه کیه خیلی خوب میشد
من کلا حس خاصی به کسی ندارم مگر اینکه برایم شگفت انگیز باشد
خط آخرو لایک
یه دختر هیچ وقت قابل شناخت نیس.....تا اخر عمرتم با یه نفر باشی نمیتونی کامل بشناسی
اما پسرا خیلی راحته شناختشون.........یه چیزو مطمئنم پسرا همشون مث همن فقط قیافشون فرق داره
ارتباط با جنس مخالف یعنی یه طراوتی که توی ارتباط با هم جنست نداری.
میشه از حالت خشک بودن به حالت تر . وقتی یه دختر باهات طوری رفتار کنه که حد و حدود خودت رو بدونی هیچ موقع نمیتونی نظری روش داشته باشی.الان دیگه ارتباط ها از نیاز جنسی خارج شده و به سمت اینکه خوش باشن دور هم باشن رفته
خوب این اگه حواسشون هم باشه و بدونن دارن با کی قدم بر میدارن بد نیست خوبم هست
من بفهمم اون شگفت انگیزه کیه خیلی خوب میشد
یه دختر هیچ وقت قابل شناخت نیس.....تا اخر عمرتم با یه نفر باشی نمیتونی کامل بشناسی
اما پسرا خیلی راحته شناختشون.........یه چیزو مطمئنم پسرا همشون مث همن فقط قیافشون فرق داره
من یه نظر بدم!!!!
دخترها کلا عاشق پول هستن..))))))))))))))
حتی اگر پولدار باشن)))
اینایی که من دیدم اینجوری بودن!!!
هیچ وقت به یه پسر که وضع مالیش خوب باشه دست رد نمیزنن!)))))))))
چرا انقدر فرق میذاری بین جنسیت ؟ جنسیت اینقدر مهم نیست.ما خودمون طوری رفتار میکنیم که جامعه اول به جنسیتمون توجه کنه بعدش به انسانیتمون
ارتباط با جنس مخالف یعنی یه طراوتی که توی ارتباط با هم جنست نداری.
میشه از حالت خشک بودن به حالت تر . وقتی یه دختر باهات طوری رفتار کنه که حد و حدود خودت رو بدونی هیچ موقع نمیتونی نظری روش داشته باشی.الان دیگه ارتباط ها از نیاز جنسی خارج شده و به سمت اینکه خوش باشن دور هم باشن رفته
خوب این اگه حواسشون هم باشه و بدونن دارن با کی قدم بر میدارن بد نیست خوبم هست
چرا انقدر فرق میذاری بین جنسیت ؟ جنسیت اینقدر مهم نیست.ما خودمون طوری رفتار میکنیم که جامعه اول به جنسیتمون توجه کنه بعدش به انسانیتمون
ولی من این شرایط برام پیش اومده بخاطر پولش ردش کردم(اینکه داشته) پول زیادی دردسره اصنم اینو قبول ندارممن یه نظر بدم!!!!
حتی اگر پولدار باشن)))
وااااااااااااااااااااییییییییییییییییی تهههههههههههههههههه :smiliess (2):من برم در حالی که دارم بت پرست معین رو گوش میدم .. برم ناهار بخورم
فقط این رو یادتون باشه...
در آخر هم دختر های زیبا زن مردان زشت میشوند . این ثابت شده است.
من یه نظر بدم!!!!
حتی اگر پولدار باشن)))
در حال حاضر 5-6 نفری هستن عمو هم دختر هم پسر یکیش سارا![]()
ولی من این شرایط برام پیش اومده بخاطر پولش ردش کردم(اینکه داشته) پول زیادی دردسره اصنم اینو قبول ندارم
من برم در حالی که دارم بت پرست معین رو گوش میدم .. برم ناهار بخورم
فقط این رو یادتون باشه...
در آخر هم دختر های زیبا زن مردان زشت میشوند . این ثابت شده است.