نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
این تقسیم بندی رو خدا راضی بوده که انجام شده؟!
به نظر من اسلام ناب همراه بودن این دو باهمدیگست؛ و هرکدوم جدا از دیگری معنایی نداره...یعنی بیشتر انسانی که یکدوم از اینا رو انتخاب کنه خودشو گول زده در واقع

با گذشت زمان قوانین باید تغییر کنن به نظرم.شاید اگه کمی شریعت رو پررنگ تر میکردیم الان مسلمون های واقعی بیشتری داشتیم هم اینکه از برکاتش طریقت هم ترمیم و تقویت میشد
اما قبل از اینکه حق الناس و اخلاقیات رو یاد بگیریم. یاد گرفتیم اگه نماز نخونیم مار نیش میزنه و اگه موهات بیرون باشه آویزونت میکنن خوب اینا باعث میشه عقب بری

ali.esf

New member
خدا مارو افریده که انسان باشیم نه عروسک که دست به کارهایی بزنیم که شاید خوب باشد ولی نمیدانیم خوبه اینجا دیگه علوم پایه نیست شانسی بزنیم
اصن نماز خوبه.شاید من نماز میخونم نگفتم نمیخونم.ولی به نظر من گناه اینه ما نماز میخونیم دللشو نمیدمنم .وقتی مریضم وقتی ....... نماز میخونیم .اصل این است چرا؟ما این چرا رو از دیگران فقط شنیدیم خودمون هیچ مغزمون واسه چیه پس؟مگه نه انکه خدا گفته هرکسی منو به اندازه عقل و شعورش مشناسه؟
پس کو شعور خودمان ؟چرا فقط از شعور دیگران استفاده میکنیم؟

آقا سایمون؛ حرف شما وقتی فصل الخطابه که به کسی این رو بگی که واقعا کورکورانه این اعمال رو انجام بده و مقلد اعمال بقیه باشه بدون اینکه دلیلشو بدونه؛ ولی خب در مورد دلیل برای اثبات حرف خودتون در قبال صحبت ما فکر نمیکنم افاقه ای بکنه؛ چون واقعا به این باور قلبی رسیدیم در مورد اعمالمان که باید انجام بدیم

miis.s

New member
جديدا يه لاک هايی ساخته شده مخصوص زنان مسلمان كه آب به زيرش نفوذ ميكنه و راحت با اون میشه وضو گرفت؛
به نظرم واسه نماز خوندن هم اوايل بهتره فقط قسمتهای واجب نماز و خون مثلا بجای اينكه 3بار تسبيح اربعه بگيد 1بار بگيد و خیلی از مثال های ديگه؛كم كم كه عادت کردين نمازو با مستحباتش بخونيد؛

شما در زمینه لاک با عمو جان ما همکاری کنی به نتایج عالی میرسی :))
راس میگی اول از واجبات شروع کنیم که راحت تره

sheida

New member
انگشتای پارو میتونی همرو لاک بزنی بجز اولی...واسه وضو و نماز خوندن و مسح رو روی اون بکشی

qom

New member
من نميگم نخونه
ميگم اون ك ب اين باور رسيده پس عمليش كنه!
درست اما لاک رو بهونه نکنه واسه خوندن. زیبایی لاک واسه میهمانی شبانه است که خدا هم اون موقع هیچ نمازی قرار نداده که سختمون باشه نه اینکه دیگه تو دانشگاه

qom

New member
شما در زمینه لاک با عمو جان ما همکاری کنی به نتایج عالی میرسی :))
راس میگی اول از واجبات شروع کنیم که راحت تره

جدا از اینا من لاک رو دوس دارم . بزنین خواهرا بزنین خداوند عنایتتون کناد

simon

New member
من یه ساعته دارم میگم من رفتم گشتم پرسیدم تا به این نتیجه رسیدم
مامان خودم همین درس رو خونده
منم خوندم کتابهای اشو تورات.انجیل.و البته قران (به تفسیر 100% فارسی حتی یه خطشو عربی نخوندم)مطمئنم خدا زبانه منو مفهمه

miis.s

New member
درست اما لاک رو بهونه نکنه واسه خوندن. زیبایی لاک واسه میهمانی شبانه است که خدا هم اون موقع هیچ نمازی قرار نداده که سختمون باشه نه اینکه دیگه تو دانشگاه

عمو قم شما دانشگاه نماز میخونی؟

miss.marya

New member

بابا بحث لاک نیس.ارایش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخای یه نماز تو دانشگاه بخونی باید تجدید ارایش کنی که 1 ساعت تو سرویس بهداشتی باید وایسی

mig mig

New member

خب همينكه ميخواي نماز بخوني لاك نميزني كم ارايش ميكني ....
اينم يعني دوري از گناه!
ميس اينارو ميدونه،دل كندن از لاك و ...نميتونه!

miis.s

New member
منم خوندم کتابهای اشو تورات.انجیل.و البته قران (به تفسیر 100% فارسی حتی یه خطشو عربی نخوندم)مطمئنم خدا زبانه منو مفهمه

زیبایی قرآن به عربی بودنشه.. به لفظ زیباش، به آخر آیات که چقدر هم وزنن،
من صدای قرآن میشنوم ی جوری میشم
فارسی واسه درک بهتره.. من اگه عربی نخونم نمیتونم تصور کنم که اینا حرفای خدا بوده چون لفظش با همه لفظا فرق داره

qom

New member
بابا بحث لاک نیس.ارایش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخای یه نماز تو دانشگاه بخونی باید تجدید ارایش کنی که 1 ساعت تو سرویس بهداشتی باید وایسی
خوب عزیزان من شما که تو دانشگاه از سرویس بهداشتی استفاده نمیکنین . خوب صبح قبل اینکه آرایش کنین وضو بگیرین به قصد قربت ظهر هم باهاش نماز بخونین دیگه

sheida

New member
خب همينكه ميخواي نماز بخوني لاك نميزني كم ارايش ميكني ....
اينم يعني دوري از گناه!
ميس اينارو ميدونه،دل كندن از لاك و ...نميتونه!

میس خدارو بیشتر دوس داره یا لاکو؟اگه کسی یکیرو واقعا دوس داشته باشه هرکاری اون بگه انجام میده..باید اعتقاد قلبی پیدا کنی ایمان پیدا کنی

miis.s

New member

آفرین چقدر زیبا مفهوم رو میرسونه این بشر!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا