نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

memor

New member
الهي بميرم همه از زور ناراحتي به بحثهاي متفرقه رو اوردن.از ته دل ميخوام همه ي كسايي كه اينجان قبول شن.آمين

qom

New member
nemidonam man az amozeshemon porsidam goftan zang zadan vezarat nomreharo shanbe midan
bad man goftam pas kelid nahai chi?
goftan emkan inke nayad ziyade aslan kelid nahai mohem nist :21:

به خدا اگه کلید رو ندن به نفعمونه . چون یجوری میخوان جمعش کنن کسی اعتراض نکنه . هووراااا بچه ها خوش حال باشین

dr.

New member
از اینجا که من از بس از این و اون در مورد نمره و دانشگاه و اینا پرسیدم الان حضور ذهن ندارم.
شما با ذکر جنسیت . نمره خام . رنج کلاسی و اگه دوس داری شهر و میزان امیدواریت از 0 تا 20 ادامه بده و من اعلام میکنم که شما رو فارغ از همه اینا دوست دارم.

ba salam va salavat bar ravane pake khodam ke nabud shod in modat
bande moanas bude az daneshgah kerman ba 92
dar akhar elam midaram ke esmam maral hastesh.
paaayaaaan

qom

New member
khoda az zaboonet beshnavee
rasti yadet nare ghol dadi emshab vase man joda doa koniaa

اونی که قرار بود دعا کنم شما بودی؟ باشه چشم. من زودی یادم میره . زود زود یادم بندازین.
بچه ها یه دعا میدونم رد خور نداره اگه حوصله ذکر و اینا دارین بگم بهتون.:smilies-azardl (181
جدا میگم امید وار شدم که شیفت دادن نمره ها به نفعمونه.:4d564ad6:

mig mig

New member
25aban: honarmand. jazab. sarzende. be music va sher va raghs alaghe daran. khoshgozaroonan. gahi asabaniateshon sakht forookesh mikone. vali be nodrat asabani mishan. hafeze ghavi. fozoli. kamroi. be madiyat kesheshi nadaran.

bacheha dge kam kam pezeshkio mizaram kenar miram talebini
hadaghal olom paye nadaree

مسي عزيزم.
لطف كردي.:riz304:

miis.s

New member
اونی که قرار بود دعا کنم شما بودی؟ باشه چشم. من زودی یادم میره . زود زود یادم بندازین.
بچه ها یه دعا میدونم رد خور نداره اگه حوصله ذکر و اینا دارین بگم بهتون.:smilies-azardl (181
جدا میگم امید وار شدم که شیفت دادن نمره ها به نفعمونه.:4d564ad6:

بگو
.
.
.
.
.
.

qom

New member
قم طرف من بودم دیگههههههههههههههه:smiliess (3):

سلام . نه اصلا . اگه دقت کنی جمع بستم عزیزم. اما یکیشون هم خودت بودی! ( چشمک)
منظور من همه کسایی بود که راجع به ماه تولد صحبت میکردن و آبانی ها هم که گیر داده بودن به دکتر شیشی.
اگه ناراحتت کردم . معذرت اما جمع بستن فعل جمله ام بهترین شاهد . بووووووس

qom

New member
ba salam va salavat bar ravane pake khodam ke nabud shod in modat
bande moanas bude az daneshgah kerman ba 92
dar akhar elam midaram ke esmam maral hastesh.
paaayaaaan

شما با درود بیکران ارواح له الفداء . خجالتم خوب چیزی خواهر . 92 زدی . لا اله الا الله . شیطونه میگه جامه از تن بدرم و به بیابان گسیل شوم دم عیدی

tila

New member
سلام بچه هاااااا من امروز رفتم امامزاده واسه هممون کلی دعا کردم. ایشالا ک هممون پاس شیم:28:

qom

New member
ابانيا هميشه بهترن!!!!

میگ میگ در جهت مخالف این تاپیک و موافق باد تا جووون داری زمیمه کن و بدو که با این جمله ای که گفتی و بحثی رو که دوباره به پیش کشیدی خیلی ها الان به خونت نظر دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا