shilaa
New member
حاضرم پسته دست دوم هم برات کنار بذارمقربونت پوستاشو واسم نگهدارین
مال یه پیرزنه است
دندون نداشته فقط نمکاشو لیس زده
ارزون حساب میکنه!!!!!!!!!!!!1
حاضرم پسته دست دوم هم برات کنار بذارمقربونت پوستاشو واسم نگهدارین
کی میخواد طلاق بگیره؟
اگه پسته میدن برم هاااااااااااااااااااا نکه چیزی گیرم نیادسارا برو صندلی خوش میگذره
5 دققیه دیگه شروع میکنیم همه جمع شن
حاضرم پسته دست دوم هم برات کنار بذارم
مال یه پیرزنه است
میگم حواست باشه این عکسه هاشیلاااااااااااااااااااااااااااااااااا من که گفتم قلبم ضعیفه ااااخه چرااااااااااااااااااااا اینکارو با ما میکنی :smiliess (2):
وووووووووووااااااااااااااااااااااااایییییییییییییی شیلا این یه مورد حالمو بهم زد دیونه :1dco2x0p1lilzhfpg1tحاضرم پسته دست دوم هم برات کنار بذارم
مال یه پیرزنه است
اگه پسته میدن برم هاااااااااااااااااااا نکه چیزی گیرم نیاد
نه الان رو صندلی داغ بم پسته میدن ستشم بهتون نمیدممممممممممممم خخخخخخخخخخخخخخخخمیگم حواست باشه این عکسه ها
یه وقت چنگ نزنی برش داری
ناخن هات میشکنه خدای نکرده
مممممممننننننننننننننن:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7نیاز به محبت داریم الان :smiliess (12):
بابا تو دیگه کی هستی فکر اقتصادی در حد احمدی نژادچی فک کردی من رفتم پوستای همون پسته روخریدم.په فک کردی رفتم پوست پسته اعلا گرفتم
مدیکال و رز بانو تو الویت . میس ماریا رو هم گیر میارین اوکیه. اگه نه که همون سارا
اصن وقتی طلاق بگیری میگی ... بر سرم که این همه مدت تحمل کردم.برو حالشو ببر
فوق فوقش اینه که میری تو افق محو میشی دیگه) (یاد آقا علی افق زاده اصفهانی گرامی =)) )
p89 فک نکنی و ناراحت نشی از اینکه بگی اینا رو نگاه دارن چیکار میکنن . هم درکت میکنیم و هم واست ناراحتیم . هم اینکه مطمئن باش بچه های اینجا خبری یا کمکی از دستشون بر بیاد بهت میگن و واست انجام میدن.
قبل از اینکه نتایج علوم پایه هم بیاد بچه های اینجا سبک کامنت هاشون همین بود.
از این میس که یه دونه پوست پسته هم گیر ما نیومد تازه خیانتم میکنه همون ازادی بهتره