نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

miis.s

New member
میس خانوم اونجا که گفتی اگه یه دختر بخواد کار یه پسر چند روزه هم باهات موافق نیستم باید انگیزه اولیه باشه وگرنه نمیشه/
مخصوصا کسایی رو که دختر بیشتر دیدن.

والا من یافته ها و دیده ها و شنیده هام رو گفتم عمو

simon

New member
میس خانوم اونجا که گفتی اگه یه دختر بخواد کار یه پسر چند روزه هم باهات موافق نیستم باید انگیزه اولیه باشه وگرنه نمیشه/
مخصوصا کسایی رو که دختر بیشتر دیدن.

بزنیم لایکو:thumbsupsmileyanim:

dr ari

New member
سلام عرض شد.
آقا کی گفته که مدیکال نمیاد؟ مدیکاااااااااااااااال بیا من خودمو اماده کردم منگنت کنم دکترررررررر
. عرض کنم خدمتتون الان شما دارین با یه ادم سیر صحبت میکنین.
الاتم میخوام مهستی گوش بدم و کمی شاد شم

سلام عموجون خوشحالم ک همون عموی همیشگی هستی! عمو منم میخوام یه چی گوش کنم شادشادشم!ولی نمیدونم چی!:sarma:

ali.esf

New member
من الان نمی دونم قراره چی بشه یعنی امید نداشته باشم و یا اینکه دوره های قبلم همینو میگفتن و باز پاس کردند؟آقای علی اصفهانی لطفا به دوستانتون بگید یه جوری هماهنگ کنند که 11 اونجا باشند چون هواپیما اگه تاخیر نداشته باشه 8 می رسم و از اونجا هم باید تو راه باشم.می خوام حداقل با چند نفر باشم که تنها جواب نمیده.می خوام اگه بتونم افتاده های دیگه کلاسمون رو اگه شرایطشون مثل منه راضیشون کنم اونا هم بیاند البته اگه بیان.اونا از من کمتر شدند.

ببینید؛ من سنم کوچکتر از اونیه که بخوام تجاربمو بگم...ولی این اصل برای من همیشه صادق بوده که هرچیزیو که بقیه میگفتن محاله؛ با سماجت و لجبازی و البته امید خودم، به اون چیز محال از دید سایرین رسیدم...پیشنهاد میکنم شماهم همین دیدو داشته باشید تا قطعا از تلاشتون جواب بگیرید
بچه های ماهم همون حدود10 و اینا میرسن...قطعا چون خودم هم رفتم میدونم که حداقل تا2واینا کارتون اونجا طول میکشه...بعدشم، من فقط از بچه های دانشگاه خودمون خبر دارم؛ شما یجوری با بقیه دانشگاه ها هم هماهنگ کن(مثلا از طریق وبلاگ)

sara77

New member
آغا به غرعان من نمیتونم یه جا بند شم:)) هی چشمم میره خوب:))

شوهرم شوهرای قدیم مهریمو بده برم فایده نداره انگار چنبار بخشیدم مکانو زمانم که سرت نمیشه همش خیانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

qom

New member
سلام عموجون خوشحالم ک همون عموی همیشگی هستی! عمو منم میخوام یه چی گوش کنم شادشادشم!ولی نمیدونم چی!:sarma:
من میخوام یکم حال و هوای عید داشته باشم دارم دنبال عید اومده بهاره این پسره چیز میگردم اسمشو یادم رفت .

miis.s

New member
شوهرم شوهرای قدیم مهریمو بده برم فایده نداره انگار چنبار بخشیدم مکانو زمانم که سرت نمیشه همش خیانتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

خوبه مهریه ت پسته نیس هاا که انقد مهریه مهریه میکنی :))

sara77

New member
ببینید؛ من سنم کوچکتر از اونیه که بخوام تجاربمو بگم...ولی این اصل برای من همیشه صادق بوده که هرچیزیو که بقیه میگفتن محاله؛ با سماجت و لجبازی و البته امید خودم، به اون چیز محال از دید سایرین رسیدم...پیشنهاد میکنم شماهم همین دیدو داشته باشید تا قطعا از تلاشتون جواب بگیرید
بچه های ماهم همون حدود10 و اینا میرسن...قطعا چون خودم هم رفتم میدونم که حداقل تا2واینا کارتون اونجا طول میکشه...بعدشم، من فقط از بچه های دانشگاه خودمون خبر دارم؛ شما یجوری با بقیه دانشگاه ها هم هماهنگ کن(مثلا از طریق وبلاگ)
شطوری عاغا علی ؟مگه دیروز مارو نگفتی که عمه ینمیدونم چی چی میاد پ نیومد چراااااااااااااااااااااااااا ما نشسته بودیم سر کوچه منتظر:image170:

qom

New member
پ 89 . 8 تهران باشی. دیگه تا 8.30 بیای بیرون . 9 9.30 وزارت خونه ای

shilaa

New member
untitled.png
اینم تقدیم ب سارا خانوم فقط مواظب باش خودتو کنترل کن غش نکنی بمونی رو دستمون آخر شبی

miis.s

New member
ببین اگه مهریمو ندی میام با پرایدم از روت رد میشم که دیگه خیانت نکنی حالا خودت میدونی دیگه(توجه کن پرررررایده):smiliess (13):

خوبه که اون دنیا میتونم پز بدم بگم پراید زیرم کرد مردم =))

sara77

New member
مشاهده فایل‌پیوست 234
اینم تقدیم ب سارا خانوم فقط مواظب باش خودتو کنترل کن غش نکنی بمونی رو دستمون آخر شبی
شیلاااااااااااااااااااااااااااااااااا من که گفتم قلبم ضعیفه ااااخه چرااااااااااااااااااااا اینکارو با ما میکنی :smiliess (2):

qom

New member
خوب مدیکال رو بیارین ببینم . رز بانو هستی؟
یکی بره بالا من اعصاب ندارما

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا