مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrkam

New member
زبان؟

با درودی دیگر خدمت تمامی دوستان :smiliess (10):
می خوام تو این پست در مورد زبان کنکور وزارت بهداشت راهنمایی هایی رو برای آماریای عزیز (که کمتر با واژگان و اصطلاحت انگلیسی پزشکی آشنایی دارن) عرض کنم.
همون طور که می دونید زبان کمترین تاثیرو تو نمره داره، لذا دو تا بحث پیش میاد:

1- افرادی که در سابر دروس ضعیف هستن و یا وقت کافی برای خوندن ندارن تمام تلاششونو بکنن که تا قبل از کنکور حداقل کنکورای 4 سال اخیر رو بزنن و دوره کنن، این اشتباهه که (مثلاً) سایر دروس رو دوره نکنن و وقتشونو رو زبان بزارن، چون همون طور که گفتم زبان کمترین تاثیرو داره و با بقیه دروس راحتتر نمرشون میاد بالا (آخه احتمال اشتباه زدن زبانم بیشتر از بقیه درساست).

2- افرادی که می دونن سایر دروس رو در حد معقولی بلد خواهند شد (هفت سال اخیر و مطالب مشابهو می خونن و چند دوری هم دوره هم می کنن)، این افراد با دوس غیر زبان نمره قابل قبولی خواهند آورد و حالا با زبان راحتتر می تونن نمرشونو بالا برن، مثلاً رسوندن نمره 130 به 150 با زبان راحتتره تا با سایر دروس (البته به شرط اینکه با سایر دروس نمره 130 رو داشته باشین)، چون اکثر بچه ها سایر دروس رو تو یه مایه میزنن و تو این وضعیت زبانه که تاثیرگذار می شه و می تونه یکی رو بالا بیاره. این افراد با کمی وقت و دقت می تونن حداقل 10 درصدی از زبان رو مطمئن بزنن؛ تو این وضعیت (داشتن نمره قابل قبول) با بقیه دروسم میشه نمره رو بالا برد اما به نظر من با زبان راحتتر می شه نمره 140 رو ببرین به 150 تا با سایر دروس، چون اون سوالایی رو نزدین (اکثراً هم نمیزنن) یا سخت و نکته داره یا جدیده و باید خیلی به مطلب مسلط باشی تا بتونی درست بزنی، به نظر این حقیر افرادی که سایر دروس رو خوب خوندن اگه حتی 3 سال زبان اخیر رو بخونن و لغتاشو بلد باشی می تونن یه 10 درصدی زبان بزنن، البته این کارو وقتی بکنن که از بقیه دروس تا یه حد معقولی (هفت سال اخیر) مطمئن باشن.

البته نزدن و وقت نذاشتن براش بهتر از منفی زدنه! خیلی مهمه سوالی رو که شک دارین نزنین، به قول دوستم هر وقت حاضرر شدی رو سوالی از زبان کنکور وزارت بهداشت قسم بخوری اونوقت بزنش!

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.:21:

babak.stat1

New member
از دستان عزیز کسی در مورده همسنجی خطی مبحث رگرسیون اطلاعاتی داره؟
اگه دارید کجا میشه اطلاعاته مفیدی راجبش بدست آورد؟ یه نگاه به سوال 43 آمار زیستی سال قبل هم بندازید.

sanaz

New member
سلام دوستان
منم به نوبت خودم عیدو پیشاپیش به همه تبریک میگم.
برنامه من واسه عید مرور ناپارامتری طرح رگرسیون بازرگان لاری و از مجموعه آمار نمونه با تستاش و تست سالای قبل هرچقد که رسیدم.
واسه همه آرزو موفقیت دارم.
راستی ریاضیم مبحث انتگرال برسم میخونم.
به امید قبولی:)

mortezahaji

New member
اگه دارید کجا میشه اطلاعاته مفیدی راجبش بدست آورد؟ یه نگاه به سوال 43 آمار زیستی سال قبل هم بندازید.

منظورت همون همخطی (بین متغیرهای مستقل) خودمونه دیگه نه؟
(امیدوارم من اون داوطلبی باشم که بیشترین ساعت مطالعه در 14 روز اول سال را خواهم داشت.حتی از شما هم بیشتر دوست عزیز)

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
سوال را الان ندارم اما آنچه که یادم هست که بایستی مجموع ضرایب دو طرف تساوی با یکدیگر برابر باشند .تا کنکور 71 روز مانده کسی در حد خودش نتیجه خوبی میگیره که قدر همین ایام نوروز را بداند .
(من که برای کنکور متوسط 35 ساعت در هفته مطالعه می کردم در این ایام عیدسال قبل ساعات مطالعه ام را به 28 ساعت کاهش یافته بود )
افت در ساعات مطالعه نسبت به قبل از عید میتونه طبیعی باشه و ایراد به نظر من نداره منتها این افت چندان زیاد نباشد .استمرار و نظم در مطالعه از ارکان موفقیت شماست .

biosta

Well-known member
سلام دوستان
منم به نوبت خودم عیدو پیشاپیش به همه تبریک میگم.
برنامه من واسه عید مرور ناپارامتری طرح رگرسیون بازرگان لاری و از مجموعه آمار نمونه با تستاش و تست سالای قبل هرچقد که رسیدم.
واسه همه آرزو موفقیت دارم.
راستی ریاضیم مبحث انتگرال برسم میخونم.
به امید قبولی:)

چه در ایام عید یا بعد از آن حتما" انتگرال را بخوانید ( حدود 10 ساعت مطالعه ی کلی این مبحث وقت می گیرد )
فرمول های انتگرال - روش تغییر متغییر و روش جز به جزبه همراه چند مثال - قانون اساسی اول و دوم انتگرال به نوعی این مباحثی هست که اگر وقت کمی دارید برای مطالعه ی این مبحث در اولویت هست
.

babak.stat1

New member
سلام دوستان

چه روابطی هم سنجس خطی (linear contrast) می باشد؟

لطف کامل توضیح دهید

biosta

Well-known member
شاید سوال شما هم باشد .

با عرض پوزش از سوال مجددم
می خواستم بگم من کتاب پردازشو دارم که تاسال 87 با پاسخو داره کتاب سوالهای موسسه جامعع نگرم بخرم؟

سلام خدمت شما .
نمی دانم که مطالعه شما تا الان چقدر بوده چرا که تست وقتی معنای واقعی اش رو پیدا می کنه که دروس را بخوانید واگر صرفا" به تست اکتفا کنید روزنه خیلی کمی به قبولی هست حتی به عنوان آخرین نفر .
بهرحال برای رشته ی آمار زیستی آنچه که اهمیت داره تست های 5 یا 4 سال اخیر این رشته هست و اگر تست های سال های قبل از 4 سال پیش آمار زیستی را می توانید جواب دهید چندان معیار مناسبی و اصلا" معیار مناسبی برای سنجش توانایی خودتان نیست .
بهرحال من تست های سال های قبل را همین سایت علوم پزشکی دات کام دارد که بعد از ورود به عنوان کاربر می توانید دانلود کنید دوباره میگم که آنچه که اهمیت داره تست های 4 سال قبل هست که معیار مناسب برای سنجش خودتان هست . اگر هم که کتاب مربوطه را بخیرید در صورتی که تست هایش را ندارید اگر واقعا تست هایش پاسخ تشریحی داشته باشد ارزش پولی که می دهید را حتما" دارد شما همان طور که می دانید با این خرید دارید سرمایه گذاری می کنید و نه هزینه آرزومندم به که می خواهید با تلاش و مطالعه منظم برسید .

--------------------------------------------------------------------------------
‏‏فرستنده: f eidy ‏
‏‏ارسال شد: ‏‏2013/03/20 12:15 ق.ظ
‏‏به: Omid Kiani Bejestani
‏‏موضوع: Re: به نام خداوند یکتا .

biosta

Well-known member
سلام دوستان عزیز
من هم میخوام زبان لزگی و سوالهای کنکور را بخونم و همزمان با آن کتابها را .
عیدتون مبارک ، ان شاء الله به آرزوهای خوبتون برسید.
دوستتون دارم دوستان.
سلام
اگر تا الان زبان را نخواندی اصلا" و ابدا برای امسال و در این حدود 70 روز باقی مانده سراغش نروید .
الان دیگه کم کم باید بروید در مرحله ی مرور - جمع بندی و تست زنی و مرور چند باره ی تست های با ارزش و مرور نکات کلیدی و فراموش شدنی و الان دیگه کم کم باید بگم برای یاد گیری مطلب جدید دیره مگر کوتاه باشد .

dadasalar

New member
سلام دوستان
کسی کتاب طرح آزمایش پیام نور رو خونده ؟
به نظرتون لازمه آزمون های دانت و توکی و دانکن و .... بلد باشیم ؟

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
سلام دادا سالار
آره دوست عزیز باید بخونی آخه هم رون و کامل گفته هم اینکه سوالاته نسبتا زیادی دوره های مختلف از این قسمت اومده
اما من فقط طرح 1 خوندم

zahra68

New member
سلام دوستان کسی کتاب طرح آزمایش پیام نور رو خونده ؟به نظرتون لازمه آزمون های دانت و توکی و دانکن و .... بلد باشیم ؟
دوست عزیز فک کنم توسوالای دوسال پیش یه سوال از قسمت ازمونا اومده بود ولی فقط فرمولش مورد سوال بود

zahra68

New member
همه چی تو اون دوساعت سرامتحان معلوم میشه.طرح از مونت گمری .رگرسیونم جزوه مونت گمری وکتاب بازرگان. نمونه گیری عمیدی. ناپارامتری بهبودیان. البته یکی از دوستان که پارسال رتبش عالی شده بود پیشنهاد کرد بعضی مطالب لازم که تو کتابا نیس رو از اینترنت بگیریم.:smiliess (12):

biosta

Well-known member
آن می شوم که می اندیشم و عمل می کنم

پس از ورود به عنوان عضو سوالات سال های قبل را در لینک های زیر می توانید دانلود کنید
آمارگیران - سوالات آزمون کارشناسی ارشد

سایت علوم پزشکی دات کام -دانلود رايگان سوالات آزمون كارشناسي ارشد آمار زيستي

فایل آشنایی با کنکور آمار زیستی (همان فایلی هست که چند ماه قبل خودم تهیه کرده بودم بعد از عضویت می توانید دانلود کنید . )
آمارگیران - مشاهده مبحث - آشنايي با رشته آمارزيستي

نکاتی درسی مفید برای کنکور ارشد آمار زیستی

نکاتی کنکوری برای ارشد رشته ی آمار زیستی( سایت علوم پزشکی دات کام )

آمارگیران-انجمن - مطالب درسی

صالحی60

New member
سلام دوستانم
مجددا عیدتون مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشین وتو کنکور امسال موفق باشین
کسی میدونه چه انتشاراتی سوالات 4سال اخیر با حل تشریحی رو داره؟
دوستان گفتن جامع نگر داره اما من تماس گرفتم گفتن فقط همون چاپ قدیمش(تاسال87)رو دارن
ممنون میشم راهنمایی کنین

zahra68

New member
من گشتم پیدا نکردم ولی سوالارو میشه دانلود کرد بیا باهم به کمک دوستان حل میکنیم همه سوالا سخت نیس

zahra68

New member
سلام دوستان

چه روابطی هم سنجس خطی (linear contrast) می باشد؟

لطف کامل توضیح دهید

فک کنم منظور از همسنجی خطی همون مقایسه هایی باشه که تو طرح میخونیم.مثلا توی مقایسه میگیم مجموع ضرایب میانگین ها باید صفر باشه دوستان پیشکسوت اگه میشه کمک کنن. توی اون سوال 43 هم گزینه ج درسته چون مجموع ضرایبش صفر نمیشه.اگه دقت کنین تو پرانتز نوشته بود contrast که به معنی همسنجی یا مقایسه هست.

NB92

New member
سلام بر همگی من به تازگی عضو انجمن شدم وسال بعد میخوام ارشد بدم.بچه ها منظور شما از انتشارات جامعه نگر کتابی با عنوان مجموعه آزمون های کارشناسی ارشد آمارزیستی هستش ؟ میشه بگید جدیدترین چاپش مربوط به چه سالی هست؟ یه سوال دیگه این که برای تست های کنکورسال های قبل انتشارات پردازش رو پیشنهاد میکنید یا انتشارات جامعه نگر رو. ممنون میشم اگه دلیل انتخابتون رو هم بگید.

dadasalar

New member
سلام nb92
خوش اومدی
چرا سال بعد؟ منم تازه کارم
بچه اینجا میگن اگه همت کنی و ی کم آمار یادت باشه قبولی
ساده نیستا اما تمام تلاشتو بکن
یاعلی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا