نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

medical

New member
داخلی و اطفال چیه؟
چقد شرکت کننده داره. اگه ازدواج کنیم استریت میشیم؟

داخلی میشی نتخصص داخلی و اطفال همون کودکانه که میشی متخصص

شرکت کننده که از اول معلوم نمیشه واسه این رشته ها ولی معمولا تو هر دانگاهی زیر 10 نفر میگیره برا هر رشته

استریتی چن جوره
یکی معدل اول +نمره پره اول تو دانشگاه
یکی همین ازذواج کرذنه
یکی هم نفرات یک تا 10 کشوری علوم پایه هست دیگه...

دیگه چی بگمممممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali.esf

New member
salam khabare jadidi nadariiiiiiiiiiin??

سلام. نه متاسفانه!
از هر طریقی که میتونستم اقدام کردم.اخیرا هم پاپیچ حراست کل و رییس دانشکدمون شدم تا یه نامه از طرف خودشون شخصا به وزارتخونه فاکس کردن
از نماینده های چندین دانشگاه هم خبر دارم که رفتن وزارتخونه و اعتراض کردن و نامه ی خودشون رو همراه با مدارک تسلیم کردن
هفته ی بعد هم یه وقتی گرفتم که با نماینده های مجلس شهرمون یه صحبتی بکنم. در ضمن شماره تلفن رییس کمیسیون بهداشت مجلس رو هم گیر اوردم ولی هرچی تماس میگیرم گوشیو جواب نمیدن!
فقط تنها خواستم و آرزوم از خدا اینه که روز اعلام نتایج هممون شاد بشیم و حقی ناحق نشه

medical

New member
بچه ها ابانی هاچه خصوصیاتی دارننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

doci.shishi

New member
سلام. نه متاسفانه!
از هر طریقی که میتونستم اقدام کردم.اخیرا هم پاپیچ حراست کل و رییس دانشکدمون شدم تا یه نامه از طرف خودشون شخصا به وزارتخونه فاکس کردن
از نماینده های چندین دانشگاه هم خبر دارم که رفتن وزارتخونه و اعتراض کردن و نامه ی خودشون رو همراه با مدارک تسلیم کردن
هفته ی بعد هم یه وقتی گرفتم که با نماینده های مجلس شهرمون یه صحبتی بکنم. در ضمن شماره تلفن رییس کمیسیون بهداشت مجلس رو هم گیر اوردم ولی هرچی تماس میگیرم گوشیو جواب نمیدن!
فقط تنها خواستم و آرزوم از خدا اینه که روز اعلام نتایج هممون شاد بشیم و حقی ناحق نشه

khoda koneee
man ke dge keshesh nadaram va tahamol inke bioftamo ye seri ba taghalob rahat beshinano nadaram

soheil

New member
بحث ماه تولد :25r30wi::25r30wi:
برگردین سر بحث اصلی....
چه خبر از علوم پایه ؟ :5:
من با کلی تحربه که دارم...تا الان سابقه نداشته کلید نهایی نیاد:25r30wi:

ali.esf

New member
khoda koneee
man ke dge keshesh nadaram va tahamol inke bioftamo ye seri ba taghalob rahat beshinano nadaram

نگران نباشید؛ خدا بزرگه
نمیذاریم حقمون رو بخورن و زیر بار این تقلب واضح نرن
من حتی چند نفر از بچه ها رو میشناسم که کاملا آماده اند برای شکایت به دادگاه؛ فقط منتظر نتایجن تا ببینن خود وزارتخونه میخواد چیکار کنه که اگر در کمال وقاحت طوری تصمیم بگیرن که انگار که نه انگار تقلبی شده، اونوقت اون دوستان میرن دنبال شکایت و حتی رسانه ای کردن این موضوع
این هم که میگن وقتی نتایج بیاد دیگه نمیشه کاریش کرد و قابل تغییر نیست، اشتباهه....
پارسال عده ای بعد از عید و پس از اعلام نتایج که موفق به اخذ نمره ی قبولی نشده بودن رفتن تهران و نمره ی 80،90 خودشونو که در قالب نتایج نهایی اومده بود رو پاس کردن
هرکسی بخواد، میتونه پاس بشه این امتحان فرمالیته رو و بی پایه و اساس رو، فقط و فقط یه خصلت میخواد، اونم سماجته زییییاده

nili

New member
سلام. نه متاسفانه!

شما از اولش خیلی زحمت کشیدین و اگه نتیجه بده شامل حال همه ی ایران میشه
ولی به نظرتون اصلا جواب میده و تاثیری داره؟!!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا