salam-halam bede be molaaaa-bekhoda halam bade-be peighambar halam bade-bedin natayejooo ahhhhhhhhhh
جمعا رو هم رفته یک دقیقه و نیم عکس رو گذاشتیم و زود برشداشتیم به امید آنکه چشمان مردان ما با دیدن نامحرمان دچار گناه نشود که الحمدلله حاصل شد
میس میس مگه چی گفتم ؟
اونایی ک با من قهر نیستن نمرشونو میگن ؟ :black_eyed:
شما اولا احترام نام شهر انبیا والکرام رو نگه نداشتی.. ثانیا با دوستان زد وخورد کردی و یک حرفای زشتی زدی که .. وای شرمم باد! (یادم نیس دقیقا چی گفتی)
خیر واسه خودتان میس میس نکنید من فعلا آمادگی ندارم! هنوز لباس مناسب نخریده ام برای نشستن روی صندلی!
امشب واست میفرستم گلمممممممممم:bunnyearsmiley:
من تک تک کلماتش یادمه میس جون:dadad4:
:New (6):.....
شما اولا احترام نام شهر انبیا والکرام رو نگه نداشتی.. ثانیا با دوستان زد وخورد کردی و یک حرفای زشتی زدی که .. وای شرمم باد! (یادم نیس دقیقا چی گفتی)
جمعا رو هم رفته یک دقیقه و نیم عکس رو گذاشتیم و زود برشداشتیم به امید آنکه چشمان مردان ما با دیدن نامحرمان دچار گناه نشود که الحمدلله حاصل شد
دل آری جان رو هم شکستی!
آری به عنوان انتقام دستتو بکن تو چشمش!![]()
با اینکه 1000%باهات قهرقهرم ولی 99شدم
شهر انبیا و الکرام منظورت مکه یا مدینه یا کربلا و نجف هست احیانا ؟ اخه شهری ک توصیفشو کردی اینجاهاست :smiliess (7):
من کسی رو نزدم کههههههه
حرف زشتی نزدم وگرنه یادت میومد میسی :smilies-azardl (113
شهر انبیا و الکرام منظورت مکه یا مدینه یا کربلا و نجف هست احیانا ؟ اخه شهری ک توصیفشو کردی اینجاهاست :smiliess (7):
من کسی رو نزدم کههههههه
حرف زشتی نزدم وگرنه یادت میومد میسی :smilies-azardl (113