نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fa2

New member
وقتی دارید اعتراض می کنید اینو هم در نظر داشته باشید دانشگاه تهران دو تا پردیس داره . سر کلاس های اناتومی و بیوشیمی اصلا ما پردیس همتی ها رو راه ندادن . حق ما رو اجحاف نکنید لطفا . اگه واقعا همچین اتفاقی افتاده باشه و سوالی لو رفته باشه به ما پردیس همتی های دانشگاه تهران ربطی نداره . اینو بفهمید و پیش هر کس اعتراض می کنید اینو بگید . اگه نمره های تپل مپل قراره اضافه بشه حق ما هم هست . ما هم منبعمون مث شما درسنامه جامع میر بود . کجایید استرس هم کلاسی هامو ببینید که نمیدونن میفتن یا پاس میشن . اگه از سوالات خبر داشتیم وضعمون به از این بود قطعا . اوکی ؟

miis.s

New member
حداقل يه چيزي اينجا بنويسيد ، كه اگه يه نفر اشتباهي مسيرش به اينطرفا افتاد، فك نكنه زياد خوشيم بزنه ناخوشمون كنه .

تو که پایه خندیدن بودی چی شد یهو؟
اگه یه نفر بیاد اینجا، 200 صفحه اول رو ببینه متوجه میشه چه زجری کشیدیم.. مطمئنا اونم خوشحال میشه ببینه حالمون خوبه:)

fa2

New member
dr.a@
خواهشا کمی آروم تر....
ما بدون مدرک حرفی نمیزنیم؛ هم عکس صفحه ی وبلاگشون و هم ارتباط مستقیمش با 6 سوال جنین و هم پرینت اون پستی که گذاشته بودن رو ضمیمه نامه کردیم.
از جزوات آناتومی و بیوشیمی دانشگاه تهران و باکتری،ویروس،قارچ،انگل،حشره،ایمنی شهید بهشتی هم که در بعضی از جاها به صراحت استاده گفته بود این سواله و اتفاقا در امتحان هم سوال اومده بود، نسخه ای تهیه کردیم و ضمیمه نامه کردیم.
اصلا حرفی از دانشجوهای ارس نزدیم.ما اعتراضمون به دانشجوهای ورودی مهر89 دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود.کاری به بین الملل نداشتیم.بعدشم قرار شد نتیجه ی 6سوال بچه های تبریز(منظورم سراسری هاست)رو آنالیز کنن.استادی هم که سوال ها رو لو داده، باید از بورد حذف بشه

وقتی دارید اعتراض می کنید اینو هم در نظر داشته باشید دانشگاه تهران دو تا پردیس داره . سر کلاس های اناتومی و بیوشیمی اصلا ما پردیس همتی ها رو راه ندادن . حق ما رو اجحاف نکنید لطفا . اگه واقعا همچین اتفاقی افتاده باشه و سوالی لو رفته باشه به ما پردیس همتی های دانشگاه تهران ربطی نداره . اینو بفهمید و پیش هر کس اعتراض می کنید اینو بگید . اگه نمره های تپل مپل قراره اضافه بشه حق ما هم هست . ما هم منبعمون مث شما درسنامه جامع میر بود . کجایید استرس هم کلاسی هامو ببینید که نمیدونن میفتن یا پاس میشن . اگه از سوالات خبر داشتیم وضعمون به از این بود قطعا . اوکی ؟

Daneshju92

New member

شماها رنج نمره های کلاستون چطوره؟

simon

New member
بچه ها استرس بدم؟؟ من همیشه واسه استرس یه چیزی پیدا می کنم

tila

New member
بچه ها کجایین پس نکنه نتیجه ها اومده یهو غیبتون زد؟؟؟؟؟

simon

New member
خلیی جالبه همه تقلب امسالو به گردن دیگری میندازن.میترسم تا 2 -3 روز دیگه ما که اینجایم به عنوان متقلب اصلی عنوان بشیم

tila

New member
سیمون موندم این همه افکارمنفی چجوری به ذهنت میرسه ایول به این خلاقیت:applause:

miis.s

New member
سیمون موندم این همه افکارمنفی چجوری به ذهنت میرسه ایول به این خلاقیت:applause:

تشویقش نکن عزیز من.. این همین جوریشم میاد میره افکار منفی منتقل میکنه وای به روزی که بفهمه مردم خوششون میاد از این افکار!
میترسم همینطوری پیش بره ، واسه خودش صاحب دیدگاه و صاحب سبک بشه.. مثلا دیدگاه نگاتیویسم =))

tila

New member
مث اینکه فعلا خبری نیس من میرم یه چنتا اهنگ دانلود کنم بلکه روحیم عوض شه.

rozbanoo

New member
تشویقش نکن عزیز من.. این همین جوریشم میاد میره افکار منفی منتقل میکنه وای به روزی که بفهمه مردم خوششون میاد از این افکار!
میترسم همینطوری پیش بره ، واسه خودش صاحب دیدگاه و صاحب سبک بشه.. مثلا دیدگاه نگاتیویسم =))

فک کننننننن....!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا