دوربین با قدرت ثبت سریع و سرعت بالا
الان این راهنمایی بووووود؟؟؟:65d6a5d6s:
خو بگین کی نزدیک شد ما فکر کنیم رو دلیلش:21:
یعنی بری تووش لازم نیست دیگه بیرون بیای.اینقد خوبه که ازش بیرون نمیای.اره؟
مال من درسته یعنی؟خب دوربین چون گفتم مثلا میتونه از همه ی زوایا عکس یگیره.Infinity عزیز
دکتر که دکتره دیگه.....مهسام که ارشده....حدیثم که ارشده کنکور دکتراشم داده....مهنام که کنکورش سال بعده.........نه یکی نیست به من بگه بچه تو که 2 ماه دیگه کنکورته واسچی اینجایی....آخه تو رو چه به حدسیدن.....ببخشید اسپم شدا....دیدم کسی دعوام نمیکنه خودم دس به کار شدم...ادامه بدین...من برم پی کنکورم:sad:
دکتر که دکتره دیگه.....مهسام که ارشده....حدیثم که ارشده کنکور دکتراشم داده....مهنام که کنکورش سال بعده.........نه یکی نیست به من بگه بچه تو که 2 ماه دیگه کنکورته واسچی اینجایی....آخه تو رو چه به حدسیدن.....ببخشید اسپم شدا....دیدم کسی دعوام نمیکنه خودم دس به کار شدم...ادامه بدین...من برم پی کنکورم:sad:
Infinity عزیز
زهرا قربون دست...اون ده درصدم بوگو من دل بکنم برم.....:riz304:یک اولتیماتوم ، 2 دقه ای میدم! بعد میگم!
آشل 90 درصد رفت!
نکنه دوربین راهنمایی رانندگیه که میگی سر چهار راه هم هست
مال من درسته یعنی؟خب دوربین چون گفتم مثلا میتونه از همه ی زوایا عکس یگیره.
نکنه دوربین راهنمایی رانندگیه که میگی سر چهار راه هم هست
آره اون دوربینای ثبت تخلف.:13: