نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dr.maral

New member
ای بابا اینجا چه خبره؟؟؟

بهترین ماه آبانه من خودم آبانیم:smiliess (3):راستی بچه ها نمره هاتون کی اعلام میشه؟

qom

New member
نه خییییییییییییییییر ماه تولد یک کلام بهمن والسلام

nili

New member
بهترین ماه اسفنده
چون اولاش علوم پایه دادیم
آخراش جوابا میاد
وسطشم میلاد باسعادت من بود.

miss.marya

New member
فال‌روزانه+فال‌حافظ بهمنی‌ها، امروز 5شنبه
ممکن است امروز در میان احساسات تان شناور باشید و هیچ راه حل آسانی نیز نباشد که بتوانید براحتی با احساسات خود ارتباط برقرار کنید. این به معنی آن نیست که شما سوای دیگران هستید بلکه تنها زبانی است که به نظر می‌رسد قادر به بیان نکات حساس و ضروری نیست. ممکن است بهتر باشد که به جای اینکه سعی کنید تا خود را به زور جزییات بیان کنید آهنگی بنوازید که احساسات تان را بیان کند. برای از بین بردن این فشار روحی می‌توانید شعری از دنیای روحی و درونی خ...ود بگویید که بتوانید در قالب آن احساسات خود را بیان کنید...

پیش بینی روابط شما :
امروز موقعیت نامعلومی روشن می شود. شاید از همه چیزهایی که در دل فردی می گذرد و آنها را پشت لبخند مصنوعی اش پنهان کرده، اطلاع نداشته باشید. امروز رویدادی می تواند واکنشی برانگیزد که قطعاً نشان می دهد انگیزه های او چیست. شاید بخواهید بر اساس این دیدگاه تازه قدم هایی بنیادین بردارید...

پیش بینی شغل شما :
امروز احساس نیرو و اعتماد به نفس فراوانی دارید. ولی هنوز کسی هست که فکر می کند بهتر و بیشتر از شما می داند و این فرد در این باره شما را به چالش می کشد. آماده زورآزمایی باشید. هر کاری که می کنید، عقب نشینی نکنید. هر دوی شما می توانید از این موضوع بهره ببرید...

حافظ :
در آتش ار خیال رخش دست می‌دهد ساقی بیا که نیست ز دوزخ شکایتی
دانی مراد حافظ از این درد و غصه چیست از تو کرشمه‌ای و ز خسرو عنایتی

تعبیر :
از توانایی های خود بهتر بهره گیری کن و اعتماد به نفس داشته باش. لحظات گرانبهای عمر را بیهوده از دست نده. گمان نکن که دیگران از تو بهترند. در راه رسیدن به هدف، بیهوده از دیگران گله و شکایت نکن و به اراده و توانایی های خود تکیه کن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا