نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mig mig

New member
آرام باش عزیز من،
آرام باش
حکایت دریاست زندگی
گاهی درخشش آفتاب،
برق و بوی نمک،
ترشح شادمانی
گاهی هم فرو می‌رویم،
چشم‌های مان را می‌بندیم،
همه جا تاریکی ست.
آرام باش عزیز من،
آرام باش
دوباره سر از آب بیرون می آوریم
و تلألوء آفتاب را می بینیم
زیر بوته ای از برف
که این دفعه
درست از جایی که تو دوست داری،
طالع می شود.
آرام باش عزیز من،
آرام باش...

memor

New member
تابستون اصلاحيه رو ٢٩ شهريور زدن تو سايت.ديگه١شهريور هم به همه جا اعلام شد.

qom

New member
تابستون اصلاحيه رو ٢٩ شهريور زدن تو سايت.ديگه١شهريور هم به همه جا اعلام شد.

جدی؟ یعنی 29 اصلاحیه زدن و 1 شهریور نتایج کل؟ اوه. خوب با این اوصاف هم 10 روز بعدش همه چیو اعلام کردن دیگه اما الان پس چرا مارو دارن دق میارن

miss.marya

New member

ali.esf

New member

chon kamelan az lahne harf zadaneshun malume! age soalaro dashtan hargez inghadr tablo harf nemizadan.hazeram ghasam bokhoram ke hack shodan bichareha!

xaheshan dar morede tabriz o weblageshun inqad ba etminan nazar nadid o ba dalile mohkami mesle lahne harf zadaneshun taqalobeshun ro monharef nakonid
kasi dar in mored bish az man ru qazie weblageshun karshenasi nakarde

qom

New member
بچه ها؟
من حالم خوب نيست!:sadsmiley:
نگرانم و منتظر!:dadad4:
ب نظرتون پاس ميشم؟ای گفتی میگ میگ جون منم خیلی داغونم اصن فشارم افتاده بد جوووور:sadsmiley:[/QUOTE\
me ham halam asan khosh nis.......emroz koli grye kardam...del be hich kari nemidam.tamam fekram shode olompaye:sad:

همه چیز درست میشه

a.behvand

New member
بچه ها؟
ب نظرتون پاس ميشم؟ای گفتی میگ میگ جون منم خیلی داغونم اصن فشارم افتاده بد جوووور:sadsmiley:[/QUOTE\
me ham halam asan khosh nis.......emroz koli grye kardam...del be hich kari nemidam.tamam fekram shode olompaye:sad:

miss aziz gerye chera ghabol mishi .hatman ye khabari hast ke enghad kilide dovom dir omade

mig mig

New member
بچه ها؟

گفتي گريه...
منم امروز هر لحظه اشكم در حال جاري شدن بود!!!

tila

New member
بچه ها دیگه از اسم علوم پایه حالم بهم میخوره:smiliess (5):بیایید زین پس بجای واژه ی منحوس علوم پایه از واژه ی زیبای بوووووق استفاده کنیم:smiliess (8):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا