نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr ari

New member
آی گرفتمتون! برید بخوابید دیکه! میس جون نوبت من مال تو عزیزم من عجله ای ندارم! راسی من عکسمو فقط ب تو نشون میدم:smiliess (3):

qom

New member
الان نمیگم که! واسه روزی که نوبتم شه

اون نقاشی خودت بودی؟ آخه گفتم شبیهشی گفتی آره.
نقاشیت حس خیانت رو واسم تداعی میکنه . یه چهره معصوم اما زیرکانه داره از پشت سر تو لنز دوربین نگاه میکنه...

ali.esf

New member
چهره زیبایی ندارم متاسفانه:| این همه اشتیاق شما با دیدنم بر باد خواهد رفت!
فردا مال دکتر آریه نمیشه عوض کرد.. بعد اون منم

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست(یعنی من کاری بهش ندارم)، ای خواهر سیرت زیبا بیار(که فکر میکنم اینو دارید، علاوه بر آن قبلیه)!

باشه، فعلا که خیاط شمایید و نخ و قیچیم دستتونه....پس؛ فردا دکتر آری، پسفردا هم شما

qom

New member
آی گرفتمتون! برید بخوابید دیکه! میس جون نوبت من مال تو عزیزم من عجله ای ندارم! راسی من عکسمو فقط ب تو نشون میدم:smiliess (3):

آهای آهای . فردا جفتتون باید نشون بدین.فقط بلدین با من وسط بازی کنین؟

miis.s

New member
اون نقاشی خودت بودی؟ آخه گفتم شبیهشی گفتی آره.
نقاشیت حس خیانت رو واسم تداعی میکنه . یه چهره معصوم اما زیرکانه داره از پشت سر تو لنز دوربین نگاه میکنه...

نقاشی رو از رو عکس خودم کشیدم ولی چون نقاشیم قوی نیس زیاد شبیه نشده.. اون کسی که پشت سرمه دوست 20 سالمه .. انتظار همه چی ازش دارم جز خیانت! میگم دیگه دقیق نکشیدم واسه همین اینطوری شده

miis.s

New member
صورت زیبای ظاهر هیچ نیست(یعنی من کاری بهش ندارم)، ای خواهر سیرت زیبا بیار(که فکر میکنم اینو دارید، علاوه بر آن قبلیه)!

باشه، فعلا که خیاط شمایید و نخ و قیچیم دستتونه....پس؛ فردا دکتر آری، پسفردا هم شما

عالیه:) . .

dr ari

New member
نقاشی رو از رو عکس خودم کشیدم ولی چون نقاشیم قوی نیس زیاد شبیه نشده.. اون کسی که پشت سرمه دوست 20 سالمه .. انتظار همه چی ازش دارم جز خیانت! میگم دیگه دقیق نکشیدم واسه همین اینطوری شده

میس منم میخوام عکسه رو ببینم:dadad4:

qom

New member

دس خوش بابا . خیلی خوشگل کشیدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا