نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
سلام . چند ساعت پیش میخواستم واستون یه پست بذارم . دیدم بچه ها شادن خواستم ببرمشون به نوستالژی خاطرات دانشجویی
اردو رفتتنا و دور هم بودنا . خواستم این رو گوش بدین . خاطره ای از آهنگ مهتاب هایده.دانلود aavang wma
اما الان شدیدا حالم گرفته است و دارم با عاشقانه خودم عشق بازی میکنم آرزو های گیتی دانلود Giti Arezoo mp3

خیلی مرده این گیتی عوضی.اذیتم میکنه با این اهنگش. اگه شمام دوس دارین اشک بریزین گوشش بدین . اگه نه همون آهنگ اول رو گوش بدین
شاید برم حرم واستون دعا کنم . التماس دعا

rozbanoo

New member
سلام . چند ساعت پیش میخواستم واستون یه پست بذارم . دیدم بچه ها شادن خواستم ببرمشون به نوستالژی خاطرات دانشجویی
اردو رفتتنا و دور هم بودنا . خواستم این رو گوش بدین . خاطره ای از آهنگ مهتاب هایده.دانلود aavang wma
اما الان شدیدا حالم گرفته است و دارم با عاشقانه خودم عشق بازی میکنم آرزو های گیتی دانلود Giti Arezoo mp3

خیلی مرده این گیتی عوضی.اذیتم میکنه با این اهنگش. اگه شمام دوس دارین اشک بریزین گوشش بدین . اگه نه همون آهنگ اول رو گوش بدین

چی شده قم؟؟؟؟؟
چرا به هم ریخنی یهو؟؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

soccermahdi12

New member

شما هایده و گیتی گوش میکنی بعد میری حرم زیارت!!!:smiliess (15):

mahsa tdp

New member
اره دکتر
5جلسه نشانه شناسی
3جلسه فارما
4جلسه پاتو
تازه بعد عیدم 5جلسه فارما امتحان دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم
اوووووووه بابا خوش به حالتون!ما که اصلا کلاس نرفتیم!فک کنم ازون طرف تا شهریور باید بریم کلاس....:14:

آخرین ویرایش:

soccermahdi12

New member
من فردا میرم دانشگاه، اگه نتایج تا 12 اومد که اومد، نیومد خودم شخصا از پای تلفن از خجالت مرکز سنجشی ها در میام. حداقل اینطوری دلم خنک می شه!:mad_majidonline::smilies-azardl (12)

nili

New member
من فردا میرم دانشگاه، اگه نتایج تا 12 اومد که اومد، نیومد خودم شخصا از پای تلفن از خجالت مرکز سنجشی ها در میام. حداقل اینطوری دلم خنک می شه!:mad_majidonline::smilies-azardl (12)

من میدونم اینا همون 28 میدن که عیدمون کوفت شه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا