نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Nike313

New member
سلام ... بچه ها ی سوال؟

جدیدا علوم پایه اینقد سخت شده؟!

والا ماکه سختی ندیدیم از علوم پایه................

به نظر من به 2 دليل اصلی سخت شده؛
يکی اينكه از سال 88 به بعد سوالایه تكراری كم شده و هر چی به 91 نزديكتر ميشيم كمتره و از همه مهمتر گنگ و مبهمه
دومی هم اينکه حتما بايد 50% نمره رو بياری؛قديم كه اينجوری نبود؛

mig mig

New member
یه سری میان میگن پاس شدیم خدا رو شکر
یه سری میگن نه شاید اعصاب اومدنم نداشته باشن
روز قیامتیه واسه خودش
من می ترسم

نترس عزيزم
ايشالا ك همه پاس ميشيم و ميايم همينجا ب هم تبريك ميگيم.

nili

New member
جواب امتجانا میاد 10 15 تا هم بیشتر کمک نمیکنن من بیچاره میمونم همتون قبول میشین اب از اب هم تکون نمیخوره

اصن یا همه قبول میشیم یا همه رد همینی که من میگم
یکی این سخن منو به وزارت بگه

sheida

New member
به نظر من به 2 دليل اصلی سخت شده؛
يکی اينكه از سال 88 به بعد سوالایه تكراری كم شده و هر چی به 91 نزديكتر ميشيم كمتره و از همه مهمتر گنگ و مبهمه
دومی هم اينکه حتما بايد 50% نمره رو بياری؛قديم كه اينجوری نبود؛

5-6 سال قبل تر حتی بوده که بیس بیشتر از 50 درصد بوده!!!مثلا 110 بوده...همیشه زیر 100 نبوده...تازه نمره هم نمیدادن...جدیدا مد شده میگن نمره هم میدن

medical

New member
5-6 سال قبل تر حتی بوده که بیس بیشتر از 50 درصد بوده!!!مثلا 110 بوده...همیشه زیر 100 نبوده...تازه نمره هم نمیدادن...جدیدا مد شده میگن نمره هم میدن

اره دقیقاااااا

....
امیدوارم همتون قبول بشین و واسه علوم پایه دیگه عداب نکشین... طفلکیا....

qom

New member
سلام بجه هااا . داشتم نظراتو میخوندم به یکی از کامنتای سیمون رسیدم خیلی خندیدم اما الان هرچی فک میکنم یادم نمیاد.
راستی اون عکس واقعی بود اوون خانوم نقطه دکتر؟
عصر با یکی از سران معترض صحبت کردم گفتم چه خبر؟ گفت اوضاع بر وفق مراده نگران نباشید
منم آذری بلدم . اولروم سن ایچی

nili

New member
سلام ... بچه ها ی سوال؟

جدیدا علوم پایه اینقد سخت شده؟!

والا ماکه سختی ندیدیم از علوم پایه................

باور کن سخت شده قبلنا خیلی از سوالا رو میشد همین جوری جواب داد یا حداقل رویه اصولی بودم
میومد تو معارف از پیامبر و اماما و اینا سوال مبداد نه از مصدق و اندیشه ی لیبرالیستی و اینا

qom

New member
من رو یاد اندیشه و انقلاب نندازین خداااااااااااااااا

qom

New member
والا . ما نه از اساتیدش خیری دیدیم نه از امتحانش. اساتیدش که نوبر بودن به خدا

A.M

New member
من داشتم بحث این بچه های دانشگاه تهران وایران رومیخوندم به این نتیجه رسیدم که همش تقصیر این دکتردستجردی بوده دوتا دانشگاهو ادغام کرد که خداروشکر برکنارشد بنظرمن هرکدوم ازاین دوتا دانشگاه یکسری مزایا ویه سری معایب داشتن یعنی تقریبابرابرن وبرتری خیلی خاصی یکیشون بردیگری نداشته پس بیخیال دیگه دعوانکنین صلوات بفرستین حل بشه:rose:

آخرین ویرایش:

qom

New member
من داشتم بحث این بچه های دانشگاه تهران وایران رومیخوندم به این نتیجه رسیدم که همش تقصیر این دکتردستجردی بوده دوتا دانشگاهو ادغام کرد که خداروشکر برکنارشد بنظرمن هرکدوم ازاین دوتا دانشگاه یکسری مزایا ویه سری معایب داشتن یعنی تقریبابرابرن وبرتری خیلی خاصی یکیشون بردیگری نداشته پس بیخیال دیگه دعوانکنین صلوات بفرستین حل بشه:rose: فقط یه سوال میپرسم سعی کنین فقط ی جواب کوتاه بدین که دوباره بحث نشه فقط میخوام نظرتونو بدونم: مهم نیست هرکدوم شما باچه رتبه یا سهمیه ای اومدین فقط میخوام عاقلانه وبیطرفانه نظرتونوبگین:بنظرشما ازبین دوسهمیه ازاد(که برای فرزندان هییت علمی هست)وسهمیه شاهد(که برای فرزندان شهید وجانبازبادرصدبالاست) بیشتر حق با کدومشونه یعنی بیشترکدوم گروه حق دارن سهمیه داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال شما خودش جای بحث داره و جنجال و امید وارم ضمن احترام به شما کسی به این سوال شما پاسخ نده.

nili

New member
والا . ما نه از اساتیدش خیری دیدیم نه از امتحانش. اساتیدش که نوبر بودن به خدا

همشون مثه همن حتی تو قدوقواره الا یکیشون
که از اول تا اخر سر کلاس میگف عروسی کنین 20 روز طرح ضیافت از صب تا شب
از ازدواج گف

simon

New member
خدا رو شکر بحث دوباره درسی شد.چون اگه اونجوری پیش میرفت بچه های سال بعد میخوندن این پستا رو میگفتن اسفند سال 91 ازمون نبوده.

qom

New member
منظورم این بود که جدا نمره های دروس اختصاصی ما کمتر از عمومی میشد. تو نمره دادن اصلا رحم نداشتن

nili

New member
من داشتم بحث این بچه های دانشگاه تهران وایران رومیخوندم به این نتیجه رسیدم که همش تقصیر این دکتردستجردی بوده دوتا دانشگاهو ادغام کرد که خداروشکر برکنارشد بنظرمن هرکدوم ازاین دوتا دانشگاه یکسری مزایا ویه سری معایب داشتن یعنی تقریبابرابرن وبرتری خیلی خاصی یکیشون بردیگری نداشته پس بیخیال دیگه دعوانکنین صلوات بفرستین حل بشه:rose: فقط یه سوال میپرسم سعی کنین فقط ی جواب کوتاه بدین که دوباره بحث نشه فقط میخوام نظرتونو بدونم: مهم نیست هرکدوم شما باچه رتبه یا سهمیه ای اومدین فقط میخوام عاقلانه وبیطرفانه نظرتونوبگین:بنظرشما ازبین دوسهمیه ازاد(که برای فرزندان هییت علمی هست)وسهمیه شاهد(که برای فرزندان شهید وجانبازبادرصدبالاست) بیشتر حق با کدومشونه یعنی بیشترکدوم گروه حق دارن سهمیه داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟

مهم کلمه ی سهمیس حالا واسه هر کی میخواد باشه.
کم و زیاد نداره مهم اینه که وجود داره
ما همه تو یه روز یه کنکور دادیم باید بر اساس همین نمره آیندمون مشخص بشه.

simon

New member

من فقط میگم جنگ باعث شد خلی ها خواسته و نا خواسته بی پدر یا مادر بشن.که مسلما فقدان سرپرست در خانواده باعث خلیی از مشکلات رفاهی .اموزشی و... نسبت به بقه میشه واسه همین با وجدان به مطلب نگاه کنین.من بچه شاهد نیستم از دوران مدرسه حتی خارج از کشور بودم .که دلیل مهجرت و سختی غربت همین جنگ بود .چون ما در نقطه مرزی بودیم.تا همین ثانیه هیچ بهره ای که نرسونده هیچ خلی هم.....

nili

New member
من فقط میگم جنگ باعث شد خلی ها خواسته و نا خواسته بی پدر یا مادر بشن.که مسلما فقدان سرپرست در خانواده باعث خلیی از مشکلات رفاهی .اموزشی و... نسبت به بقه میشه واسه همین با وجدان به مطلب نگاه کنین.من بچه شاهد نیستم از دوران مدرسه حتی خارج از کشور بودم .که دلیل مهجرت و سختی غربت همین جنگ بود .چون ما در نقطه مرزی بودیم.تا همین ثانیه هیچ بهره ای که نرسونده هیچ خلی هم.....

باید تو راه رسیدن به هدف به آدما کمک کرد نه اینکه هدفو دودستی تقدیمشون کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا