نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

simon

New member
بچه ها ما نمیتونیم تا 27 همه چیزو فراموش کنیم بریم عشق و حال و........بهتره خودمونو گول نزنیم.به نظر من بهترین کار واسه ارامش اینه بریم به طور مستقیم وزارت و جویای اخبار جدید بشیم

yadavar

New member
be nazaretoon chera dadane natijeha ba vojode in hame sisteme pishrafte az 20 tom shod 28?javabesh khali sadas ke kasi eteraz nazane-hala man ye bohaii be mashamam mikhore-ke ina fekr kardan goftan khob-ma ke in bar ezafe nemikonim pas eteraza ziyade-bezarid natijeharo 28 tom bedim ke inae ke eteraz daran enghad zang bezanan ta zire bashon alaf sabz she

dr ari

New member
بچه ها ما نمیتونیم تا 27 همه چیزو فراموش کنیم بریم عشق و حال و........بهتره خودمونو گول نزنیم.به نظر من بهترین کار واسه ارامش اینه بریم به طور مستقیم وزارت و جویای اخبار جدید بشیم

چه پيشنهادعالي الان ميرم!!! آخه عزيزمن من چجوري اين همه راهوبرم آرامش بگيرم هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

dr ari

New member
be nazaretoon chera dadane natijeha ba vojode in hame sisteme pishrafte az 20 tom shod 28?javabesh khali sadas ke kasi eteraz nazane-hala man ye bohaii be mashamam mikhore-ke ina fekr kardan goftan khob-ma ke in bar ezafe nemikonim pas eteraza ziyade-bezarid natijeharo 28 tom bedim ke inae ke eteraz daran enghad zang bezanan ta zire bashon alaf sabz she

نه عزيزم اضافه ميكنن نگران نباش! حالا اسم فيلم ترسناكي گفتيو چي بذاريم؟:21:

Daneshju92

New member

این حرفا چیه؟؟؟همیشه همون موقع ها میاد!!از بچه های سال بالایی بپرسین میگن!

soheil

New member
آخه آموزش ما گفته بود اینجا میتونی ببینی!!!!!
بچه ها معلوم نشد به دندون چند نمره میدن؟:shocked::tsimuzpzwoap1t9y3o7:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Daneshju92

New member
آخه آموزش ما گفته بود اینجا میتونی ببینی!!!!!
بچه ها معلوم نشد به دندون چند نمره میدن؟:shocked::tsimuzpzwoap1t9y3o7:1dco2x0p1lilzhfpg1t

جدی؟؟؟بعد اونوقت رمز چیه؟؟نام کاربری که احتمالا همون شماره ایه که رو کارتامون بود!ولی خب من اینو مطمئنم این قسمت از اول همینجوری بوده.امروزم که با دانشگاه حرف زدن گفتن تا 3-4 روز دیگه میاد احتمالا و هنوزم هیچ خبری نیس از نمره ها

soheil

New member
بچه ها همیشه جواب آزمون 14 روز بعد از آزمون اومده
چرا شایعه میکنین میگین 20 ام باید میامد
جواب رو همیشه روز پنجشنبه ی 2 هفته بعد از آزمون میدن...که معمولا دانشگاه شنبه اعلام میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا