عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

mw.ashel

New member
دوربین عکاسیه به دلیل وضوح تصویر بالاش که امکانات 3 بعدی هم داره

parnia

New member
دکتر که دکتره دیگه.....مهسام که ارشده....حدیثم که ارشده کنکور دکتراشم داده....مهنام که کنکورش سال بعده.........نه یکی نیست به من بگه بچه تو که 2 ماه دیگه کنکورته واسچی اینجایی....آخه تو رو چه به حدسیدن.....ببخشید اسپم شدا....دیدم کسی دعوام نمیکنه خودم دس به کار شدم...ادامه بدین...من برم پی کنکورم:sad:

mw.ashel

New member
دکتر که دکتره دیگه.....مهسام که ارشده....حدیثم که ارشده کنکور دکتراشم داده....مهنام که کنکورش سال بعده.........نه یکی نیست به من بگه بچه تو که 2 ماه دیگه کنکورته واسچی اینجایی....آخه تو رو چه به حدسیدن.....ببخشید اسپم شدا....دیدم کسی دعوام نمیکنه خودم دس به کار شدم...ادامه بدین...من برم پی کنکورم:sad:

شیوا جونم درد منو تو مشترکه زودی بحدس و دستتو بده بریم سراغ درس که این حدسیات از خوندن لانگمنم سخت تره.

Artmis.a

New member

منو یاده کنکور ننداز:wacsmiley:.

mohana

Well-known member

شیوا خواهری:ph34r-smiley:
مهنا کنکور نداره ولی کلـــــــــــــی درس داره...:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mj1919

New member
مال من درسته یعنی؟خب دوربین چون گفتم مثلا میتونه از همه ی زوایا عکس یگیره.

نکنه دوربین راهنمایی رانندگیه که میگی سر چهار راه هم هست

آره اون دوربینای ثبت تخلف.:13:

خب تقریبا درست گفتی! تمومش کردی!

:a2d3:
آفرین!

تبلیغ دوربین مدار بسته ی با قابلیت چرخش 360 درجه است!

جایزه هم ، بفرما:

1357022221am0101gerdo.jpg

ولی بگم، یه مشت از اون وسطاش مال مهساست، که الان نیست!

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
Infinity هوراااااااااااااااا
نه مثه اینکه باید تشویق کاله ای بشین

هوراااااااااااااااااااااا

choir.gif

cancan.gif

19.gif

greenstars.gif

بالا