نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
دوتا حق داریم که باید ادا بشه
حق الله که فقط نمازه و روزست
حق الناس که شامل تمام رفتارهای نیک بین بنده ها میشه
هردوتاشو خدا امر کرده...ما اگه خدارو قبول داریم نمیتونیم بگیم که فقط یه بخشی از حرفاشو قبول داریم که!!خدا امر کرده که اینطوری ازش تشکر کنیم...خالق دوست داره بندش عبادتش کنه....نه برای نیازش؛ بلکه برای برطرف شدن حس فطرت خداجویی بندگانش

این همونی بود که من نتونستم بیان کنم

qom

New member
خدا اندازه فهم هر كسي ازش سوال ميپرسه ميسم ميدونه ك با لاك نماز خوندن غلطه پس...

درسته اما این بهانه ای نباید باشه واسه نخوندنش. حتی شما اگه خدایی ناکرده مشروب خوردی بعد از اینکه آثارش از بین رفت نمازت رو بخون
نباید بهانه ای باشه واسه نخوندن.

sheida

New member
نمیشه عمو.. وقتی خدا فرموده به زیر ناخناتم باید آب برسه، من نمیتونم یه کاری رو ناقص انجام بدم
البته این اعتقادات تند رو مامانم از بچگی انداخته تو سرم و با همینا بزرگ شدم و الان هیچ جوره عوض نمیشه
وگرنه منم آرزومه بشه با لاک نماز خوند و اگه میشد میخوندم

یه دبیر بهمون گفت که یکی فقط نیت کنه که بخواد نماز بخونه ولی نتونسته باشه بخوتش..خدا ازش قبول میکنه...ولی نمیدونم!!!

miis.s

New member
میس شما پزشکی .میدونی یه علم و دانشی قبلها در همین حیطه پزشکی بوده مثل عمل مغز که از رو اسکلت انها پزشکان شگفت زده شدن.میس جان در همین الان انسانهایی هستند که اسمه انسانیت را کثیف کردن.شعور و دانش انسانها به زمن وابسته نیست.به شعور پدر مادرها و پدر بزرگها نگاه کن و حالا بذار کنار جونهای همروزی کل دنیا

اونا افراد خاصی بودن سیمون جان.. مثلا تو یه کشور یه نفر پیدا میشو که فیلسوف باشه و همه چی سرش بشه و حالا زد و یه کشفی هم کرد ولی بقیه مردم چی؟ بقیه مردم گاو نر وماده رو تشخیص نمیدادن که
ولی الان ماشالا را به را جامعه دکتر- مهندس از خودش دروکنه

mig mig

New member
درسته اما این بهانه ای نباید باشه واسه نخوندنش. حتی شما اگه خدایی ناکرده مشروب خوردی بعد از اینکه آثارش از بین رفت نمازت رو بخون
نباید بهانه ای باشه واسه نخوندن.

منم همينو ميگم ديگه ميگم اگه فهمش در حدي بود ك نماز با لاك درسته حتا اگه ميخوندم خدا قبول ميكرد مثل همون شبان دوره حضرت موسي
اما الان اون ميدونه غلطه!!!
نه ميتونه با لاك بخونه نه نماز نخونه!
بين من و تن مونده!!!

sheida

New member
اینو میدونین چرا دخترا 9سال به سن تکلیف میرسن ولی پسرا 15 سال؟غیر از عقل رسی و...

ali.esf

New member
منم همينو ميگم ديگه ميگم اگه فهمش در حدي بود ك نماز با لاك درسته حتا اگه ميخوندم خدا قبول ميكرد مثل همون شبان دوره حضرت موسي
بين من و تن مونده!!!

دقییییقا درسته

miss.marya

New member
بچه ها امشب آخرین شبی بود اومدم اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حلال کنید:smiliess (3):

qom

New member
چیزی که ارزش داره باور هست
حالا یکی مثل میس یا علی به این باور رسیدن که متن عربی ملزم صحت اون عمل هستش
سایمون هم باورش اینطوره .
اینجا میرسیم به بحث بین اسلام طریقت و اسلام شریعت
اسلام طریقت اینه که میس و علی میگن و تاکیدش روی ظاهر عمل هستش
اما اسلام شریعت بیشتر ناظر به حرفای سایمونه و بیشتر به نفس عمل تاکید میکنه . اونا براشون مهم نیست که حجاب نداشته باشن اما هیچ گاه دروغ نمیگن
اما اسلامی که ما داریم شاید خیلی هم قشنگ اعمالمون رو به جا بیاریم اما خیلی راحت دروغ میگیم و از چراغ قرمز عبور میکنیم

simon

New member
پس خدا ما رو آفریده واسه چی؟
بچه ها عمو صادق یه داستان داره اسمش افسانه آفرینشه .. هیچ وقت نخونین.. هیچ وقت.. کفر محضه... شرکه

خدا مارو افریده که انسان باشیم نه عروسک که دست به کارهایی بزنیم که شاید خوب باشد ولی نمیدانیم خوبه اینجا دیگه علوم پایه نیست شانسی بزنیم
اصن نماز خوبه.شاید من نماز میخونم نگفتم نمیخونم.ولی به نظر من گناه اینه ما نماز میخونیم دللشو نمیدمنم .وقتی مریضم وقتی ....... نماز میخونیم .اصل این است چرا؟ما این چرا رو از دیگران فقط شنیدیم خودمون هیچ مغزمون واسه چیه پس؟مگه نه انکه خدا گفته هرکسی منو به اندازه عقل و شعورش مشناسه؟
پس کو شعور خودمان ؟چرا فقط از شعور دیگران استفاده میکنیم؟

qom

New member
بين من و تن مونده!!!
بحث اینجاست که اگر با لاک بخونی بهتر از نخوندنشه . میشه بگی اگه خدا بخواد ببخشه یه بهونه داشته باشه !

ali.esf

New member
چیزی که ارزش داره باور هست
حالا یکی مثل میس یا علی به این باور رسیدن که متن عربی ملزم صحت اون عمل هستش
سایمون هم باورش اینطوره .
اینجا میرسیم به بحث بین اسلام طریقت و اسلام شریعت
اسلام طریقت اینه که میس و علی میگن و تاکیدش روی ظاهر عمل هستش
اما اسلام شریعت بیشتر ناظر به حرفای سایمونه و بیشتر به نفس عمل تاکید میکنه . اونا براشون مهم نیست که حجاب نداشته باشن اما هیچ گاه دروغ نمیگن
اما اسلامی که ما داریم شاید خیلی هم قشنگ اعمالمون رو به جا بیاریم اما خیلی راحت دروغ میگیم و از چراغ قرمز عبور میکنیم

این تقسیم بندی رو خدا راضی بوده که انجام شده؟!
به نظر من اسلام ناب همراه بودن این دو باهمدیگست؛ و هرکدوم جدا از دیگری معنایی نداره...یعنی بیشتر انسانی که یکدوم از اینا رو انتخاب کنه خودشو گول زده در واقع

sheida

New member
دلیلشو من میدونم...بر میگرده به عدالت خدا که واعا زیباست:) فکر کنم همه هم بدونن

منم میدونم ولی همیشه حرص میخوردم چرا ما باید 6 سال زودتر تکلیف شیم...من تازه فهمیدم و از اونموقع حرصم خوابید

miis.s

New member
خدا مارو افریده که انسان باشیم نه عروسک که دست به کارهایی بزنیم که شاید خوب باشد ولی نمیدانیم خوبه اینجا دیگه علوم پایه نیست شانسی بزنیم
اصن نماز خوبه.شاید من نماز میخونم نگفتم نمیخونم.ولی به نظر من گناه اینه ما نماز میخونیم دللشو نمیدمنم .وقتی مریضم وقتی ....... نماز میخونیم .اصل این است چرا؟ما این چرا رو از دیگران فقط شنیدیم خودمون هیچ مغزمون واسه چیه پس؟مگه نه انکه خدا گفته هرکسی منو به اندازه عقل و شعورش مشناسه؟
پس کو شعور خودمان ؟چرا فقط از شعور دیگران استفاده میکنیم؟

من یه ساعته دارم میگم من رفتم گشتم پرسیدم تا به این نتیجه رسیدم
مامان خودم همین درس رو خونده

simon

New member
اونا افراد خاصی بودن سیمون جان.. مثلا تو یه کشور یه نفر پیدا میشو که فیلسوف باشه و همه چی سرش بشه و حالا زد و یه کشفی هم کرد ولی بقیه مردم چی؟ بقیه مردم گاو نر وماده رو تشخیص نمیدادن که
ولی الان ماشالا را به را جامعه دکتر- مهندس از خودش دروکنه

چرا نباید سعی کنیم اون نفر خاص باشیم وخدا اینو میخواد هرکسی سعی کنه خاص باشه

Nike313

New member
نمیشه عمو.. وقتی خدا فرموده به زیر ناخناتم باید آب برسه، من نمیتونم یه کاری رو ناقص انجام بدم
البته این اعتقادات تند رو مامانم از بچگی انداخته تو سرم و با همینا بزرگ شدم و الان هیچ جوره عوض نمیشه
وگرنه منم آرزومه بشه با لاک نماز خوند و اگه میشد میخوندم

جديدا يه لاک هايی ساخته شده مخصوص زنان مسلمان كه آب به زيرش نفوذ ميكنه و راحت با اون میشه وضو گرفت؛
به نظرم واسه نماز خوندن هم اوايل بهتره فقط قسمتهای واجب نماز و خون مثلا بجای اينكه 3بار تسبيح اربعه بگيد 1بار بگيد و خیلی از مثال های ديگه؛كم كم كه عادت کردين نمازو با مستحباتش بخونيد؛

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا