نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
منم امشبمیخوام بشم مشتری اینجا.

سیمون رو نمیشناسم اما :

ایشون آدمی قد حدود 178 اندام متناسب نه لاغر نه چاق

آبادانی نیست اما بلوف زیاد میزنه . به نظر خودش آدم بالاییه . کلاس میذاره اما ته تهش ک بری متوجه میشی ک آدم با کلاسی نیست .

با این حال آدمی تقریبا اجتماعی عست و اجتماع ایشونو میپذره به دلیل حالا خصوصیاتیک داره .

درسته ؟

نه من همیشه خودمو از همه کوچیکتر میدونم.واسه همین دوستای زیادی دارم

qom

New member
عاشق لازانیاست . کولا میخوره . الکل مصرف نمیکنه . تا حالا زیر کیف دخترای کلاسشون چسب قطره ای نریخته . تا به حال به دختری متلک نپرونده .
یک بار جلوی پای یه خانم ایستاده اما ناگهان یکی به شیشه راننده زده و گفته کارت گواهینامه .
از فوتبال خوشش نمیاد. والیبال رو بخاطر شورت کوتاهشون دوس نداره . بسکتبال رو خشن میدونه . جهان پهلوان تختی رو نمیدونه چند تا مدال گرفته
اعتقاد داره قطب کشتی ایران خراسانه نه مازندران
واکس مو استفاده میکنه . چهره اش شبیه عرب های پول داره.

dr ari

New member
عاشق لازانیاست . کولا میخوره . الکل مصرف نمیکنه . تا حالا زیر کیف دخترای کلاسشون چسب قطره ای نریخته . تا به حال به دختری متلک نپرونده .
یک بار جلوی پای یه خانم ایستاده اما ناگهان یکی به شیشه راننده زده و گفته کارت گواهینامه .
از فوتبال خوشش نمیاد. والیبال رو بخاطر شورت کوتاهشون دوس نداره . بسکتبال رو خشن میدونه . جهان پهلوان تختی رو نمیدونه چند تا مدال گرفته

چه قدرتی!باریییییییک!

simon

New member
اعتراض دارم قم منو میخندونه

miis.s

New member
وقتی حرف میزنه صدای نفسش با صداش میآد بیرون و آروم آروم حرف میزنه و هیچ شور وشوقی تو صداش نیست
حلقه نمیندازه دستش، از کلاه بدش میآد، غذا رو با اشتیاق نمیخوره.. اتاقش پر از جعبه پیتزاهای مصرف شده س

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا