نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
همینو بگو :))
خوبه ماها همدیگه رو داریم میتونیم حرفامونو بگیم! بیچاره پسر جماعت

اتفاقا جالبه من قبلا کنجاو بودم چنتا پسر بشینن پیش هم چی میگن دیدم باز از همین حرفایی که ما میزنیم میگن

p89

New member
من الان نمی دونم قراره چی بشه یعنی امید نداشته باشم و یا اینکه دوره های قبلم همینو میگفتن و باز پاس کردند؟آقای علی اصفهانی لطفا به دوستانتون بگید یه جوری هماهنگ کنند که 11 اونجا باشند چون هواپیما اگه تاخیر نداشته باشه 8 می رسم و از اونجا هم باید تو راه باشم.می خوام حداقل با چند نفر باشم که تنها جواب نمیده.می خوام اگه بتونم افتاده های دیگه کلاسمون رو اگه شرایطشون مثل منه راضیشون کنم اونا هم بیاند البته اگه بیان.اونا از من کمتر شدند.

sara77

New member
عاغا منم پاکمممممممممممم------------ ولی خب تا حالا همه ی موقعی تایی که برام پیش اومده رو رد کردم که فقط بخاطر اینکه ب شوهر اینده خیانت نکنم واقعا ایا ارزششو داره ایااااااااااااااااااااااااااا

miis.s

New member
عاغا منم پاکمممممممممممم------------ ولی خب تا حالا همه ی موقعی تایی که برام پیش اومده رو رد کردم که فقط بخاطر اینکه ب شوهر اینده خیانت نکنم واقعا ایا ارزششو داره ایااااااااااااااااااااااااااا

سارا تو من نیستی؟ :5:

mig mig

New member
اووووووووووووووووووووورین بزن کف قشنگرو ب افتخارش:smilies-azardl (113کم گیرمیاد این یکی از موارد نادر بوده تو ایین چن سال که بودمممممممم

نادر؟!!!
من تو مسائل زندگيه خودم موندم برسه...

shilaa

New member
عاغا ینی من ناپاکم؟؟؟؟؟؟؟؟:mad_majidonline:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا