mj1919
New member
راهنمایی کردم آخه...تو چند پست قبلی
میگم یه کاری کنیم...بگم تبلیغ چیه...شما دلیلشو بگین خوبه؟
ا،
اینجوریه!
من میگ تبلیغ چیه شما بگین دلیل ش چیه!
تبلیغ دستمال کاغذیه!
حالا که شما طرح کردید بگین چرا اینحوری طراحی ش کردن!
راهنمایی کردم آخه...تو چند پست قبلی
میگم یه کاری کنیم...بگم تبلیغ چیه...شما دلیلشو بگین خوبه؟
ا،
اینجوریه!
من میگ تبلیغ چیه شما بگین دلیل ش چیه!
تبلیغ دستمال کاغذیه!
حالا که شما طرح کردید بگین چرا اینحوری طراحی ش کردن!
نمیخوااااااااااااااااااااااام
چرا تقلب کردیییییییییین؟؟؟؟؟![]()
منتظر دلیلشم...زود تند سریع![]()
چون خیلی دیگه کنجکاو شده بود!
بعد اینکه راه پیدا کردن جواب رو هم بلد بودم،
همیشه بهترین راه، راست ترین راه نیست!
البته صداقتم قابل تقدیره دیگه! نیست؟!
:motat:
دلیل شو دیگه بذارید بقیه بگن!
همش که نمیشه من همه ی مسائل رو حل کنم!
:25r30wi:
تو نرمی و لطافت مثل خرگوش ولی تو استحکام و ماندگاری(در واقع مواد استفاده شده در اون) مثل جوجه تیغی(مقاوم) درسته؟:21:نمیخوااااااااااااااااااااااام
چرا تقلب کردیییییییییین؟؟؟؟؟![]()
منتظر دلیلشم...زود تند سریع![]()
آواتار جدید مبارک:smiliess (8):تو نرمی و لطافت مثل خرگوش ولی تو استحکام و مانداری مثل جوجه تیغی درسته؟:21:
مرسی عزیزم ،تا بعد عیده،بعد لباس نو هام رو در میارم و دوباره همون قبلیه رو می پوشم:smiliess (10):آواتار جدید مبارک:smiliess (8):
نه این نیس![]()
قضیه چیه؟؟...من هر چی خوندم بیشتر گیج شدم...الان دارین حدس میزنید؟؟ تبلیغ میکنید؟؟ قیمت رو چیزی میذارید؟؟![]()
اون خرگوشه تو دوسه صفحه قبل ،تبلیغ دستمال کاغذیه ،شما بفرمایین یعنی چی ؟چرا این شکلیه؟قضیه چیه؟؟:65d6a5d6s::dadad4:...من هر چی خوندم بیشتر گیج شدم...الان دارین حدس میزنید؟؟ تبلیغ میکنید؟؟ قیمت رو چیزی میذارید؟؟![]()
:smiliess (4): دستمال کاغذی طرح دار
درست نبود ،خوب دستمالش مثل خرگوش نرمه ،بسته بندیش مثل جوجه تیغی محکمه،دررررررررررررررسته :smiliess (11):
ما که تسلیمیم...نه نبود![]()
بگم؟
آقاmj، پری،مهسا شما هم نظری ندارین؟![]()
نه نبود![]()
بگم؟
آقاmj، پری،مهسا شما هم نظری ندارین؟![]()
اون خرگوشه تو دوسه صفحه قبل ،تبلیغ دستمال کاغذیه ،شما بفرمایین یعنی چی ؟چرا این شکلیه؟
ما که تسلیمیم...
بگو دخترم
بگو بگو!
:4d564ad6:
این فک کنم ی جوجه تیغیه که با این دسمال مذکور پوشیده شده.....ینی تا این حد......الان حدسو حال کردین؟؟؟ کل سلولای خاکستریمو درگیر کردم![]()
ما خبر دار وایسادیم...اقا واستا من حدس زدم...مهنااااااااااااااااااا....نگوووووووووووووووو