مطالعه گروهی اقتصاد بهداشت

sakar

New member
ساکار جان منم تقریبا افتادم رو دور دارم درسارو میخونم اگه تو هم واسه گزارشا بیای وضعیتمون بهتر میشه گتابارو پیدا کردم تا چند روز دیگه میرسه ب دستم
ایشاا.. بعد کنکور خبرای خوب تایپ میکنیم
یک بار برای همیشه[/QUOT
ساکار ک تو بئیه وه من دل خوشتر دبم
سلام فریبا جیان ایشالا که باش دبیت به قوربان ببخشه که ناتوانم هه میشه بیم
مالمان له دیه بدبختم چبکم بی امکاناتیه:tonguesmiley:
اتو درسکانت بخینه منیش هه وقتیک بیم گوزارش ددم
بلام الان به ره و نوروزه والا هیچم بو ناخیندره
بشکم له و ده مه و نه ورو زه دا خودا به باشترین حال حالمان بگوره دوای 13 بدر بکه ومه سه ر دور

sakar

New member
ساکار عزیز امیدورام هممون باهم قبول بشیم(خوبه فقط 3نفریم تهران تا16نفر ظرفیت داره):a2d3::bunnyearsmiley:
فقط یه سوال تو چند درصد مطالبوتاالان خوندی؟
سلام پریا جان
اره ایشالا با هم همکلاسی میشیم 3نفریم ولی از یه دنیا بیشتریم پس یکم بیشتر سعی کنیم شاید جامون نشد
من 30-40 درصد مطالبو خوندم
ولی خیلی افتضاح میخونم میخواستم تا قبل عید یه مرور کنم ولی انگار نمیشه دیگه خدا رحم کنه نزدیکیای عیده
با هم دعا کنیم
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

par ya

New member
اصلا درس نخوندم چون کل روز پایه پایان نامم بودم بلاخره تموم شد یوهوووووووووووووووووووو

par ya

New member
ساکار جان واقعا دستت درد نکنه بابت زحمتهای که واسه کتاب لزگی داری میکشی من ادعا زبان دارم که خوبم ولی این کتاب خیلی بد توضیح داده نه گرامر درست گفته که چطور حل کنید.نه جواب تشریحی تست داده نه معنی لغت
من موندم این لزگی چطور معروف شده با این کتابش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sakar

New member
راستی بچه ها کردی حرف بزنین قهرمیشماااااااااااااااا

عجب تهدیدی اخه میدونی چیه قضیه یه چیز خیلی سادست کردا با هم کردی حرف میزنن ینی کردی واسه کردا زبون اوله و فارسی واسه اونا زبون دوم
واینکه ما یه گروه 3 نفره هستیم که یکیش فارسه خوب همیشه میگن حق با اکثریته....:tonguesmiley: الان پاشی بری انگلیس واسه خاطر تو که فارسی حرف نمیزنن که باید تو انگلیسی صحبت کنی
خلاصه ......
از شوخی گذشته یکم جدی باشم چون ما فارسی بلدیم وتوم وقت کردی یاد گرفتن نداری باشه فارسی حرف میزنیم :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7
اما ما کی کردی حرفیدیم اخه!!!!!!!!
:idea_majidonline:

par ya

New member
عجب تهدیدی اخه میدونی چیه قضیه یه چیز خیلی سادست کردا با هم کردی حرف میزنن ینی کردی واسه کردا زبون اوله و فارسی واسه اونا زبون دوم
واینکه ما یه گروه 3 نفره هستیم که یکیش فارسه خوب همیشه میگن حق با اکثریته....:tonguesmiley: الان پاشی بری انگلیس واسه خاطر تو که فارسی حرف نمیزنن که باید تو انگلیسی صحبت کنی
خلاصه ......
از شوخی گذشته یکم جدی باشم چون ما فارسی بلدیم وتوم وقت کردی یاد گرفتن نداری باشه فارسی حرف میزنیم :riz304::tsimuzpzwoap1t9y3o7
اما ما کی کردی حرفیدیم اخه!!!!!!!!
:idea_majidonline:

ساکار ندیده خیلی دوستدارم.
راستی معنی اسمت چیه؟
بعدم من مامانم کرد کرمانشاه کردی اونارو کامل بلدم ولی واسه شمارو از هر 10کلمه 1دونه میفهمم

par ya

New member
بعدم ساکارجون قرار میای گزارش بدیااااااااااا
از فریبا که جدیدا خبری نیست توام که میای واسه پیاده روی اینجا مثل ره گذرای منم که درس نمی خونم گرفتارم خوش به حال بقیه داوطلباااااااااااااااااااااا

sakar

New member
سلام پریا جان میبینی حال و هوای انجمن هم تغییر کرده اومدم دلم باز شد
والا پیاده روی بهتر از اینه که هر روز بیام بگم هیچی نخوندم
میخونم فقط یکم وقت میخوام فعلا
به موقش سایر داوطلبارو غافلگیر میکنیم

par ya

New member
سلام سکار جان
راست می گی اصلان حالو هوای درس خوندن ندارم منم

economic

New member
دوستای گلم سلام
این امواجای منفی چیه میفرستین
اگه فقط بگین نمی خونیم خود ب خود این توذهنون تثبیت میشه یعنی ی جورایی هم ب خودمون هم ب بقیه القا کردیم پس فقط امواج مثبت میدیم ب همدیگه

economic

New member
آرزو دارم نوروزی که پیش رو داریم آغاز روزهایی باشد ک آرزو داریم

economic

New member
بعدم ساکارجون قرار میای گزارش بدیااااااااااا
از فریبا که جدیدا خبری نیست توام که میای واسه پیاده روی اینجا مثل ره گذرای منم که درس نمی خونم گرفتارم خوش به حال بقیه داوطلباااااااااااااااااااااا
چون مهمون داشتیم نمی تونسم بیام شرمنه عزیزم

economic

New member
سلام فریبا جیان ایشالا که باش دبیت به قوربان ببخشه که ناتوانم هه میشه بیم
مالمان له دیه بدبختم چبکم بی امکاناتیه:tonguesmiley:
اتو درسکانت بخینه منیش هه وقتیک بیم گوزارش ددم
بلام الان به ره و نوروزه والا هیچم بو ناخیندره
بشکم له و ده مه و نه ورو زه دا خودا به باشترین حال حالمان بگوره دوای 13 بدر بکه ومه سه ر دور
باشه بقوربان ولی تا دوای 13بدر زور درنگ دبئ اگه میوانوشت نبن ایشاا.. خدا پشتیوانمان بئت ک درسه کانمان باش بخئنین

economic

New member
دوستای عزیز ب این فک کنیم ک450 نفر رقیبامون دارن بکوب میخونن شاید اونا از شهریورم شرو کرده باشن مام الان بجنبیم باکیفیت تا دیر نشه

بالا